Aihe

Lupajaosto

Anonyymi

Mitä ihmettä tuo lupajaosto sekoilee! Miten voi olla mahdollista, että valittajat, joilla ei ole valitusoikeutta, lupajaosto ottaa heidän asian käsittelyyn? Miten esityslistan tekijä on edes voinut ottaa ilman valitusoikeutta olevien asian esityslistalle. Sitten vielä lupajaosto käsittelee asian. Onko tämä nyt ennakkotapaus? Eikös tähän vedoten voi nyt kuka tahansa valittaa kenestä tahansa.

18

389

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pikkukylällä kuudettakymmentä valtuutettua varmaan osaa sotkea asioita vaikka eivät tekisi juuri mitään, onneksi vaalit ovat tulossa.

  • Anonyymi

   Lupajaosto antoi jopa vastineen hallinto-oikeudelle. Kaupungin hallintosäännön mukaan kh antaa kaupungin lausunnot.

   Lupajaosto ryhtyi myös rakentajaksi eli päätti, että kaavan mahdollistama ulkoilureitti on rakennettu.

   Lisäksi lupajaosto päätti, että tontin rajoittuessa kaupungin maahan tontti on aidattava. Tämä koskee satoja taloja Nurmeksessa.

   • Anonyymi

    Aitaaminen antaa turvaa asukkaille. Manilassa asuessa oli turvallisempaa? Joopa joo.


  • Anonyymi

   Lisäksi lupajaosto ryhtyi varkaaksi, koska päätti, että aita täytyy rakentaa 1 m päästä rajasta eli kaupunki varastaa tontin omistajilta maata. Tämä koskee myös satoja taloja Nurmeksessa.

   • Anonyymi

    Tulkinta tuokin. Sovittelemalla yritti virkamies hoitaa asiaa. Ei käynyt metrin siirto vuokratulla -alueella. Nyt toivottavasti siirtyy hiukka enemmän. Rajat on rajoja ja kartat joista voi tutustua omiin rajoihinsa. Ahneudella ei näytä olevan rajoja.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nämä lupajaoston sekoilut on myös luettavissa kaupungin kotisivuilla.

  • Anonyymi

   Nuinkin vaativaan ja lakeja tietävään hommaan pitäisi valita aivan muilla perusteilla, eikä sulle mulle jakoperustein polittisella pelillä, niin ei tulisi jälkipelejä.

   • Anonyymi

    No niin pitäisi!


   • Anonyymi

    Nuin lukeneella kirjoittajalla lienee lakimiehen koulutus. Ehdokkaaksi voi ryhtyä. Parempaa ja oikeudenmukaisempaa kuntaamme rakentamaan.


  • Anonyymi

   Asettakaa kritiikkinne tämän kohun käsikirjoittajaan, kunnanjohtajaan, ainoaan joka on ylittänyt valtuutensa ja toimii röyhkeän puolueellisesti asiassa. Muut vain joutuvat hänen sotkujaan selvittelemään.

  • Anonyymi

   Siis, kuinka kuntalaisilla ei ole oikeutta valittaa kaupunginjohtajan tekemästä sopimuksesta? Ei kuulu hänen tehtäviin.

  • Anonyymi

   Lieksassahan on olleet puurot ja vellit sekaisin jo pidemmän aikaa, onko sama tauti levinnyt jo Nurmekseen, äänestämällä kesäkuussa voi saada muutosta aikaan.

  • Anonyymi

   Johtajan ollessa sairaslomalla näyttää siltä, että aika monet toiminnat on puneella, eli pomo on tarpeen, muuten tulee liikaa pomoja.

   • Anonyymi

    Loppuu paikallislehdestä johtajan haastattelut. Mitä tilalle. Paperossipaperia lukijoille.


  • Anonyymi

   Tarvitaanko ylipäätään koko k.johtajan vakanssia. K.hallituksessa on kaksi henkilöä jotka innokkaana pystyvät hoitamaan asiat. Mustakin muuttuu valkeaksi. Heillä olisi ollut mahdollisuus estää julkisuus. Havittelevatko itse ylipäällikön virkaa.

  • Anonyymi

   Valittiinhan Nurmekseen konsernijohtajakin, mikähän mahtaa olla herran tehtävä, kun ei ole paljon kuulunut, hieno on kyllä titteli.

  • Anonyymi

   Ihme aloitus. Kuntalaisillako ei oikeutta valittaa herrojen kabinetti päätöksistä. Saatsi maininnut jo monesti, että päätös ei ollut yksin hänen. Oliko ansa saada k.johtaja kirjoittamaan asiakirja. Johon hänellä ei ollut oikeus. Kuka voittaa, kaupungin maine on jo muutoinkin liattu. Pelotellaan vaarallisemmaksi, kuin Manila ja Mexiko City.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   8334
  2. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   8300
  3. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   4403
  4. Kaikki kuorma-autot joista ei näe oikealle sivulle, on laitettava ajokieltoon.

   Selvä rakenteellinen vika. Vika on ollut vuosikymmeniä tiedossa. Mitä ovat tehneet autotehtaat ja autojen katsastajat? Aluksi pitää poistaa oikeanpuo
   Maailman menoa
   90
   2184