Kysymys ufoista

Anonyymi

Vaivaa videoilla usein esitetty väite, että mahdollinen "alien" ohjaa ajatuksilla alustaan. OK. Teoriassa jos ihminen ohjaisi jotain ajatuksella ja mieliala alkaisi yhtäkkiä heittelehtiä tai ajatus karkaisi vaikka mihin muualle, alus voisi päätyä mustaan aukkoon tai törmätä planeettaan. Miten mieli voisi olla niin -tasainen- ettei alus ohjaudu mihin sattuu? Onko sinulla joku selitys tähän. Entä ohjauspaneeli, taajuus tai koordinaatit. En ota kantaa uskooko joku ufoihin vai ei, teoreettinen kysymys.

19

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä on ohjaaminen ? Yksikertaisemmillaan se on määränpään ilmoittamista ja ufon automatiikka hoitaa kaiken muun. Muutaman vuoden kuluttua meilläkin on lentäviä automaattitakseja jotka kysyvät matkustajalta minne mennään ja sitten lentävät sinne. Matkustaja voi vaikka lukea aku ankkaa matkan aikana.

      • Anonyymi

        Onhan niitä, yhen aluksen tuoma olen myöki nähny.


      • Anonyymi

        Maldekilla oli jo lentäviä takseja 4,5 miljoonaa vuotta sitten. Ei uutta auringon alla, syklinen historia toistaa itseään.


    • Anonyymi

      Alieenit nyt vaan sattuu olemaan henkisesti täydellisessä tasapainossa. Toisin kuin vaistojensa varassa elävä housuunsa kakkaava ihminen! Tosin joku tiibetiläinen munkki voisi ufoa kyetä ohjastamaan täydellisessä harmoniassaan.

      Mielenkiintoinen ihmiskoe: napataan kadulta pirivieteri ja annetaan sille ufo. Pakataan mukaan kaikki mahdolliset mömmöt ja sienet mitä planeetalta löytyy. Katotaan sitten mihin ufo päätyy ja missä asennossa :D

      • Anonyymi

        Entä jos alienhenkilö rakastuu, ajatukset vaeltavat ja tulee virheelliset koordinaatit, tarkistaako miehistö määränpään.


      • Anonyymi

        Kunpiko mahtaisi olla parempi: lestis vai jehovis? Koukun kannan tietäen en suosi sitä vaihtoehtoa. Hän on saanut varsin tukevan ja vahvan lestiskasvatuksen josta yrittää vieläkin pyristellä irti.


      • Anonyymi

        Uijuijui ku pääsis nistin ajaman ufon kyytiin! Andy McCoy ku olis kapteeni Kirkkinä niin tulis kunnon seikkailu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä jos alienhenkilö rakastuu, ajatukset vaeltavat ja tulee virheelliset koordinaatit, tarkistaako miehistö määränpään.

        Ei alieenit rakastu. Ne ajattelee ja suorittaa lisääntymisen rationaalisesti oikealla ajalla oikeassa paikassa. Näin se tulee kunnolla harkittua eikä sivutuotteena tule mitään hetken hurmoksessa tehtyjä jakojäännöksiä. Tällä tavalla alieenit on kitkeny nuorisorikollisuuden kierteen sivilisaatioissaan. Voisi ihminenkin ottaa tästä oppia.


      • Anonyymi

        "Mielenkiintoinen ihmiskoe: napataan kadulta pirivieteri ja annetaan sille ufo."

        Venäläiset teki Sputnik 2:lla jo vastaavan tempun 1950-luvun lopulla ja sen kyytiin laitettiin sekarotuinen Laika koira. Hengissä ks. kulkukoira ei kuitenkaan takaisin enää tullut, valitettavasti.


    • Monet varmaan meistä keski-ikäisistä ja siitä ylöspäin ollaan nähty Clintin leffa Firefox. Hyvä leffa muutes ja ihan katsottavaa mallia edelleen.

      Siinä neukuilta käydään varastamassa silloisen maailman nopein ja kehittynein hävittäjä, jota ohjattiin kypärän kautta ajatuksella ajattelemalla venäjänkielisiä komentosanoja ja lauseita.

      Leffassa se oli vähän kömpelöä kun Clintti joutui muistelemaan miten sanotaan venäjäksi "ohjuksia taaksepäin".

