THL - kusetuksen mestari, joka vie tyhmää kansa kuin pässiä narussa.

Anonyymi

THL, joka on Marinin hallituksen käsikassara yrittää taas kusettaa Suomen kansaa. Tänään lauantaina ei kerrottu koronatartuntojen lukumärää...mukamas huoltokatkoksen vuoksi.

Juuri noin sitä pitää...huomenna sitten kerätään kaikki kolmen päivän tartunnat yhteen ja saadaan yhteensä yli 1000 tartunnan määrän. Ei se 11000 tartuntaa tarkoita mutta kuitenkin siinä on kolme nollaa (1000)..jota voi sitten toistella mediassa tyhmälle kansalle sanomalla että nyt tuli ennätysmäärä tartuntoja juuri 18.4 eli kunnallisvaalipäivänä, jos oli ollut äänetys.

60

168

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eipä paremmin voi sanoa.

   • Anonyymi

    No ei. Typerykset jatkavat paljastuksia aivan itse.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No ei. Typerykset jatkavat paljastuksia aivan itse.

    joopa joo


  • Anonyymi

   Näin saadaan "vaalipäivä" lukema näyttään upealta, isolta luvulta.

  • Anonyymi

   Osaattekohan te persut tehdäkään muuta kuin haukkua ihan kaikkea ja kaikkia?

   • Anonyymi

    Entäs jos idiootit lampaat ovatkin väärässä kieltäessään kaiken jota ei löydy YLE:ltä?

    Ranskan valtionjohto suunnitteli jo vuonna 1981 väestön depopulaatiota

    Jacques Attali oli François Mitterrandin (Ranskan entinen presidentti) neuvonantaja ja kirjoitti tämän vuonna 1981:

    "Tulevaisuudessa on löydettävä keino väestön vähentämiseksi. Aloitamme vanhuksista, sillä kun ihminen on yli 60-65-vuotias, hän elää kauemmin kuin tuottaa, ja se tulee yhteiskunnalle kalliiksi.

    Sitten heikot ja sitten hyödyttömät, jotka eivät anna mitään yhteiskunnalle, koska heitä tulee olemaan yhä enemmän, ja varsinkin lopuksi tyhmät.

    Eutanasia kohdistuu näihin ryhmiin; eutanasian on oltava tulevaisuuden yhteiskuntiemme olennainen väline kaikissa tapauksissa.

    Emme tietenkään pysty teloittamaan ihmisiä tai järjestämään leirejä. Pääsemme heistä eroon saamalla heidät uskomaan, että se on heidän omaksi parhaakseen.

    Liian suuri ja suurimmaksi osaksi tarpeeton väestö on taloudellisesti liian kallista. Sosiaalisesti on myös paljon parempi, että ihmiskoneisto pysähtyy äkillisesti kuin että se heikkenee vähitellen.

    Emme pysty läpäisemään älykkyystestejä miljoonille ja taas miljoonille ihmisille, voitte kuvitella!

    Me löydämme jotain tai aiheutamme sen; pandemia, joka kohdistuu tiettyihin ihmisiin, todellinen talouskriisi tai ei, virus, joka vaikuttaa vanhuksiin tai vanhuksiin, sillä ei ole väliä, heikot ja pelokkaat alistuvat.

    Tyhmät uskovat sen ja pyytävät hoitoa. Olemme huolehtineet siitä, että olemme suunnitelleet hoidon, hoidon, joka on ratkaisu.

    Idioottien valinta tapahtuu siis itsestään: he menevät yksin teurastamoon. "

    Tämä katkelma on ote hänen kirjastaan "Tulevaisuuden lyhyt historia", joka julkaistiin Ranskassa vuonna 2006.


   • Anonyymi

    Mitähän sinä juuri nyt tulit tehneeksi ?


   • Anonyymi

    joo ja sinä kokoomus talousrikollisten luvattu talvivaara ja huumehemmo "sus anne" tiedät kaiken?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitähän sinä juuri nyt tulit tehneeksi ?

    Taisi ottaa konekäännöksen Jacques Attalin kirjoittamasta kirjasta joka on julkaistu 2006.
    Pitäisi järjestä 1933 tyyppiset kirjaroviot ja polttaa kaikki kirjat, myös googlen konekäännökset pitäisi luokitella vihapuheeksi.


  • Anonyymi

   Eiköhän THL ja hallitus halua nimenomaan koronatartunnat ja -kuolemat alas, jotta hallitus näyttää onnistuvan, ja muihin Euroopan ja EU-maihin nähden onkin onnistunut jo nyt erinomaisesti, myös koronan aiheuttamien talousvaikutuksen osalta.
   Kaiken maailman salaliittoteoreetikot uskovat että Suomen hallitus ja ilmeisesti kaikki muutkin hallitukset puuhaavat yhteistoimin vallankaappausta.

