Susi nähty Helsingissä

Anonyymi

Susi nähty liikkuvan Helsingissä Talin alueella. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on ollut lauantaina usean partion voimin etsimässä sutta. Paikalla on ollut myös suurristavirka-avun väkeä. Paikallisten asukkaiden ei kannata olla huolissaan sudesta,kun susi on saatu häädettyä Pohjois- Pohjanmaalle.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sitten kun se saadaan kiinni, kai se sitten siirretään ihan eduskuntatalon eteen ja päästetään keskustassa vapaaksi kaikkien ihailtavaksi, miten eläimiä Suomessa suojellaan.

    • Anonyymi

      Olisi tosi hyvä, että sudet levittäytyisivät yhä lähemmäs keskustaa, joten ei tarvitsisi yksin maalla pelätä susia. Koska mitään susi-ongelmaahan ei ole ennen kuin ne alkavat yleisesti oleilla kaupungeissa. Vaikka tuskin petopolitiikka siltikään muuttuu, mutta todella olisi hyvä saada luonnonpuistoiksi myös kaupungit. Ja mitä niitä hätyyttelemään edes, eihän ne ole vaarallisia!!!!!!

      • Anonyymi

        hyvävain että hesassakin susi,ohisalokin saapi nähdä oikean suden,niineitartte olla susi lampaanvaatteissa


    • Anonyymi

      Poijjaat teki vähän jäynää ja muiluttivat hukan Hesan viherpiiperijöille. Kunhan eivät rupeaisi muutamaan vuoteen kehuskelemaan muiluttamisesta.

    • Anonyymi

      Pyytäis joku seitsemän suden lauman ja pistäis autoon , päästäis lauman vapaaksi kolmen sepän patsaalla keskellä päivää. Eiköhän alkais kaupunkilaisilla suden pelko kasvaa ja suojelun halu vähentyä.

      • Anonyymi

        Eiköhän siinä kävis toisinpäin Sudet pekäis sitä ihmisvilinää kun on tottuneet täällä tuppuseuduilla kaikessa rauhassa löntysteleen .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän siinä kävis toisinpäin Sudet pekäis sitä ihmisvilinää kun on tottuneet täällä tuppuseuduilla kaikessa rauhassa löntysteleen .

        Niinhän se menee että Susi pelkää ihmistä vaikka jotkut tituleeraa sitä toisinpäin että ihminen pelkää sutta kun katsoi kuvaa Helsingissä jolkutelleesta sudesta niin kyllä susi ei viihdy ihmisjoukoissa .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän se menee että Susi pelkää ihmistä vaikka jotkut tituleeraa sitä toisinpäin että ihminen pelkää sutta kun katsoi kuvaa Helsingissä jolkutelleesta sudesta niin kyllä susi ei viihdy ihmisjoukoissa .

        Susi ei pelkää enää nykyään ihmistä. Tampereen Hervannassa liikkui susi toistakymmentävuotta sitten ja porraskäytävästä katselin, kun susi käveli ihmisen vieressä, joka varmaan ei edes tajunnut, että kyseessä oli susi. Meinas tarttua käteen, mutta ei sitten . ollut nälkäinen sillä hetkellä, joten poistui kerrostalon taakse puistoalueelle. Seuraavan talven susi ulvoi Ruskon teollisuusalueella. Uudenvuoden yönä susi tallusteli kävelytiellä, kun itse olin autolla liikkeellä. Vuosilukua en muista, mutta sinä uutenavuotena Sahalahti liitettiin Kangasalaan.


      • Anonyymi

        Niinhän ne "luonnonsuojelijatkin" petoja paikkakunnalta toiselle siirtelee, miksei tasapuolisuuden vuoksi siirretä myös Helsinkiin ja ympäristökuntiin, on siellä Keskuspuistoa ja muilla alueilla muita luonnonpuistoja, joten sinne vaan.


    • Anonyymi

      aivan mahtavaa . Helsinki on aikoinaaan ollut suden luontainen asuinalue , kylla se siellä mahtuu asumaan muitten seassa varsinkin leikkipuistossa ja koulureitellä , onhan ne hauvat niin iiihania!

      .

    • Anonyymi

      Helsingin vihreät toivovat susikantojen huomaatavaakin kasvattamista koko helsingin alueele. Susi on rauhoitettu ja ei saa häiritä, Helsingissä pesintä alue tulee pesinnän ajaksi rauhoittaa kahden sadanmetrin säteeltä, liikkuminen konaan kielletty.

    • Anonyymi

      Onpa siellä nähty Oravakin ja jopa Citykaneja, Huh mitä petoja.

    • Anonyymi

      Ite näin sen Suden. Käveli tossa Perkkaan kohdilla ja näytti luimistelevan siihen malliin, kuin olisi ollut paskat housussa, vaikkei hänellä housuja ollutkaan. Tuskin olisi käynyt kimppuuni, vaikka olisin lähtenyt kävelee kohti. Ihan tutisi koko susi. Iso susi ja vapisi kuin haavan lehti. Empä oo ennen sutta nähnyt. Luulin, että se käy päälle, mutta raukka melkein väänsi hätätorttua tien penkkaan, niin vaivautuneen ja pelokkaan näköinen oli.

      • Anonyymi

        Susi käveli siis Taliin päin. Hemmetin pelokkaan ja paskahousun näköinen koko susi silimästä perseeseen. Tuskin Ylivieskassa kävellyt susikaan ollut yhtään urhoollisempi. Net pelekää meitä ihan vimmatusti. Toki ne voi syödä lemmikkifuffeja ja lampaita poskeen, mutta ihmisiä ne pelekää ku ruttoa!


    • Anonyymi

      Itse näin suden Pitäjänmäen puolella. Ihan hätää kärsmässä oli koko susi. Näin sen itsekin silmäsä perseeseen ja iso susi luimisteli ja tärisi ihan järjettömästi.... Sellainenko muka uskaltais hypätä ihmisen kimppuun?

      • Anonyymi

        Silmästä perseeseen siis näin sen suden. Ilmielävän susihukan. En olis uskonut, että aikuinen susi silleen vapisee, kuin mikäkin haavanlehti!


    • Anonyymi

      Joku tassutteli mökkini pihalla Alavieskassa öiseen aikaan. En tiedä oliko yöksi irti päästetty koira vai susi isot jäljet kumminkin !!

      • Anonyymi

        susia on nähty hesassa ja susia lammastenvaatteissa noin 200 kpl,tta


    • Anonyymi

      Syksyllä 2019 menin vakiopaikalle puolukkaan. Menomatkalla haistelin kauheaa mäjännyttä hajua,mutta en silloin huomannut mitään. Takaisin tullessa hiukan eri reittiä, niin osuin susien haaskalle. Sudet oli tappanut hirven. Voi valtava sitä karvan siivoa ja ulosteen määrää.Sudet oli ruokailleet ihan vasta raadolla. Siinä pyöriessä astuin suden paskaan. Tikku käteen ja putsata kumpparin pohjaa. Suden paska oikein kuhisi noin 40mm mittaisia ohuita kerman värisiä matoja. Kyllä yökkäytti. Mitähän loismatoja lienee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe