Aihe

Se katse sulatti sydämeni täysin.

Anonyymi

Sitä miettii miten joku ihminen voi heti olla niin tutun ja sopivan tuntuinen. Kai se sitten oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kylmät väreet välillä tulee. Olet ajatuksissani päivittäin. ❤️
Miltähän tuntuisi koskettaa sinua.

13

409

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tänäänkö tapahtui?

  • Anonyymi

   Joo tänään tapahtu hetki sit kaupas

  • Anonyymi

   Kokeile, saat luvan.

  • Anonyymi

   Monen näköistä sutturaa on vuosien varrella vastaan tullut..jotkut jopa hymyilleet nätisti kohdatessa..mutta vain kaunein kaikista on jäänyt pysyvästi sydämeen..tuntunut oikealta ja omalta..se hämmentää..kunpa saisi joskus koskea ja kouraista..

   • Anonyymi

    Ikävää, että naiset on sulle sutturoita. Kammoksun sellaisia miehiä jotka nimittelevät naisia mirkuiksi kottaraisiksi, minkeiksi, lissuiksi, ym. alentavilla nimityksillä. Samaiset miehet ovat herkkiä myös huorittelemaan naisia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ikävää, että naiset on sulle sutturoita. Kammoksun sellaisia miehiä jotka nimittelevät naisia mirkuiksi kottaraisiksi, minkeiksi, lissuiksi, ym. alentavilla nimityksillä. Samaiset miehet ovat herkkiä myös huorittelemaan naisia.

    Aikamoinen diagnoosi muutamasta sanasta..huumori voi olla joskus vähän ronskia..mutta sitäkin vain sellaisessa seurassa jossa ollaan samalla aaltopituudella..siinä mielessä omatuntoni on puhdas..ettei kukaan ole päässyt syyttämään valehtelusta tai toisen ihmisen loukkaamisesta..asiasta tulee välillä sanottua välillä suoraan ja raakastikin..mutta se onkin eri juttu ja asiat asiana..


  • Anonyymi

   Kunpa joku minustakin ajattelisi noin.

   • Anonyymi

    Varmasti ajattelee!


  • Anonyymi

   Kosketus tuntuisi ehkä alkuun hyvältä mut jännittävältä , kokeillaan jos oot Sirke🙂

  • Anonyymi

   Tuntuuko paremmalta koskettaa vai tuntea toisen kosketus. Ehkei enää tiedä missä oma iho loppuu ja toisen alkaa..

   • Anonyymi

    Sellaiset ovat fiilikset tätä naista kohtaan. Hän saa mut tuntemaan, että sulaudumme yhteen..


  • Anonyymi

   Milloin tapahtui? Anna joku vinkki.

  • Anonyymi

   Muistan yhden nuoremman aikuisen miehen, jonka kanssa syvä katse tuntui henkiseltä rakastelulta. Muistan kun hän työnsi kämmenensä omaa kämmentäni vastaan vertaillakseen käsiämme kokoa.. ”Vain” pieni hetki sekin, mutta elektronien virta kropassa oli huima. Pelkkä käsien kosketus silmiin katsoen lähenteli orgastista kokemusta. En ole koskaan kokenut kumpaakaan noista asioita kenenkään muun kanssa.

   Tunnustan tuon tutun oloisuuden ja saman aaltopituuden. Olemme kuitenkin siitä huolimatta riittävän erilaisia, jotta jännite ja mielen luonto säilyy. Täydellisen ainekset vuosisadan rakkaustarinaan ikäerosta ja elämäntilanteista huolimatta. Ei olisi helpoin tie, ja tie joka voi viedä myös epämukavuusalueelle jossain kohtaa, mutta taatusti tie joka kehittää ja toisi onnen. Tien kulkemiseen tarvitaan kaksi, sitä ei voi yksin valita.

   Elämän tarkoitus on rakkaus. Rakkaus kaikissa muodoissaan. Kunnia, ura tai menestys ei tuo perimmäistä onnea. Kun tavoite on saavutettu, tulee tyhjyys ja seuraavaan tavoitteen hakeminen. Rakkaus tekee kokonaisvaltaisesti onnelliseksi, vaikka kaikki muu siinä ympärillä ei olisikaan täydellistä kiiltokuvaa.

   Odotan yhteydenottoa, jos sen haluat tehdä. Olen valmis. Rakkaudella Hänelle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   272
   5954
  2. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   736
   5581
  3. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   4355