Aihe

Euroopan Unionin rokoteasiantuntijat ovat nyt sitä mieltä, että

Anonyymi

Astra Zenecan koronarokote aiheuttaa veritulppia. Amerikoissa tuon rokotteen valmistajatehdas on sotkenut jonkun muun rokotteen aineosia keskenään, mutta tämä ei nyt kuulu näihin rokotteisiin, joita on jo maailmalla jaettu.

Tosiasia siis on, että tuo Astra Zenecan adenovirusvektorirokote aiheuttaa veritulppia.

Suomi vaan puhelee kevyesti, ettei anneta tuota rokotetta alle 65 vee ihmisille, mutta vanhemmille sitten voidaankin huoletta jaella. Kuulkaahan, ei se nyt näin voi mennä. Eikö se jo riitä, kun iäkkäitä ihmisiä maassamme on kuollut jo 45 koronarokotteeseen. Muutama joukossa ollut kuollut on noin 50 vee ja kaksi alle sen. Nämä asiat löytyvät Fimean sivuilta.

Vanhushan ei ymmärrä kaikkia asioita eikä osaa enää hakea tietoa netistä, kun ei ole edes tietokoneita kaikilla heillä, niin hyväksyvät kaikki rokotteet, ovat iloisia kun saavat koronapiikin, mutta eivät tajua sen vaarallisuutta. Tästä siis on kyse, kun Astra Zenecaa jaetaan yli 65 ikäisille. Antaa mennä vaan niin päästään niitäkin eroon. Tämä on politiikkaa.

Ahaa, just tulee uutiset radiosta ja taas kehutaan kuinka monta suomalaista on saanut koronarokotteen ja kuinka monta uutta koronatapausta on tänään. Nämä lukujen latulet eivät muuta tätä asiaa miksikään ja niiden lukujen latelu on aivan turhaa.

Suomessa on noin 5 600 000 ihmistä eli yli viisi ja puoli miljoonaa. Myt kun lasketaan matemaattisesti, kuinka kauan kestäisi, kun jokainen suomalainen olisi sairastanut koronan yhden kerran ja sairastumisia tulisi tämän päivän vauhdilla.? Varma luku on yli 10 VUOTTA. Oletettavasti jos siis sairastuneiden määrä vaihtelee kuukausittain, niin noin yli 15 VUOTTA menisi kaikkien suomalaisten yhden kerran sairastumiseen. Eli siis minkä johtopäätöksen teemme tästä? Kuka hoksaa kirjoittakoon vastauksen.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Astra Zeneca on käyttänyt elävää adenovirusta rokotteessaan ja veritulppiahan tulee silloin verisuonistoon, kun on kyseessä verisuoniston jonkin kohdan tai alueen tulehdus. Tulehduksia aiheuttaa juuri virus tai bakteeri.

  • Anonyymi

   Ei voi välttyä ajatukselta että huoltosuhdetta koitetaan säätää paremmaksi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   412
   9292
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   264
   8384
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4674