      On nähtävissä lentokoneiden ja autojen kehityksessä että automaatio hoitelee yhä isompaa osaa matkanteosta ja osaa reagoida myös yllätyksiin.

      Aivotkin on elin. Eiköhän kuitenkin vielä toistaiseksi ole luotettavampaa ja nopeampaa antaa aivojen antaa pikaiset käskyt laitteelleen sormien, käden tai jalkojen kautta, kuin että alkaa muistelemaan komentosarjoja ja sitten tietokone vielä kysyy että vahvistetaanko käsky tämä ja tämä.

      Clinttikin olisi ampunut ne ohjukset taaksepäin peukalollaan paljon nopeammin kuin alkamalla tavata venäjää kypärälleen.

    • Anonyymi

      Liekö ohjastelleet päällään vai perseellään, mutta jos Roswellissakin tuli tonttiin jotta tömpsähti, niin se siitä haitekistä.

    • Anonyymi

      Miks ufomiesten on pakko olla aina ihmisten kaltaisia olentoja. Miksei ne voi olla vaikka moniulotteisia ameeboja jotka ohjastavat vain etänä jotain ufo ukkeleita. Ukkeli olisi osa alusta.

      • Anonyymi

        Tai siellä jossain Ufolandiassa vallan ottanut materiattomaksi muuntunut tekoäly, joka rakennuttaa aidosti elävän näköisiä alienrobotteja saadakseen Maan(kin) asukkaat huijattua luottamaan, mutta kun tosipaikka tulee alkaa tupenrapinat ja orjuutus alkaa.


      • Anonyymi

        Kolmiulotteisia ameeboja eli jättimustekaloja majailee ihan omissa valtamerissämme. Heidän teknologiset intressinsä ovat ”hieman” erilaisia mitä ihmisillä, viihtyvät omissa oloissaan ilman lentokalustoa.


    • Anonyymi

      Miten ajat autolla, jos mieliala muuttuu niin ajatkin jonnekin muualle kuin aioit ja kyllähän ne ufotkin mutkittelee... hehheh

    • Jos ajatellaan biologista olentoa ja verrataan sen kehityskaarta ihmiseen, niin ihmisen kehityksen ja menestyksen salaisuus on ryhmätyö, yhteistyö ja oppiminen kokemuksista ja opetuksista.

      Kukaan yksittäinen ihminen ei osaa kaikkea, tiedä kaikkea, hallitse kaikkea, ymmärrä kaikkea, eikä ole kokenut kaikkea ja on todella kaukana täydellisestä.

      Myöskään varmaa tietoa ei voi saavuttaa. On tutkimusfaktaa sellainenkin että jos ihminen elää lintukodossa, niin hänellä ei ole valmiuksia ongelmiin ja vastoinkäymisiin.

      Kuin myös jokainen meistä osaa käyttää digitaalisia laitteita, mutta todella todella harva meistä tietää miten ne oikeasti toimii ja vielä harvempi osaa korjata niitä. Mieluummin ostetaan uusi ja korjausmieskin vain vaihtaa osat uusiin, eikä lähde korjaamaan sitä osaa.

      Moniko meistä osaa korjata nykyaikaisen auton, jos se korpisuoralle sammuu?

      On todennäköistä että kaikki alienitkaan eivät osaa kaikkea eivätkä ole insinöörejä ja ufokorjaajia ammatiltaan. He eivät välttämättä tiedä mitä tehdä, jos ongelmia ilmenee.

      He ovat ehkä vain kuskeja ja tutkijoita tai turisteja, jotka luottavat ehkä tekniikkaan lähtiessään kuten kalliin auton ostanut ihminenkin.

      Biologisella olennolla on omat rajansa kuten myös koneillakin on rajansa ja käyttöikänsä ja huoltovälinsä. Se lienee universaalia.

      • Anonyymi

        Niillä on kai 100 miljardin km:n huolto aluksissaan. heh.. joo, he kuulemma "luovat" laitteensa jotenkin. Tutkasäteet kuulemma pudottivat roswellin ufon. Varoituksista huolimatta.


    • Anonyymi

      Jos ufoja ohjataankin etänä niin ehkä ne vain tiputetaan maahan ja hyljätään kun niiden jonkilainen tarkoitus tai tehtävä täällä päättyy. Ehkä olioiden kohtalosta ei välitetä jos ne ovat karkeita tekoälyja tai avatareja. Olio parat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe