Raahen sairaalassa koronapommi

Anonyymi

Miten voi olla, että jopa potilaita rokotetaan, mutta hoitajia samalla osastollaa ei. Asiakkaat ovat julkisen uutisoinnin nojalla hyvässä uskossa, että kaikki sairaanhoitajat on rokotettu kaikissa laitoksissa kautta maan ja menevät luottavaisin mielin asioimaan raahen sairaalan osastoille. Todellisuudessa uskolla ei ole mitään pohjaa ja rokotukseen ei ole hoitajille tarjottu kaikilla vuodeosastoilla edes mahdollisuutta, vaikka osa heistäkin kuuluu jopa riskiryhmään.

Onko tarkoitus saada korona leviämään hotohenkilökunnassa ja huonokuntoisissa vanhuksissa tarkoituksella, eli pidetään yllä jonkinlaista aikapommia jonka turvin raahe säästää mm liikuntapaikkojen palkka ja ylläpitokuluissa vai mistä oikeasti on kysymys?

Mitä sanoisi aina niin tarmokas thl, soteministeriö tai oikeusasiamies.

2

97

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Raahessa ei osata hoitaa mitään asiaa oikein.ollut aina samanlaista.no kaupungin henkilökunta on mitä on eli epäpäteevää ja muuta.samoin kaupungin valtuusto ja hallitus.sinnekkin kerääntyy epäpätevät nuoleskelijat.

  • Anonyymi

   Ei rokote vapauta elämään niinkuin tautia ei olisi.

   Koska.

   Ei ole olemassa tietoa, kuinka hyvin koronarokotteet estävät viruksen tarttumista ihmisestä toiseen. Myös rokotettu voi sairastua.

   Koronarokotteiden synnyttämän suojan eli immuniteetin kestoa ei vielä tiedetä, sillä koronarokotteet eivät ole vielä olleet pitkäaikaisessa käytössä.

   Muuntovirusten yleistyminen saattaa myös johtaa siihen, että aiemmin rokotteesta saatu suoja ei enää riitä torjumaan kaikkia muuntuneita viruksia.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   259
   3007
  Aihe