Aihe

Sinulle, joka oisit voinut olla

Anonyymi

Kyllä minun pitää pysyä vahvemmin tässä omassa tietoisuudessani, intuitiossani.

Olit vaan niin sinnikäs, että herätit uteliaisuuteni. Että josko sittenkin, voisiko olla mahdollista että viimein joku näkee minut ja valitsee rakastaa minua, minua persoonana!

Sitten ujoutesi, oma varautuneisuuteni mutkisti tietä- ja antoi aikaa tarkkailla sinua. Huomasin paheksuntasi joitain elämänvalintojani kohtaan, huomasin kuinka erilaisia olemme tavoiltamme ja sen, että hiljaa pidit omaa tapaasi parempana. Teit myös johtopäätöksiä minusta kysymättä minulta.

Kaikki tuo varovainen tunnustelu puolin ja toisin vahvisti vain ensivaikutelmaani sinusta: mahtava, humaani tyyppi! Ja että ystäviä meidän tulisi olla, ei muuta. Mutta se sinnikkyytesi hiukan horjutti ja halusin antaa meille molemmille mahdollisuuden katsoa, voisiko jotain muuta kehkeytyä.

Haluan tietysti edelleen olla ystäväsi, tai kaverisi, mutta myönnettävä on että vähän petyin kun et kyennyt yhtä suoraan kommunikaatioon kuin minä.

Olemme erilaisia, ja hyvä niin. Nähdään taas!

14

178

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tää on ollu jossain muuallaki 😄 verkot monilla vesillä

   • Anonyymi

    Niin kuin sullakin😉


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin kuin sullakin😉

    Onko tää rölläysten lukija nyt mielestään joku tottuuven torvi🤭


  • Anonyymi

   No nyt kompastuit omiin jalkoihisi.

   "Sitten ujoutesi, oma varautuneisuuteni mutkisti tietä- ja antoi aikaa tarkkailla sinua. Huomasin paheksuntasi joitain elämänvalintojani kohtaan, huomasin kuinka erilaisia olemme tavoiltamme ja sen, että hiljaa pidit omaa tapaasi parempana. Teit myös johtopäätöksiä minusta kysymättä minulta."

   Teit itsekin johtopäätöksiä kysymättä häneltä yhtään mitään! Uskomatonta.

   • Anonyymi

    Ei tarvinnut kysyä, havaitsin ihan kuuntelemalla, seuraamalla ja tarkennuksia tekemällä. Hänestä ei voi samaa sanoa, hän teki johtopäätöksensä keskustelematta suoraan kanssani.


   • Anonyymi

    Keneltä kenelle?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tarvinnut kysyä, havaitsin ihan kuuntelemalla, seuraamalla ja tarkennuksia tekemällä. Hänestä ei voi samaa sanoa, hän teki johtopäätöksensä keskustelematta suoraan kanssani.

    Hahhahah


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hahhahah

    Voi neiti kevätheinä, ei täällä mikään ole siltä inhokiltasi, ei niin mikään ja hanki itsellesi sellaista seuraa joka saa sinut lopettamaan tuon naurettavan bulldoggeilun. Muuten jos houkuttelee väkeä tölläämään "varmoja tiatojaan" niin saattaa käydä niin, että muut nauraa sinulle partaansa kun alennustila selviää. Siinä vaiheessa edes ns ystikset ei kehtaa ottaa kantaa.


  • Anonyymi

   Minusta tuo kuulostaa siltä kuin pelkäisit ja keksisit tekosyitä perääntymiseen ja jättämiseen sikseen, vaikka intuitio jossain määrin varmasti toimii, ei sillä kuitenkaan toisen pään sisään pääse.

   • Anonyymi

    Tässä tapauksessa ei ollut kyse tuollaisesta. Toisen pään sisään ei pääse ei, mutta kun tarpeeksi viettää aikaa yhdessä, niin kyllä sitä asiat näkee niin kuin ne ovat.


  • Anonyymi

   Olen pahoillani siitä, että sait epäaidon lähestymistavan minulta. Olemme perustavanlaatuisesti erilaisia. Se johtuu monestakin syystä, mistä en edes usko, että löytäisimme yhtymäkohtaa. En siis usko, että voisit koskaan ymmärtää, miksi jotkut asiat tuntuivat erityisen pahalta minusta. Et tiedä, mitä olen kokenut elämässäni. Rakensin sinusta tietyn kuvan, jota olen pitänyt mielessäni syystä.
   Mutta en ole vailla sinusta mitään. Lopulta on yhdentekevää, mitä minusta ajattelet.

  • Anonyymi

   :D

   • Anonyymi

    Jos tämä provokaatio sinun onnelliseksi tekee niin pistä kasettis taas oikein kunnolla sekaisin ja väitä, että tunnet tämän kirjoittajan.


  • Anonyymi

   Niin sitä intuitiota kannattaa kuunnella.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   237
   6199