juhannuksenako jo tansseihin?

Anonyymi

Meitä tanssin ystäviä, nuoria ja vanhoja, kiinnostaa kysymys lavatanssikauden aloittmaisesta ja ennen kaikkea siitä, miten tanssimaan pääsee juhannuksena.

Katsotaanpa mitä suunnitelmia hallitus on juuri tuonut julki. Se on julkaissut suunnitelmia koronarajoitusten purkamisesta.

Tälläin lähdetään pääministerin kertoman mukaan siitä, että poikkeusolot ja valmiuslain toimivaltuuksien soveltaminen päättyvät kuluvan huhtikuun aikana. Ravintolat voitaisiin avata, mutta tiukoin rajoituksin. Elokuuhun mennessä on tarkoitus poistaa rajoituksia vähitellen.

Kesäkuussa lapset pääsisivät kesäleirille ja mökkijuhannus olisi mahdollinen. Kesäkuussa ravintoloissa ja yleisötilaisuuksissa voisi käydä terveysturvallisesti ja tavata varauksetta kanssaihmisiä ulkoilmassa.

Vähän kyllä epäilyttää, ollaanko kesäkuussa noin pitkällä. Ainakin yleisötilaisuuksiin en ihan helpolla menisi kesäkuussa.

Uskotteko noin nopeaan kehitykseen? Olisiko aihetta tuon perusteella olettaa, että voidaan pikapuoliin ruveta jo järjestelemään vaikkapa juhannustansseja?

4

73

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllähän juhannuksena voi tansseja olla, mutta harva niihin uskaltaa mennä.

  • Anonyymi

   Jotkut on saaneet jo kaksi rokotetta juhannukseen mennessä. Ei pitäisi haitata tanssimista. Yksikin rokote jo suojaa mutta ilman rokotetta ei kyllä kannata riskeerata.

  • Anonyymi

   Ensin alkaa ulkotanssit, puistotanssit, satamatanssit, laituritanssit pienillä harrastusporukoilla.

   Sitten alkaa pienet tanssit niillä kesälavoilla, joissa saadaa ikkunat ja seinät auki. Ilman täytyy kiertää. Sitten kesälavat ja lopulta isot kesätanssipaikat. Ihan vihonviimeisenä alkaa tanssit talvitanssipaikoissa loppuvuodesta 2021.

  • Anonyymi

   tanssi.net:in kalenterisivulla ilmoitetaan neljät tanssit juhannusaatoksi ja neljät juhannuspäiväksi. Kyseessä ei ole mitään suuria tanssipaikkoja eikä megayhtyeitä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   12636
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4743
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   290
   4499
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   89
   3940
  5. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   101
   2662
  Aihe