   • Anonyymi

    Sanna Marin sanoi jo viime syksynä että Korona jatkuu vielä pitkään seuravanaakin vuonna. Hyvinpä hän se tiesi. Ei halunnut maskeja naamalle ..kuulemma se ei auta mitään ja se on vain kosmeettinen väline. Marin ei halua koronapassia ja ulkomailta voi tulla vieläkin ihan vapaasti eikä tarvitse edes mennä korotestiin kun ylittää Suomen rajan. Eihän tästä voi muuta ajatella kuin että Marin ei edes halua olla muuta kuin koronapääministeri.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sanna Marin sanoi jo viime syksynä että Korona jatkuu vielä pitkään seuravanaakin vuonna. Hyvinpä hän se tiesi. Ei halunnut maskeja naamalle ..kuulemma se ei auta mitään ja se on vain kosmeettinen väline. Marin ei halua koronapassia ja ulkomailta voi tulla vieläkin ihan vapaasti eikä tarvitse edes mennä korotestiin kun ylittää Suomen rajan. Eihän tästä voi muuta ajatella kuin että Marin ei edes halua olla muuta kuin koronapääministeri.

    Kun koronapandemia päättyy Sanna Marinista on vain muisto jäljellä. Hän on vain yhden kesän kukkanen.


   • Anonyymi

    Koko maailman koronateoreetikot haluavat, että virologien narussa olevat hallitukset ympäri maailmaa jatkavat kansalaisten kurjistamista, kusettamista, riiistämistä ja toistuvaa valehtelua alamaisilleen.


   • Anonyymi

    Tämä "onnistuminen" tulee sitä myöten, että saadaan aikaan valheellinen epidemia/pandemia(massapaniikki) tautitilastoja väärennetään/niitä ei pidetä(esim.todelliset kuolinsyyt), vastaansanojat vaiennetaan/keskustelua ei sallita(blokkaaminen,bännääminen,sosiaalinen paine,propaganda) ja lopuksi ihmiset kahtia jakavat toimet(maskipakko/"rokote"pakko,sulkeminen yhteiskunnana ulkopuolelle valheella perustellen) Tartunta määriä liioitelleen, sitten yhteiskunnan sulkutoimet ajoitetaan juuri siihen ajankohtaan,jolloin kaikki viraustartunnat laskevat luonnolisista syitä joka vuosi, minkä sitten väitetään olevan lainvastaisten/moraalittomien pakkotoimien ja rajoitusten ansiota, mikä ei tietenkään pidä paikkaansa.

    Ensi syksynä viimeistään tämä maa pyritään tuomaan maskipakon/pakkorokotteiden/passien piiriin (passithan halutaan jo nyt toukokuulle, jo ennenkuin varsinaista rokotuspakkoa on laitettu voimaan) sillä verukkeella, että:Syksy saapui ja oooh, jälleen valtava tartuntojen nousu (mikä johtuu ainoastaan luonnollisesta räkätautikauden luonnollisesta vuodenaikavaihtelusta.

    Luulisi tyhmemmänkin tajuavan, että jotain on vialla, kun tavalliset flunssat ovat mystisesti kadonneet ja lakanneet olemasta kokonaan. Selittäkääpä edes se,(jos ette kykenen kertomaan, miksi kuolinsyitä ei kerrota/koronatestejä käytetään siten,että ne antavat vääriä positiivisia tuloksia, tilastoja THL on todistetusti jo väärentänyt, covid-virusta ei ole voitu eristtää, jne), että miksi normiflunssia ei enää testata ja ne ovat mystisesti poistuneet keskuudestamme?

    Jos ette osaa antaa perusteltuja järkeviä vastauksia näihin kysymyksiin, en katso, että minulla on minkäänlaista velvoitetta antaa kenenkään kajota ruumilliseen koskemattomuuteeni tai rajoittaa vapauttani, mikä on jokaisen universaali ja perustavaa laatua oleva ikiaikinen ihmisoikeus monen muun oikeuden ohella.


   • Anonyymi

    Miltä tuntuisi, jos tietäisit olevasi mukana törkeästi ihmisoikeuksia rikkovassa teatterissa.

    Laboratorion_hoitajan mukaan jo koronatestaus polkee ihmisoikeuksia. Niin ikään media ja tilastointi manipuloi, valehtelee jne. Vapautta riistetään eikä missään ole mitään logiikkaa. Ihmisyyttä ei ole ja sössössöö.

