Suomalaiset on tavallaan unohdettu sen jälkeen

Anonyymi

tuolla hallituksen puolella, kun meidät ajettiin pakolla Euroopan Unioniin eli siis Euroopan RAHALIITTOON.

Alkoi maaseudun ja pienten kylien tyhjeneminen. Ei kyläkauppaa, ei postia, ei pankkia, ei kirjastoa, ei lääkäriä, ei omaa Suomen rahaa,

Ihmiset jättivät pienet hyvät kylät ja maaseutu autioitui. Karjatiloja ei enää juurikaan ole, koska direktiivit vaativat tietyntyyppisiä ja kokoisia tiloja. Sinne Eurooppaan on tehtävä monet paperijutskat lehmistä ja possuista, niin kuka sitä enää viitsii lähteä maatalosyrittäjäksikään.

Ylipäätänsä kaikki asiat pitää ilmoittaa vahtivalle Euroopan komissiolle, joka tietää tai no haluaa tietää sinun lehmiesi lukumäärän ja myöskin paikan, missä sinun ammut sanovat muuu, muuu. Onhan niillä lehmillä, lampailla ja sioilla korvamerkit ja ne korvamerkittiin sen jälkeen kun liityttiin EU:iin.

EU:n tarkoitusperistä voidaan ainakeskustella, mitä ne tarkoitusperät ovat, kun siellä nyt jäsenenä ollaan. Jäsenyys on maksanut Suomelle oman rahan menetyksen ja hintojen nousun kahdessa vuodessa liittymisen jälkeen 9 kertaiseksi. Ja tuon jälkeen hinnat ovat elintarvikkeissa ja varsinkin vaatetuspuolella nousseet huimasti. Onkohan kaikilla varaa ostaa uusia talvijalkineita???? EU rakastaa kaikkea suurta. Siksi suuruudenhulluus on ajanut asiat niin, että pieniä maita otetaan mukaan maksamaan Ranskalle ja Saksalle jopa Italialle ja osittain Kreikalle paljonkin.

No ei se mitään, näkyyhän tämä asia aivan selvästi, siis tuo suuruuden virhe siinä, että koronarokotuksia myydään sivusuun suuren ohi eli EU:n ohi ja niin me kaikki jäsenvaltiot kärvistelemme kusessa. No kaikkeista hulluinta tässä on se, että Suomi on ottanut vaiko pakotettu ottamaan Astra Zenecan halpaa ja huonoa veritulppia aiheuttavaa rokotetta. Nyt täällä puhutaan että sitä voidaan piikittää yli 65 vuotiaisiin, koska heidän ikäisillään ei ole veritulppariskiä. Mutta muistetaanpa asia, niin mitä vanhempi ihminen on niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä hän saa useammin veritulpan kuin nuoremmat ihmiset. Eli onko oikein jakaa tuota Astra Zenecaa yli 65 vee porukalle. Porukka hurraa tietenkin, kun saa koronarokotteen ja lähtee kartsalle, kun on joutunut olemaan tavallaan arestissa jo yli vuoden. Astra Zenecan nimi on jostain syystä muutettu maailmalla. Lääräkit sanovat vaan, että hyödyt ovat suuremmat kuin haitat. Minusta yksikin rokotteen aiheuttama kuolema on LIIKAA.

Odottakaa niin kauan, kun saatte jonkun muun rokotteen, sillä niitä on tulossa.

Joskus sitä miettii asioita. Ja tulee mieleen kaikenlaisia ei-totuuksia ja jopa sellaisia totuuksia, joita on oikeesti lukenut tuolla kirjastossa silloin kun sinne pääsi vapaasti menemään. Nythän yli 70 vee ei vielä mene minnekkään, vaan varoo koronaa.

Aika erikoista on tuokin kun on puhuttu vanhusten suojaamisesta koronalta ja sitten lähdetään kaikkeista heikompia rokottamaan sellaisilla piikkiaineilla, joita ei ole edes kunnolla kokeiltu. Nimittäin lääkekehitykseen menee tosiaan vähintään se viisi vuotta. Nyt joitakin kuukausia, kun laitetaan erilaisia koronarokotteita liikenteeseen. Ja huom vanhuksiin. Vanhuksia ei oikeastaan enää tarvita, niin heitä voidaan käyttää koekaniineina erilaisille rokotteille. Vaiko halutaan vanhukset pois , koska heistä ei ole muuta kuin haittaa ja menoa yhteiskunnalle. Voiko joku ajatella näin? Kyllä voi. Euroopan Unioni voi jopa ajatella tällälailla, koska sen ensimmäinen asia on kerätä rahaa jonnekkin, mutta se rahanjako onkin sitten toinen juttu.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Maaseutu ja pikkukylät tyhjenevät kaikkialla maailmassa.

   Miksikö? Koska niillä ei ole mitään tarjottavaa nuorille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   259
   3007
  Aihe