Koronan aikaan

Anonyymi

Korona-ajan sessio
Päätäni oli jo pidemmän aikaa vaivannut fantasia, jolle ei vain ollut löytynyt sopivaa tilaisuutta toteutua. Yhtäkkiä tajusin, että tämä korona-aika oli kuin tarkoitettu juuri sen kaltaiselle sessiolle. Soitin siis Valtiattarelleni ja hän innostui heti.
Vaikka edellisestä käynnistäni oli kulunut jo jonkin verran aikaa, kaikki tuntui jokseenkin tutulta. Hän tulee avaamaan seksikkäänä kuten aina. Mustaa nahkaa kolmessa osassa, kapea minihame, kookkaat rinnat peittävä toppi ja korkeakorkoiset kengät. Korkkareiden ja hamosen välissä säteilevät paljaat, ruskettuneet rotusääret.
Ihan kaikki ei kuitenkaan ole niin kuin ennen. Suuta ja nenää peittää maski ja sen takaa pilkistävät ilkikurisesti hymyilevät silmät. Naamion takaa kuuluu tervetulon toivotus, joka päättyy käskyyn riisuutua.
Teen työtä käskettyä ja hetken kuluttua seison Valtiattaren edessä ylläni vain oma kasvosuojukseni. Muuten olen ilkosen alasti. Tunnen kuinka kaluni nostaa päätään.
Hän sitoo ylävartaloni ympäri mustan kumisen asusteen. Se on kuin yksinkertainen korsetti tai pakkopaita ja kun se kiristetään tiukaksi paketiksi, en pysty enää liikuttamaan käsiänikään. Ne kun ovat jääneet sen sisään. Nahkainen erikoinen vaatekappale on sen mittainen, että käteni tulevat kyllä ranteita myöten esiin sen alta, mutta hän varmistaa ”kädettömyyteni” sitomalla ne köydellä kiinni. Korsetin pituus on myös erotiikan kannalta ihanteellinen. Jalkani, pyöreät pakarani ja puoliseisova kyrpäni jäävät kuin tilauksesta paljaiksi.
- Lattialle selälleen makaamaan, kuuluu Valtiattaren maskin takaa.
Ylävartalo ja kädet sidottuna käskyn toteuttaminen ei ole niinkään helppoa, mutta jotenkin onnistun kellahtamaan vaadittuun asentoon. Onneksi allani on pehmeä matto. Saan vielä tyynyn pääni alle, joten olo ei loppujen lopuksi ole ollenkaan niin tukala kuin olin kuvitellut. Liikkumaan en kuitenkaan juuri pysty, enkä näe kunnolla, mitä minulle tehdään.
Valtiatar komentaa minua levittämään ja nostamaan jalkojani. Samassa tunnen kuinka peräaukkoni voidellaan rasvalla ja jotakin alkaa työntyä sisään reikään. Se ponnistelee hetken, mutta luiskahtaa lopulta haluamaansa paikkaan. Toimenpide ei varsinaisesti satu, mutta pieni ynähdys kuluu naamioni alta.
Hän vaatii nyt jalkojani suoriksi ja sitoo ne sitten köydellä tiukasti yhteen sekä nilkkojen että reisien kohdalta. Esine peräsuolessani lukkiutuu paikalleen enkä enää pysty liikahtamaan juuri lainkaan.
Nainen ottaa nyt käteensä jonkinlaisen kaukosäätimen ja alkaa näppäillä sitä. Vartaloni säpsähtää heti kun värinä sisälläni alkaa. Hän panee sen tyytyväisyydellä merkille ja kertoo:
- Kokeillaan vähän eri ohjelmia.
Ja niin totisesti kokeillaankin. Välillä voimistuu värinän voimakkuus, välillä taajuus. Toisinaan laite sykähtelee sisälläni, toisinaan taas tuntuu kuin koko alavartaloni tärisisi sen tahdissa. Ainakin se täyttää peräreikäni niin tiiviisti, että puristukset tuntuvat kiveksissä ja seisomaan ponnahtaneessa kullissa asti.
Valtiatar kävelee korot kopisten ulos oviaukosta. Huomauttaa kuitenkin kuin ohimennen:
- Minulla on kyllä kapula mukana!
Minut on siis jätetty yksin makaamaan lattialle jonkinlainen dildo perseessä ja jostain ulkopuolelta, näkymättömistä, Valtiatar muistuttaa olemassaolostaan vaihtelemalla aina aika ajoin laitteen toimintaa. Asetelma on kiihottava ja väristykset alapäässäni tehostavat sitä. Samalla siihen liittyy piinaava tunne siitä, että en tiedä kuinka kauan tätä tulee jatkumaan. Sillä vaikka kiihottumiseni kasvaa hetki hetkeltä, tiedän, että laukeamaan en tällä tavoin pysty.
Toivottoman pitkältä tuntuvan ajan kuluttua hän palaa ja alkaa nyt sovitella jotakin toista laitetta seisovaan kyrpääni. Hän kääntelee ja puristelee kaluani, ja sitoo lopulta ilmastointiteipillä koneen tiukasti kiinni elimeeni. Sitten hänellä on kaukosäädin kummassakin kädessä.
Väristykset ja puristukset kohdistuvat nyt peräaukon lisäksi suoraan kullini varteen ja sen päähän, herkimpään kohtaan. Keskityn niin omaan nautintooni, että en edes huomaa hänen poistumista. Yhtäkkiä vain tajuan olevani taas yksin. On kuin Valtiatarta ei vähääkään kiinnostaisi tilani. Eikä näytä kiinnostavankaan. Hän palaa hetken kuluttua takaisin kädessään kahvimuki ja toteaa kuin puhuisi säästä:
- Kävin hakemassa vähän kahvia.
Nainen kävelee hajamielisen näköisenä ylitseni, niin että minun on pakko se huomata. Hänellä ei ole lainkaan pikkuhousuja. Paljas pillu vilahtaa hameen alta. Huokaan maskini alla syvään, mutta sekään ei tunnu juuri saavan Valtiattaressa reaktioita aikaan. Sen verran hän sentään osoittaa olevansa tilanteen tasalla, että kommentoi kuin itsekseen:
- No nythän se on turvoksissa!
Niin onkin. Tunnen itsekin kuinka kyrpäni seisoo niin että sitä ihan pakottaa. Samalla tuntemukset sen päässä voimistuvat ja aistin, että orgasmini on lähellä. Tajuan myös sen, että itse en pysty tekemään mitään. Kosketteluun eivät käteni yllä, ja vaikka haluaisin jostain syystä päättää olla laukeamatta, sekään ei enää onnistuisi. Hetken päästä nuo

