Aihe

Miksi kuntajakoselvityksessä valehdellaan päin naamaa?

Anonyymi

Karstula Kyyjärvi kuntajakoselvityksessä kehutaan valokuitu - ja tuulivoimalakauppoja. Tällaistako väärää tietoa jaetaan minisyeriöön? Valokuotuverkkokauppa on täysin epäonnistunut ja pienet kuntien veronmaksajat ovat joutuneet järjyttävän suuren velan ja takauksien uhriksi. Keskustalaiset päättäjät aina entistä kepumaakuntajohtajaa myöden ovat syöttäneet täysin väärää tietoa. Tulee kyllä väkisinkin mieleen, etteivät kyseiset päättäjät osaa edes ala- asteen matematiikkaa. Vai ovatko itse leikissä mukana? Sama koskee tuulivoimalahankkeita. Ympäri maailmaa ontehty laskelmia, ettei tuulivoima ole kannattavaa ja että luonto tuhotaan. YIt Rakennuskin höynäytti kunnan päättäjiä, että tuulivoimarakentaminen tuo kuntaan työtä ja vuokratuloja. Täyttä paskaa. Työntekijät tulevat muualta ja koronaa sairastavat työntekijät asuvat omissa asuntoautoissaan (onneksi). Kaikki nämä päättäjät ovat kepulaisia, siispä nyt tiedämme, ettei ääniä sinne.
Tästä lähtee kysely myös ministeriöön.

9

105

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pitää osata laskea kahteen!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Anonyymi

   Kepulaista epärehellisyyttä, sen jo kaikki tietää ettei kepulaisiin voi luottaa pätkääkään missään asiassa.

   • Anonyymi

    Lapsi on aina lapsi ja lapsena pysyy.
    Kannattaa opetella Ojalan laskuoppia, niin oppii laskemaan. Yksi plus yksi on kaksi.
    Onkohan ikä tehnyt tehtävänsä?
    Ei kahteen samanlaiseen tekstiin voi erilailla vastata. Hu, huh....
    Kannattaisko pysyä omissa oloissaan, eikä puuttua yhteiskunnallisiin asioihin.
    Pitää olla ajan tasalla......


  • Anonyymi

   Taitaa kirjoittaja olla ulkopaikkakuntalainen, kun ei ole kunnan asioista oikein kartalla.

   • Anonyymi

    Haloo, kuntajakoselvityshän pitää olla julkista tietoa ja sitä voipi lukea ihan vaikka Utsjoella. Auta armias, jos jotain on salattu tai vääristelty. Ei sen kauempaa olla kuin Saunakylältä eli oman kylän poikii.
    Toivomus on kuitenkin, että kuntajako tulisi pian päätökseen. Jahkailtu liian pitkään. Nyt ei kuntavaaleissa tiedä sitten ketä äänestää


  • Anonyymi

   Eipä pidä kuntajakoselvityksistä mitenkään huolestua. Tätä seuranneena tulee niin hyvin mieleen nykyisen vasemmistohallituksen toimet. Hallituksen sanaan tai puheisiin ei voi mitenkään luottaa, tänään puhutan tätä ja huomenna tuota.
   Niin samanlaista touhua, että. Mutta odotellaan kyllä kuntajakokin joskus selviää ja päästään taas kehittämään kuntaa, oliko siinä sitten kaksi tai yksi kuntaa, ihan sama.
   Jos ei itse osata selvittää, niin varmaankin sitten valtiovalta puuttuu asiaan.
   Parasta olisi toimia omin voimin. Tsemppiä kaikille jakoon osallistuneille.

  • Anonyymi

   Onneksi eivät nuku ulkona, yöpakkasta ja kaikenmaailman petoja.

  • Anonyymi

   Kyllä joudutaan housupyykille Karstulan kanssa, päättäjät ovat siellä sen verran kieroja.

  • Anonyymi

   Luojan kiitos ei tartte äänestää, onneksi ei ole pakko , no enmä ole pitkiin aikoihin äänestäny ja oikein hyvin olen tullut toimeen , nimittäin se on niin että enää? ei voi minkään ns. puolueen ihmisiin siis MINKÄÄN PUOLUEEN ihmisiin luottaa yhtään, niin olen katsonut parhaaksi lopettaa sen hössötyksen, ainoastaan pressavaalit on tärkeät, tietenkin sillä erotuksella,et siel on vielä mahollista äänestää vanhan liiton ihmistä! Alta 50 v en äänestä missään nimessä siinäkään. Toki seuraan asioita ja tuntuu siltä et ketä vaan otetaan ehokkaaksi, kun edes jotain saatais, puolue kuin puolue sama asia.Hymyilyttää katelles.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   294
   6168
  2. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   736
   5615
  3. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   4621