Aihe

Nuorille lisää vastuuta ?

Anonyymi

Media on kirjoittanut, että nuoret haluavat, että mm. äänestysikärajaa alennettaisiin. He kokevat olevansa vastuuntuntoisia ja kehittyneitä, että voivat osallistua päätösten tekoon. Ajokortin samisen ikärajaa pitäisi myös alentaa.

Miten nuoret osoittavat kypsyytensä...kokoontumisrajoitusten aikana bilettävät ja levittävät koronaa ja altistavat meidät vakavalle taudille. Lukon päävalmentaja kertoo Länskärissä, miten vakavasta asiasta on kyse. Nuoret kuitenkin vähän välittävät ja asettavat omat halunsa etusijalle.

Annetaanko nuorisolle lisää päätösvaltaa ?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Äläs nyt yleistä. Nuoria voi verrata alempaan keskiluokkaan, eli siis perus duunareihin. Suhteellisen tyhmää porukkaa. Ei ole käyty kouluja, uskotaan sitä, kuka asiansa vakuuttavammin esittää. Ei viitsitä ottaa asioista itse selvää. Otetaan esimerkiksi duunarit, jotka äänestävät persuja. Eivät ymmärrä, että suurin osa perussuomalaisia äänestävistä on ylempää keskiluokkaa ja yrittäjiä. Mikä ihme heitä yhdistää en ymmärrä. Niin ja tämä on toinen kerta. Edellisvaaleissa tuli Jytky, mitä, tai ketä se auttoi, muuta kun niitä jotka pääsivät hillotolpalle. Tyhmä duunari luulee taas, että kun persut pääsevät hallitukseen, heillä alkaa auvoinen ihanuus. Voin kertoa, Ei ala. Oi kun odotan suurta jytkyä taas persuille, tulee potku tyhmän duunarin perseille. TAAS.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6167