Suomi on WWE- ja UFC -takapajula

Anonyymi

On se niin noloa, kun mainostettiin telkkarissa että "Nyt se on vihdoin täällä!" Hah, no johan se nyt oli täällä jo vuosia sitten, mutta se piilotettiin marginaaliin.

Ja kun viittasin UFC:hen niin tuli aikoinaan JIMiltä Ultimate Fighter-sarjan eka kausi. Sitten oli pitkä tauko ja tuli kausi 9. tai 10. muistaakseni. Ei enää muita.

No keskityn nyt vain WWE:hen. Nyt kun WWE on ikävä kyllä jo aika kriisissä Jenkeissä, ja sehän oli alamaissa jo silloin, kun Vapari alkoi kiinnostaa siellä enemmän. Sitten tuli tää korona joka halvaannutti sitä lisää muiden lajien lisäksi.

En tiedä mutta päättelen, että nyt kun sillä ei mene hyvin ja moni Legendaarinen Tähtikin on jo lopettanut, (Undertaker, Triple H...no en oo niin kartalla tässä..)

Myös ohjelman esityshinnat ovat kaiketi laskeneet huomattavasti. Siis myyntihinnat maailmalle. Suomenkin oli varaa ostaa nyt taas RAW ja Smackdown. Taas niin "jälkijunassa". Nyt hehkutetaan että tää saapui vihdoin tänne. Hah. Light-versiona :(

Suomessa ja Euroopassakaan ei jostain syystä ymmärretä oikein tuota "Show-Meininkiä". Jostain syystä Jenkeissä, Japanissa, Meksikossa ja Kanadassa se on iso juttu.

3

1149

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   WWE sai kuitenkin jatkaa toimintaansa koronan aikana aluksi ilman yleisöä, sitten rupesivat käyttämään kourallisia painijoitaan "yleisönä" ja elokuusta lähtien etäyleisöä screeneillä.

   Undertakeri lopetti marraskuussa lopullisesti uransa. Triple H painii satunnaisesti, kun on muuten pääasiassa toimistohommissa taustalla.

   Aikaisemmin jaksoja näytettiin Suomessa kolmen viikon viiveellä, nyt käytännössä viikon viiveellä.

   Mtv ostanut painit varmaan jos ohjelmatarjonta ylipäätäänsä vähentynyt korona aikana.

   UFC:stä en juurikaan tiedä, mutta ainakin UFC:n
   PPV:tä näytettiin MTV:n maksukanavilla samoihin aikoihin kuin WWE:täkin.

  • Anonyymi

   Suomessa KAIKKI tulee jälkijunassa ja huvittavinta on, että suomalaiset luulevat tietävänsä lajit paremmin, mitä lajin perustajat. Esim. Karate ja Judo. Its eseurasin WWE:tä 2008-2012 YouTubesta, sitten se vain jäi. Muistan kuitenkin vieläkin Boogeymanin ja Triple H:n Ja Johnny Cenan ja Great Khalinin ja Rey Mysterion sekä Big Show:n. UFC ei kiinnosta, koska ylimielisyys ja varsinkin Dana White vaikuttaa kusipäältä.

   • Anonyymi

    Kun näin ihan ekan kerran WWE:tä olin niin "tyhmä" etten heti tajunnut etteivät ne nyt mätki oikeasti ja perille asti toisiaan. :) No äkkiä siinä sai sitten juonesta kiinni.

    Laji vaatii ahkeraa harjoittelua. Se on yhdistelmä painia, akrobatiaa ja näyttelemistä. (Pitää opetella ulkoa niitä monologeja, tai sitten niistä osa on ihan sillä hetkellä keksittyäjäkin, en tiedä.) Vaatimattomuus pitää heittää heti nurkkaan, jos sinne aikoo.

    Läskikin saa olla (Big Show) mutta hyvässä kunnossa silti pitää olla. Osata ne tekniikat yms.

    Lajissa on olemassa myös rankempia suuntauksia. Ihmisille joiden toleranssi on jo noussut. Pitää saada lisää. Hyppivät lasinsirpaleihin ja verikin vuotaa oikeasti. Japanilaiset taitaa olla hulluimpia tässä.

    Tony Halme hallitsi hyvin ns. "Amerikan Show-meiningin". :)

    WWE:ssä kaikki pitää olla yleensä Isoa. Pitää olla kooltaan Iso, mieluiten pari metrinen "kaappi", mutta se ei ole pakollista. On koripallossakin pienemmät pärjänneet. Mutta pitää olla Iso Ego. WWE on ns. "Supersankari-meininkiä".

    Edge on ainut tuttu itselleni tällä hetkellä näissä uusissa jaksoissa. Mustia on tullut kuvioihin mukaan näköjään.

    Koronan takia varmaan moni iso Stara kyllästyi, mutta nyt tulee uusia. Ei Showpaini tule ikinä mihinkään Jenkeissä katoamaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus löytynyt

   Menehtyneenä...
   Lapua
   107
   4095
  2. Mehtään autolla

   Oliko paikallinen nuori
   Kiuruvesi
   33
   1827
  3. Miksi tuijotat

   Mutta sitten välttelet kuitenkin? :)
   Ikävä
   99
   1385
  4. Onko työperäisen maahanmuuton tarve enää sama?

   Kun avoimia työpaikkoja on lähes 40 % vähemmän? https://yle.fi/a/74-20051974 Oma väkikään ei saa töitä.
   Maailman menoa
   160
   1245
  5. Anteeksi nainen että käyttäydyin typerästi

   Saat mut aina vaan jotenkin sekaisin Ensiks en ajattele edes sua ja sit kun nään sut en muuta haluu ja se halu vaan ylt
   Ikävä
   50
   1080
  6. Kyssärii tähän päivään

   Mitkä asiat ovat esteenä kaivatun ja sun elämässäs
   Ikävä
   121
   1014
  7. Loppuko Kaupungin Herroilta polttopuut ?

   Taisi loppua Kaupunginherroilta ja työntekijöiltä polttopuut, kun on pitänyt kaataa Urheilutien varresta kaikki komeat p
   Haapavesi
   70
   956
  8. Tiedoksi sulle

   Mulla on muitakin ottajia !
   Ikävä
   121
   938
  9. Jes! Sointu Borg ja Topi Borg yhdessä TV:ssä - Eikä kyseessä ole Tanssii Tähtien Kanssa...

   Topi Borg tuli tv-kansan tuntemaksi Kirjolla sarjasta. Sointu Borg on mm. yrittäjä, kirjailija ja Rohkeasti röyhkeä -kir
   Suomalaiset julkkikset
   13
   921
  10. Hyvin se piti

   Ihan niinku ei ois mitään koskaan tapahtunutkaan. Hyvä suoritus.
   Ikävä
   80
   783
  Aihe