    Onko jutussa perää? Ei tietenkään ole. Se on koronaharhaatikkojen vain yksi tapa levittää omaa propagandaa.


   • Anonyymi

    Ketä kiinnostaa, mitä jotkut salaliittoteoreetikot miettivät??? Ei tässä mikään eikä mitään ole salassa Kaikki mitä tapahtuu on selvästi nähtävissä. Vai onko maski niin tiukasti naamallasi, että et näekään mitään??


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun koronapandemia päättyy Sanna Marinista on vain muisto jäljellä. Hän on vain yhden kesän kukkanen.

    Poistuu suomen historian surkein pääministeri.


  • Anonyymi

   Määrä on valtion salaisuus. Lieneekö +600/+-300? Määrää ei iltauutiset kerro eikä kysy.

  • Anonyymi

   On se se erikoista että korona on jatkunut jo yli vuoden ja nyt yhtäkkiä THL ilmoittaa huoltokatkoksesta. Eipä ole tuollaista huoltokatkosta ollut THL:llä aikaisemmin koronatartuntojen aikakaudella. Valheella on lyhyet jäljet.

   • Anonyymi

    Huomenna on 1100 tartuntaa jos hallitukseen ja THL.n uskotaan ja miksemme uskoisi kun vaalitkin siirrettiin.


  • Anonyymi

   No koko maailmassa on virukseen sairastunut lisää 2 vuorokaudessa +1.322.912 .
   Aasiassa vauhti on kovaa siellä 2 vrk lisäystä + 744.922 .
   Seuraavaksi suurinta lisäys Euroopassa 2 vrk lisäystä + 291.964 .
   Sitten tulee Etelä - Amerikka 2 vrk lisäystä + 147.488 .
   Pohjois - Amerikka 2 vrk lisäystä + 123.587 .
   Viimeisenä Afrikka 2 vrk lisäystä vain 14.764 .
   Ei ihan vaikuta siltä, että viruksen leviäminen olisi nyt kääntynyt laskuun muualla, kun Suomen medioissa ?

   • Anonyymi

    Sars-Cov.-2 ei ole yleisvaarallinen tauti. Jos se olisi, kokonaiskuolleisuus olisi noussut. Kokonaiskuolleisuus ei ole noussut, joten ei ole olemassa mitään pandemiaa. Edes sairaalat eivät ole täynnä, kuten ne ovat joskus influenssakausina olleet.

    Koska ei ole olemassa pandemiaa; on vain median luoma joukkopsykoosi, ovat kaikki sulkutoimet ja rajoitteet turhia. Ne ovat myös laittomia, sillä tartuntatautilaissa puhutaan nimenomaan yleisvaaralliseen tautiin reagoimisen laillisuudesta. Yleisvaarattomaan tautiin vetoaminen ja rajoitteilla kiusaaminen on siis laitonta.


  • Anonyymi

   Eipä se viikkotartuntamäärää muuta miksikään.
   Mutta minkäs teille tyhmemmille voi kun ei aivokapasiteetti riitä.

   • Anonyymi

    "Eipä se viikko... ..kapasiteetti riitä"....on se hyvä että edes yksi viisaampi löytyy...


  • Anonyymi

   Sairaanhoitopiirit ilmoittavat THL:lle tiedot sairaalahoidossa olevien COVID-19-tautiin sairastuneiden henkilöiden lukumäärät. Suomessa on 20 sairaanhoitopiiriä. THL:n ei tarvitse tehdä muuta kuin laskea yhteen piirien ilmoittamat luvut ja sen jälkeen ilmoittaa ne medialle.

   Mitä TIETOKONEhuoltoa TEEHOOÄLLÄ muka tarvitsee jotta se saisi laskettua yhteen 20 piirin luvut?

   • Anonyymi

    No eihän nuo jotka on opettu laskemaan joukko-opin mukaan osaa laskea normaali yhteenlaskua ilman koneita. Ootellaan taas Tiistai illan lukemia, ne ovat taas ajantasalla .


   • Anonyymi

    Näitä "huoltokatkoksia" on viime aikoina tullut hyvin paljon erilaissa virastopalveluissa,pankeissa,yms. THL jatkaa hyväksi toteaamaansa valehtelun linjaa. Usko tilastoihin on itseltäni mennyt jo vuosia sitten.


  • Anonyymi

   Hoh hoh. Jotkut pimahtaa kun yhtenä päivänä jää tartuntaluvut tulematta huoltokatkon vuoksi. 🤪
   Ne tulee sitten myöhemmin, eikä ainakaan minun maailmani siihen kaatunut. 🙂👍

   • Anonyymi

    Niin sinä oletkin se perusdemari, jolle pienet valheet ovat jokapäiväisiä rutiineja.

