Kuulokoje.

Anonyymi

Onko jollain kokemuksia yrttiapteekin mainostamasta kuulokojeesta?

11

1430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yrttiapteekissa on lukuisia kojeita joten mitäköhän mahdat niistä tarkoittaa?

      • Anonyymi

        Sitä seiskassa mainostettavaa 24 euron kojetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä seiskassa mainostettavaa 24 euron kojetta.

        Jos tunnet et kuule hyvin,menen kouluhoitajalle, työpaikkasi terveydenhoitajalle tai terveysasemat puhumaan ongelasi.Ottavat kuulokokeen ,saat läheteen eteenpäin tutkimukset, Jos vikaa,vikaa, saat ilmaisen kuulokojeen lainaksi elämän loppun asti! Valinta on sinun itsesi! Niin toimi mummollani ,papallani,serkun kummin kaimallakin asia.


    • Anonyymi

      Mulla oli joku Yrttiapteekin kuulokoje. Siihen ei sitten löytynyt paristoja. Hukkaan meni laite. En suosittele!

      Kotikaupunkini Kuulokeskuksesta sain tutkimusten jälkeen maksutta kojeet molempiin korviin. On säädetty oman kuulon mukaan, ovat tehdyt omien korvien malliin ja toimivat hyvin. Kojeet myös huolletaan maksutta.

      Ota yhteyttä omaan terveysasemaasi ja pyydä päästä kuulontutkimukseen. Siitä se lähtee. Puoli vuotta menee ja sinulla on hyvät kuulokojeet molemmissa korvissa.

      • Anonyymi

        Tuossa laitteessa oleva patteri on ihan tavan tyyppiä.
        Löytyy joka kaupasta joka myy paristoja. Etsi tyypillä AG13 tai LR44


    • Anonyymi

      Samaa kehotan kuin muutkin. Vaikka asia on hankala, ja kestää aikaa sopeutua tilanteeseen ei kannata haksahtaa mihinkään mainoksiin halvoista pikakonsteista. Rahat menee hukkaan, koska kuulo voi heikentyä vaikka mistä syystä ja yksi koje ei voi sopia yksilöllisesti korvan eikä kuulon mukaan. Kuulon alenema on jokaisella erilainen ja se tutkitaan tarkkaan nykyteknologian avulla, tietokoneella. Kuulokoje tai kojeet saa ilmaiseksi, huolto on ilmainen ja kojeet ovat erittäin hyviä ja huomaamattomia. Itselläni on laite joka automaattisesti tunnistaa ympäristön ja mukauttaa äänimaailman omaan tarpeeseen. Kuulon alenema aiheuttaa suurta ahdistusta ja uupumusta ja mitä pikemmin tartut asiaan sitä pikemmin elämän laatu paranee.

      Siis käänny ensin terveyskeskuksen puoleen ja saat lähetteen tarkempaan kuulon tutkimukseen sairaalaan, ja samalla selviää kuulon aleneman syy. Se voi olla perinnöllinen, vamma tai jokin sairaus. Se selvitetään ensin. Kun ja jos pääset kuulokeskuksen asiakkaaksi niin saat suorat yhteystiedot tulevaa varten ongelmatilanteisiin. Saat myös paristot ja vahaputsaustarvikkeet jne puoleen hintaan sairaalan antaman asiakkuuden kautta tilattuna siitä mitä ne maksaa ostaa kaupasta. Paristot jne pitää itse maksaa ja se on ainoa kulu. Kuulokeskuksessa asiointi ei maksa mitään mutta alun polimaksu pitää maksaa kun erikoislääkäri tutkii korvat, kuuloelimet ja mahdolliset sairaudet.

      Tsemppiä sinulle!

    • Anonyymi

      Kuulotutkimukseen minäkin suosittelen menemään ja tosiaan jos toteavat että kuulo on molemmissa tai toisessa korvassa erittäin huono tai huonontunut siitä jos olet käynyt kuulotutkimuksessa aikaisemmin niin tällöin saat ilmaiseksi kuulokojeen.

