Aihe

Väkivalta on aina rikos

Anonyymi

Koulukiusaaminen ei tule koskaan loppumaan ellei yhteiskunta ja koulu puutu asiaan siten, että kaikki fyysinen ja psyykkinen väkivalta on rikos, kunnes toisin todistetaan.

Olen itse ollut koulukiusattu. Henkisen kiusaamisen jotenkin kesti, mutta fyysinen kiusaaminen jätti syvät jäljet.

Olin hauras ja ujo nuorena. TYTTÖ.

Tästä huolimatta poikaporukka johtajansa johdattamana asetti minut ringin keskelle, jossa yksi valittu poika löi minua suoraan kasvoihin. Muut katsoivat. Olin 6. luokkalainen. Yksikään opettaja ei puuttunut tilanteeseen, vaikka välituntivalvoja hyvin näki koko ringin muodostumisen ja teon. Terveiset Mäkelän Kaille.

Koulumatkalla minua seurasi yläluokkalainen poika. Pakenin metsään, mutta poika sai minut kiinni. En edes kunnolla tuntenut häntä kuin nimeltä. Hänkin löi minua suoraan kasvoihin. Mitään syytä, ei mitään provokaatiota, ei yhtään mitään tähänkään lyöntiin ollut olemassa. Pelkkä pojan tarve tehdä väkivaltaa. Terveiset Pohjolan Esalle.

JOS NUORTEN VÄKIVALTAISUUTTA EI KRIMINALISOIDA, TÄMÄ JATKUU.

Lopettakaa näiden poikien hyysääminen. Heistä kasvaa miehiä, jotka löyvät vaimojaan tai lapsiaan.

Tytöt voivat tehdä henkistä väkivaltaa, joka on myös hirvittävää, mutta FYYSINEN KOSKEMATTOMUUS pitää olla jokaisen oikeus.

Rangaistukset pitää olla niin tuntuvia, ettei väkivaltaa joudu koulussa kokemaan. Häpeäpaaluun viikoksi jokainen, joka toiseen kajoaa. Tuntuva rangaistus.

Nämä nuoret ovat muutaman vuoden päästä aikuisia, miksi heiltä suvaitaan käytös nuorena, joka on on aikuisena rikollista? Ihan yhtä lailla heidän pitää oppia jo nuorena, että väkivalta on väärin. Kyse on näin ollen myös rikollisuuden ehkäisystä. Opettajille tätä vastuuta ei pidä sysätä, tämä on poliisin tehtävä.

Hävetköön myös ne vanhemmat, jotka valittavat, jos heidän jälkikasvunsa joutuu rangaistavaksi koulussa ja he valittavat asiasta. HÄVETKÄÄ.

Haluatteko te olla niitä, jotka Koskelan kaltaisen murhan jälkeen olette näiden nuorten vanhempia? Eikö väkivallan kierre pidä katkaista tuntuvin teoin heti? Kumman valitsette: koulusta erottamisen määräajaksi heti, kun viitteitä nuorenne väkivaltaisuudesta ilmenee vai vasta sitten, kun lapsenne on tappanut toisen ja vankilatuomio on edessä? KUMPI vaihtoehto?

Se joka kätensä heikomman edessä nostaa, on raukemmista raukin.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

    Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
    Maailman menoa
    294
    6122
   2. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

    Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
    Maailman menoa
    736
    5610
   3. Maisa sairaalassa

    https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    207
    4565