    THL:n mallintajat olivat johtaja Mika Salmisen mukaan lomalla kun THL antoi 11000 kauhuskenaarion. Laskelma oli tehty kaavalla, jota mallintajat käyttävät peruslaskelmissaan. Rajoitusten vaikutusta eikä mitään muutakaan muuttujaa ollut käytössä. Pääasia oli ilmeisesti siis vain se että saadaan kauhua aikaiseksi jotta eduskunnan ryhmänjohtajat myöntyisivät vaalien siirtoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin sinä oletkin se perusdemari, jolle pienet valheet ovat jokapäiväisiä rutiineja.

    THL:n mallintajat olivat johtaja Mika Salmisen mukaan lomalla kun THL antoi 11000 kauhuskenaarion. Laskelma oli tehty kaavalla, jota mallintajat käyttävät peruslaskelmissaan. Rajoitusten vaikutusta eikä mitään muutakaan muuttujaa ollut käytössä. Pääasia oli ilmeisesti siis vain se että saadaan kauhua aikaiseksi jotta eduskunnan ryhmänjohtajat myöntyisivät vaalien siirtoon.

    Siis todella perusdemari kuten Sanna Marin!


  • Anonyymi

   11000 kuullostaa aika kovalta luvulta.

   • Anonyymi

    70 oli todellisuutta.


  • Anonyymi

   Turhmä kuin verfkkareiden eli ferrarien omistaja, ferrari testarossa kuin verkkarit jalkaan ja paina poljinta.

  • Anonyymi

   Tyhmä kuin tuijottava Toyota, logokin on tuijiottava silmä.

  • Anonyymi

   Todellakin kusetusten mestareita. THL:n mallintajat olivat johtaja Mika Salmisen mukaan lomalla kun THL antoi 11000 kauhuskenaarion. Laskelma oli tehty kaavalla, jota mallintajat käyttävät peruslaskelmissaan. Rajoitusten vaikutusta eikä mitään muutakaan muuttujaa ollut käytössä. Pääasia oli ilmeisesti siis vain se että saadaan kauhua aikaiseksi jotta eduskunnan ryhmänjohtajat myöntyisivät vaalien siirtoon.

   Itse asiassa kyseessä oleva viranomaisten keskinäinen toiminta täyttää rakenteellisen korruption tunnusmerkit. Viranomainen täyttää pääministerin pyyntöjä ja lausuu epätotuuksia koronatilanteesta. Näyttää siis siltä, että esim. THL:n korkeimpiin virkoihin pääsyn ja pysymisen edellytys on totella pääministerin tahtoa ja hallituksen epäkohtien silottelu ja konsulttiasenteen omaksuminen

  • Anonyymi

   Käyttökatko ei kuulemma vaikuta THL:n muiden verkkosivujen toimintaan. Siis, että sattuikin ikävästi, että juuri COVID-tietojärjestelmä oli suljettava, ja juuri nyt? Hah..haha haa..kuka uskoo?

   Sairaanhoitopiirit ilmoittavat THL:lle tiedot sairaalahoidossa olevien COVID-19-tautiin sairastuneiden henkilöiden lukumäärät. Suomessa on 20 sairaanhoitopiiriä. THL:n ei tarvitse tehdä muuta kuin laskea yhteen piirien ilmoittamat luvut ja sen jälkeen ilmoittaa ko. luvut omilla verkkosuilla, jotka siis kyllä toimivat.

   Tarkoittaako tämä siis sitä , että eiliset tartuntaluvut ilmoitetaan yhteenlaskettuna tämän päivän lukujen kanssa, jotta se ei näyttäisi nololta THL:n ja hallituksen kannalta, kun muistellaan kauhuskenaariota ja vaalien siirtoa. Kyllä tämä kuitenkin nololta näyttää katsottuna miltä suunnalta tahansa.

  • Anonyymi

   Eilen 17.4 virukseen sairastuneita tuli lisää koko maailmassa + 783.667 .
   Aasiassa sairastuneita tuli lisää + 407.219 .
   Euroopassa sairastunieta tuli lisää + 157.894 .
   Etelä Amerikassa sairatuneita tuli lisää + 127.468 .
   Pohjois Amerikassa sairastuneita tuli lisää + 80.850
   Afrikassa sairatuneita tuli lisää vain + 10.211 .

   • Anonyymi

    Intian tuplamuunnosvirus jyllää nyt Intian naapurimaissa .


