Siivooja hoitokodeissa ja laitoksissa

Anonyymi

Miksi olemme näkymättömiä?

8

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kait se on se laitoskulttuuri,laitoshan on koti,hoidettaville ihmisille. Arjen pitää soljua,eikä askareista henkilöstö tee numeroa,koska heidän työnsä hän ei tuota,vaan syö rahaa.

    • Anonyymi

      Hoitokodeissa joka päivä asiakkaat ja hoitajat moikkaavat ja kiittävät. En koe olevani näkymätön.

    • Anonyymi

      Itestä tuntuu, että kun olen tehnyt monessa paikkaa siivoustyötä, niin yleensä siivooja on näkymätön työntekijä. Siivoojan työ on tärkeää työtä. Ite ainakin katson monessa paikkaa, että kuinka siistiä on. Jos ravintola on sottainen, niin en mene uudelleen samaan paikkaan.

    • Anonyymi

      Jotkut sentäs sanovat huomenet kun tulen töihin.Sitten on näitä jotka kävelevät nokka pystyssä sanomatta sanaakaan ellei ole siivoukseen liittyvää.

    • Anonyymi

      Näinhän se on valitettavasti ollut aina,mutta olette tärkeitä henkilöitä.Maailma hukkuisi paskaan,jos teitä ei olisi olemassa ja tekemässä sitä aliarvostettu alipalkattua duunia.

    • Anonyymi

      ei siivooja suinkaan ole poikkeus. Jokaisen ammattiryhmän ja yhteiskuntaluokan edustajia on hoitokodeissa ja laitoksissa ja suljetulla osastollakin. . Jopa ylimpään upseerikuntaan kuuluvia on joutunut pysyväisluonteiseen laitoshoitoon. Dementia ei kysy työhistoriaa eikä hienoa sukupuuta. Delirium tremens ei ole leikin asia.

    • Anonyymi

      Minö jouduin työpaikka kiusatuksi eräiden ilkeiden hoitajien toimesta kehitysvammaisten hoitokodissa siivotessani (en ollut ainoa siivooja joka koko kiusaamista siellä), osa ei moikannut,olivat äreitä ja tiuskivat,lisäksi valittivat siivouksen laadusta,vaikka minulla kokemusta vuosia siivouksesta niin en muka osannut hyvin siivota,no tarkastaja kutsuttiin ja tarkastaja ihmetteli että muutamaa saostumaa lukuunottamatta ihan siistiä.

      Valitettiin että jätin sen ja sen tavaran lojumaan yms,lopulta puuttuivat meidän siivouskomeron sisältöön ja valittivat että siivoamme likaisilla mopeilla ( sanoissa eritelty likaiset olivat menossa pesuun).

      Jos vain sukulaiset tietäisivät kuinka julmasti osa hoitajista kohtelee siellä potilaita niin ottaisivat sukulaiset varmana pois hoitolaitoksesta. Siihen puljuun en mene edes sijaistamaan ,siivotkoon itse jos kerran tietävät paremmin.

      Oli toki muutama jotka iloisia ja moikkasivat.

    • Anonyymi

      Työskentelin 15 vuotta ihanassa koulussa jossa koko henkilökunta oli mielettömän kivoja ja arvostavia. Sairaslomia ei juurikaan ollut. Oli ihana lähteä töihin. Tammikuussa koin järkytyksen. Ja saman tien 2 kk sairasloma ja masennus ja romahdus. Arvon esim.....t siirtivät minut kerrostalo siivoukseen. Lääkäri olisi tarjonnut osapäiväsairasrahaa. Empä pysty jäädä asun yksin. Nyt sinnittelen ja kiroan joka työpäivää. Ikää 56 v. Joku päivä varmaan löydyn tajuttomana. On ihan kauheeta. On se jännä kun työssään ei saa voida hyvin. Työhyvinvoinnista kyllä jankutetaan jatkuvasti ja herrat istuu kokouksissaan. Kyllä mustaa valkoisella on. Vaan ei se käytännössä näy. Siirto takaisin ei onnistu. Pääjehu tuumas henkilöstövalinnat on tehty ja piste. Sairaammille junailtiin paikkani. 2henkilöä tarvitsi 4 h paikan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe