Aihe

Koska hallanvaara kasvien suhteen, on ohitse keväältä 2021 ?

Anonyymi

Joko jaloleinikki pärjäisi tynnyrissä, entäs kurjenmiekka kukkapenkissä.

Onko liian aikaista, mennä laittamaan perennojen mukuloita, juurikoita ja kukkien siemeniä penkkiin, ruukkuihin ja tynnyreihin, vieläkö pitää odottaa, vaikkei mittarin lukemien mukaan, enää varsinaisesti pakkasella käydäkään, mitä sanovat palstalaiset, eikös moni kasvi vähän tykkääkin kylmästä, eli eivät ole moksiskaan ?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Perennathan on koko ajan maassa kesät talvet. Jos ne kestävät 30 asteen pakkasen niin ei nolla astetta niitä tapa. Porkkanansiemeniä voi laittaa jo kun maanpinta vähänkin sulaa. Kurjenmiekkahan on yksi kestävimmistä perennoista joten maahan vaan. Yksivuotisissa vielä odottelisin koska kylmässä maassa juurakoissa on mätänemisvaara. Siemenissä sitä vaaraa ei ole. Kannattaa kuitenkin lukea siemenpussin ohjeet. Vihanneksista pavut vasta kesäkuun alussa. Pottu vappuna maahan-jussina suuhun.

  • Anonyymi

   Hyvä vastaus. Tietenkin jo on laittamassa, uusia perennoita, eivät ne ole vielä pakkasen kestäviä, joten ehkä tosiaan niitä lämpimämpiä kelejä, voisi odotella. Kiitos.

  • Anonyymi

   Mitähän seuraavaksi?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   3329