   • Anonyymi

    Maailmassa on kuollut vuoden sisällä 0,07% henkeä. Missä on pandemia???


  • Anonyymi

   Ettei tuo totuus pääsisi unohtumaan taas ylös .

  • Anonyymi

   Chicom flu ja 1000 muuta tarua.

  • Anonyymi

   No nyt uusia virukseen sairastuneita, on tullut lisää aikavälillä 16.4 - 19.4
   Maailmassa +2.325.063
   Aasiassa + 1.215.221
   Euroopassa + 471.472
   Etelä Amerikassa + 373.127
   Pohjois Amerikassa + 229.990
   Afrikassa vain + 34.626
   Kaikki tuo lisäys vajaassa 4 vuorokaudessa ja viikonlopun viiveen vaikuttaessa .

   • Anonyymi

    Sars-Cov.-2 ei ole yleisvaarallinen tauti. Jos se olisi, kokonaiskuolleisuus olisi noussut. Kokonaiskuolleisuus ei ole noussut, joten ei ole olemassa mitään pandemiaa. Edes sairaalat eivät ole täynnä, kuten ne ovat joskus influenssakausina olleet.

    Koska ei ole olemassa pandemiaa; on vain median luoma joukkopsykoosi, ovat kaikki sulkutoimet ja rajoitteet turhia. Ne ovat myös laittomia, sillä tartuntatautilaissa puhutaan nimenomaan yleisvaaralliseen tautiin reagoimisen laillisuudesta. Yleisvaarattomaan tautiin vetoaminen ja rajoitteilla kiusaaminen on siis laitonta.


  • Anonyymi

   Intian tuplamuunnos lisääntyy kovaa vauhtia Aasiassa. Koko maailman uusien sairastuneiden määrästä jo noin puolet Aasiassa ja onhan sitä jo tavattu kolmessa maassa 89 tapausta Norjassa, Tanskassa ja Britanniassa . ILtasanomat.

   • Anonyymi

    Myös Tiibetin qudromuunnos on syntynyt, tarvitaan heti neljä maskia naamarille.


  • Anonyymi

   Voivoi. Eilenpä määrät kerrottiin - hyvin tuo tieto ehti näinkin: Määrät laskussa.
   Eli hallituksen toimet ovat olleet oikean suuntaisia - Sekös anarkistia harmittaa.
   Mutta riskit tilanteen pahenemiseen ovat yhä suuret.

   • Anonyymi

    No eiköhän sitä huomen illalla olla taas ajantasalla tilastoista ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No eiköhän sitä huomen illalla olla taas ajantasalla tilastoista ?

    Intiassa lisääntyi uudet sairastuneet 17.4 oli 260778 ja 18.4 niitä ol yhden vurokauden päästä jo 275306.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Intiassa lisääntyi uudet sairastuneet 17.4 oli 260778 ja 18.4 niitä ol yhden vurokauden päästä jo 275306.

    1,5 miljardia on lntian väestömäärä.


  • Anonyymi

   Suureksi pettymykseksi luvut jäävät alhaisiksi, vaikka ei liikkumisrajoituksia saatukaan voimaan. Voi voi ! Sannan puolesta harmittaa 😕😭

  • Anonyymi

   Eivät saaneet kasaan kuin vain 154 tartuntaa ja jopa 4 kuollutta mummoa.

   • Anonyymi

    Hyvin saivat huollettua nuo koneet, nyt ei tule liikaa sairastuneita eikä kuolleita.


   • Anonyymi

    Ai poliisitko?


  • Anonyymi

   illalla se selviää onnistuiko huolto

  • Anonyymi

   Ihan yksi ja sama. Hengen se vie kyllä joku tauti aikanaan. Ärsyttää tämmöset tontut, joille tämäkin on selvitettävä.

   • Anonyymi

    No joo. Taidat olla kerrankin oikeassa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No joo. Taidat olla kerrankin oikeassa?

    Olisit laittanut tuon siihen kyllä nyt nauratta kuolema sivulle. Siihenhän se olisi hyvinkin sopinut.


  • Anonyymi

   Jotka lukevat oikeita lehtiä, tiesivät jo perjantaina että thl järjestelmiä oäivitetään ja huolletaan lauantaina ja luvut ilmoitetsan myöhemmin.
   Lukekaa ees joskus muuta kuin mvlehteä ja tiihosta.

  • Anonyymi

   Kaiken maailman hörhelöitä tämä maa päällään kantaa. Järjettömiä uskomuksia näillä. Tällaiset olivat varmaan keskiajalla näitä noitavainojen keksijöitä.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   420
   3218
  2. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   9
   2151
  Aihe