Erikoista työnhakua

Anonyymi

Hain työpaikkoja puutarha-alalta ja kahdesta paikasta tuli tärppi ja pääsin työhaastatteluihin. Minulta kysyttiin, onko muita paikkoja tiedossa ja vastasin rehellisesti niitä olevan.

Laitoin ensimmäiseen paikkaan viestiä, että olen menossa haastatteluun ja palaamme asiaan sovitusti. Pääsiäisen ajan puntaroin vaihtoehtoja, tein päätöksen ja soitin sovitusti molempiin paikkoihin. Ensimmäiseen sanoin, että olen tehnyt päätökseni ja tulen teille. Yllätys: sinne olikin menossa joku vielä haastatteluun, päätös seuraava torstai. Menin sovitusti toiseen paikkaan ja koska ensimmäisessä alettiin vitkuttelemaan, olin valmis tekemään toisessa sopparin. Yllätys: Sinne oli menossa joku nyt haastatteluun, päätös seuraavalla viikolla.

Miten näihin nyt pitäisi suhtautua? Jos itse olet sanasi mittainen, niin ta pettää. Mitä ajatella yksityisyrittäjistä. Ottivatko he nokkiinsa, kun hakijalla oli vaihtoehtoja?

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

    Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
    Maailman menoa
    243
    3545
   Aihe