1

871

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja lopuksi heräsit äipän viekusta jelly jortikka anaalissa ihguu

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Päivi Rässästä viedään "roviolle" live.

   Hän kaivoi Raamattunsa esille kun sitä häneltä tivattiin. https://yle.fi/uutiset/3-12283319 Ei tällaista saisi tapahtua länsimaisissa maissa mutta ka
   Maailman menoa
   668
   7960
  2. Anna Puu pettyi pahasti 40-synttäreiden johdosta - Jukka-rakas tukee: "Olisin halunnut..."

   On tämä kyllä syvältä…. Anna Puu halusi viettää pyöreitä synttäreitä vähän eri lailla, mutta korona sotki kuviot: https://www.suomi24.fi/viihde/anna-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   3497
  3. Martina ostanut po....no mekon

   Kylläpä on kaamea viritys. Tollako se meinaa miestä yrittää....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   243
   2303
  4. Martinalla maaginen yö Lontoossa

   Martina laittoi eilen illalla kotiin palattuaan stoorin, jossa mainitsee edellisen ja samalla tämän reissun viimeisen Lontoossa vietetyn yönsä olleen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1290
  5. Martinan tylsä elämä

   Pelkkää juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, jumppaamista, mainostamista somessa osta osta, ale ale, nyt ale hintaan valmennus. Samaa rataa päivästä toiseen,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   993
  6. Olen huolissani itsestäni

   Ei ole normaalia kaivata ihmistä, jonka tietää olevan no-go-alueella ja joka ei lämpene ajatukselle meistä. Tai siis voi olla normaalia, mutta ei näi
   Ikävä
   51
   867
  7. Martina käynyt jo läpi...

   ........stripparin (Esko), kiinteistövälittäjän (Stefu), palomiehen (Kris), rikollisen (Baha), 2 lätkäjätkää (Hannes, Pikkarainen) Voisiko seuraava m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   851
  8. Nainen rakas, älä unohda minua miestä.

   Sinun vuokses teen, mitä vaan!
   Ikävä
   37
   848
  9. Tietäisikö kukaan Pikkaraisesta mitään...

   ... ellei olisi sekaantunut Martinaan. Olisiko tullut ulosotot, rattiskäry, raiskaussyyte julkisuuteen ilman Martinaa. Epäilen että ei. Stefustakaan t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   846
  Aihe