Elämästä nautin mielelläni ilman ilkeitä ja pröystäiliviä ihmisiä

Anonyymi

Onko kukaan kohdannut ihmistä joka on rehennelnyt omia saavutuksiaan, omasta terveydestään ja ilkeillyt sinun erilaisuudestasi? Tuntuu vain että itse tulen kohtaamaan sellaisia ihmisiä. Elämää pystyn nauttimaan mutta sitten kun tulee tää ajatus, niin alkaa tulee huono fiilis.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sellaisia ihmisiä on aina, sen voit uskoa.
      Aina on ja tulee olemaan ihmisiä joilla on tarve pönkittää omaa egoaan ja itsetuntoaan mollaamalla muita ja korostamalla itseään. Se on merkki huonosta itsetunnosta. Luepa vaikka tätä Suomi24-foorumia eri aihealueilta; mitä löydät? Ilkeilyä, haukkumista, pilkkaamista, ivaa. Täällä on helppo purkaa nimettömänä ja kasvottomana oma paha olonsa toisten niskaan.
      Terveen itsetunnon omaava tasapainoinen ihminen ei todellakaan tunne tarvetta polkea ketään.
      Tämä on hyvä muistaa. Kohtaamasi ihmiset ovat epävarmoja ja heillä on jossain suhteessa paha olla itsensä kanssa. Sinut valitaan kohteeksi koksa olet ilmeisesti kiltti ja helppo kohde.
      Olet varmasti myös hyvin herkkä ja pistät herkästi merkille negatiivisen palautteen. Voisit opetella kasvattamaan hieman paksumpaa nahkaa sen suhteen minkä annat tulla iholle asti. Olisi hyvä opetella kasvattamaan omaa itsetuntoa ja oppia löytämään hyviä puolia itsestään ja vaalimaan niitä ja jättää vähemmälle huomiolle näitten ilkeilijöitten pahonivointi. Se on heidän ongelmansa, ei sinun.
      Ole ylpeästi oma itsesi!

      • Anonyymi

        Komppaan tätä, kukapa se kaipailisi "myrkyllistä" ihmistä ympärilleen, mutta samalle heidän muuttaminen on vaikeaa tai mahdotonta, joten ainoa jota voi muuttaa on oma itse.

        Itsetuntoa ei voi ostaa kaupasta, mutta kannattaa keskittyä niihin onnistumisen kokemuksiin joita saa, ja olla aidosti ylpeä niistä. Oli ne kuinka pieniä tahansa.


      • Anonyymi

        En ole siis ennen kohdannut sellaisia, on vaan tunne että tuun. Teillä siis on henkilökohtaista kokemusta vai kerroteko sen mitä teille on opetettu?


    • Anonyymi

      No tota samaa(suurin osa vihervassareista) 💩💩💩 tekee.

    • Anonyymi

      Oman havaintoni mukaan toisien ihmisten kannalta sietämättömiä ihmisiä mahtuu noin yksi koululuokkaan. Tällainen häiriintynyt ihminen manipuloi muita, ja sitten esim. koulu-/työpaikkakiusaaja saa liehittelijöitä ympärilleen - ja uhrin tilanne käy entistä tukalammaksi. Mutta samat tyypit esiintyvät muuallakin: asunto-osakeyhtiöissä, harrastusryhmissä, seurakunnissa ym. Eli tietty prosenttiosuus ihmisisestä on sosiaalisilta taidoiltaan ja henkisiltä ominaisuuksiltaan kelvottomia ja tuhoisia.

      Mainitsemasi ihmiset varmasti hakeutuvat mielellään paikkoihin, joissa saavat jonkinlaista valtaa, vaikka edes pientä. Yhdistyksiin, luottamustoimiin, tilanteisiin joissa esiinnytään tai päätetään jne. On olemassa myös yhteisöjä, joissa pätemisen mahdollisuudet ovat pienemmät. Ehkä vaaditaan jotain todellista erikoistaitoa tai -ominaisuutta osallistujilta, tai vallalle ei vain ole mahdollisuuksia. Itse olen löytänyt joitain harrastusryhmiä, joissa porukka on tasaisen kilttiä ja mukavaa, jopa tylsää. Ja itse tunnen oloni silloin turvalliseksi ja mukavaksi.

      Osaltaan kyse on myös siitä, minkä näkee ja huomaa ja mihin reagoi. Itselläni kesti todella kauan havaita, että suurin osa ihmisistä on ihan oikeasti kilttejä. Se helpottaa omaa elämääni. Ja tuntosarveni ovat aika herkät niiden ihmisten suhteen, joista tulee ongelmia. Pyrin välttelemään heitä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe