Aihe

Voiko Tappo vanheta vain unohduksen takia ?????

Anonyymi

Valtamedia, vihervassarit ja poliisi varmaankin jo toivovat että kun tuosta Kaivohuoneen edustalla viime kesänä tapahtuneesta taposta ja pahoinpitelyistä on kulunut jo yli puoli vuotta, niin kansa on jo unohtanut koko jutun. Niille jotka missasivat jutun, niin viime Heinäkuussa joukko maahanmuuttajataustaisia hakkasivat joukon tappeluhaluttomia kantiksia Kaivarissa. Onnistuivat erottamaan yhden kavereistaan, hakkasivat ja potkivat siihen malliin että kaveri kuoli myöhemmin vammoihinsa. Auttamaan yrittäneet kantasuomalaiset saivat myös turpaansa.
Jutussa kesti 3 viikkoa ennenkuin poliisi edes tajusi julkaista tekijöiden kuvat, koska ei omin voimin onnistunut löytämään tekijöitä. Sen jälkeen on ilmoitettu että kaikki tekijät yhtä lukuunottamatta on saatu kiinni ja sen jälkeen...EI MITÄÄN! Ei marsseja maahanmuuttajien kantiksiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan, ei poliitikkojen ja presidentin "järkytystä" teon johdosta, ei kynttilämarsseja, mielenosoituksia ja erityisesti: ei mitään tarinoita tai seurantaa valtamedioiden taholta. Ei revittelyä hakkaajien ja uhrin taustoilla (kuten rautatientorin hyppypotkujutussa). Ei laajoja tarinoita maahanmuuttajanuorten väkivaltaisuudesta, halveksunnasta kantiksia kohtaan jne.
Myöskään poliisi ei tiedota mitään. Onko tappajat pidätettyinä ja jos ei niin miksi? Mitkä ovat syytteet, mitkä ovat tappajien rikoshistoriat? Milloin luetaan syytteet ja voimme odottaa tuomioita?
Jos joku tietää jotain, julkaiskaa, sillä poliisilta on turha odottaa tietoa - ja tärkeintä olisi, se, että

TOTUUS matumurhista tulisi kaikkien tietoon !!!!!!!

MatuMurhat ovat pahoja, koska KELA Niitä Suojelee, ihan Inhimillisyyden mukaisesti, mutta kun kaikki ei sitä ihan oikeasti tajuu ???????????????

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

    Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
    Kotimaiset julkkisjuorut
    225
    6054