    • Anonyymi

      Mulle on kyllä epäselvää, että miten muka joku netistä ostettava "kuulokoje" toimisi kun jokaisella on omanlaisensa kuulovika ja korvan malli.

      Se on varmaan vaan joku simppeliin kaiuttimen toimintaan verrattava. Sama jos mistä tahansa taittoviasta kärsivä tilaisi netistä silmälasit summassa, kaikille samanlaiset silmälasit ilman silmien tutkimusta.

      Kuulohan ei huonone vältämättä tasaisesti vaan jotkut taajuudet esim ikääntyessä heikentyy kun toiset taajuudet pysyy normaalina. Sitten on sellaisia sairauksia joissa keskialueet häipyy tai matalat äänet ja korkeat äänet voi olla erityisen kirkkaat ja jopa tavanomaista paremmat. Jokaisella on omat syyt kuulon alenemiseen, ei käyrä näytä kellään samalta.

      • Anonyymi

        Lisään vielä että jopa jotkut lääkitykset voi vaikuttaa kuuloon. Lääkityksiä pitää muuttaa, jos ne alkaa heikentää aisteja.


    • Anonyymi

      Tarkistin asian, että mistä ihmeen laitteesta on kyse kun en ole tiennyt että kuulokojeita voi ostaa nettikaupasta tai sovittamatta ilman kuulontutkimusta.
      Siellä lukee näin:

      "Tuote on äänenvahvistin, ei lääketieteellinen apuväline."

      Niin arvelinkin, yksinkertainen äänenvahvistin eikä edes Eikä voi palauttaa, jos ei toimi koska paketti on "hygieniatuote".

      Sitten on käyttäjäkokemuksia, jotka kuulostaa aika korneilta.
      "....Hänellä on ollut TKSistä saatu kuulokoje, jota on pudistettu ja korjattu koko ajan. Nyt se on täysin mykkä. Tässä on paljon parempi ääni "
      "Parempi kuin se kalliimpi joka minulla on ollut"

      Aika omituisia "käyttäjäkokemuksia"! 24 euron äänenvahvistin muka parempi kuin 1000e maksava yksilöllisesti sovitettava huipputekninen laite ja joka on käyttäjälle ILMAINEN? Ja jos mykistyy niin lähettää tai vie sen kuulokeskukseen tarkistettavaksi. Jos koje on mennyt rikki tai siinä on vikoja se vaihdetaan tietenkin uuteen.

      Parempi ääni siis tuossa lelussa? 😂 Ja nätti vielä? Voi elämä...

      Menkää hyvät ihmiset kuulo-ongelmissa terveyskeskukseen, ihan samoin kuin mennään optikolle tai silmälääkärille näköasioissa. Kuulon alenema voi johtua sairaudesta, ja se pitää pois sulkea ensin, ettei ole kasvainta tai muuta, joka vaikuttaa aisteihin.

    • Anonyymi

      Monilla on kuulokojeista käsitys joka perustuu tosi vanhoihin kokemuksiin tai tietoihin tai peräti vaan uskomuksiin. Jollain papalla ollut antiikkinen koje ja luullaan että semmosia ne nykyäänkin on. Olishan se omituista jos tekniikka on kehittynyt kaikessa mahdollisessa niin se ei olisi sitten näissä vekottimissa mennyt eteen päin.

      Viimeisen 20 vuoden aikanakin on edistytty huimasti. Kuulokoje on kuin pienen pieni automaattinen tietokone korvissa. Tuo pilipalikoje mainoksessa muistuttaa jotain 30 vuoden takaista, eikä siis oikeasti ole mikään taajuuksia korjaava vaan pelkästään äänen voimakkuutta nostava.

      Kun tästä kehitytään niin seuraavalla sukupolvella kuuloviat pystytään korjaamaan kasvattamalla vaan kantasoluista uudet aistisolut vahingoittuneiden tilalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3299
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1331
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1116
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      15
      1062
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      989
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe