Miten ravintolan terassilla korona tarttuu vähemmän kuin seuroissa?

Anonyymi

Seuroissa ihmiset ovat selvinpäin ja kykenevät pitämään maskia. Ravintolassa kännissä Korona tarttuu eniten. Karaoken laulaminen ei sitä tartuta vaan ravintolan asiakkaalla saattaa olla hauskaa. Siis pelkkä istuminen ja kännissä olo on sallittu, mutta kaikki muu selvinpäin ja itsensä halliten on kielletty?
Nooh. Mellakka poliisi tappaa muutaman kapinallisen.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikki asiantuntijat ovat tulleet nyt tulokseen, että ravintolan terassi on ainoa paikka jossa Korona ei tartu. Sen sijaan kaikki muut viihdykkeet kaikille muille jossa ollaan selvinpäin ovat kiellettyjä?

    • Anonyymi

      Ei se minua haittaa kun näen kaikki ilman maskia siellä terassilla, mutta tuntuu hassulta katsoa mellakkapoliisin kuvaa toisessa paikassa. mutta pois se minusta, että tuomitsisin. Tohtorit tietävät toki parhaiten miten korona viruksen uusi muunnos käyttäytyy. Mutta ei se minua haittaa koska en ole seuroihin menossa, eikä muutenkaan ole kuin pieniä käytännön ongelmia. Ihmettelen vain.

    • Anonyymi

      Oikeastaan se on hauskaa kun kaikilla on paska elämä. Kaikilla raittiilla ei ole mitään ja känniääliöt porsastelevat vanhaan malliin.

    • Anonyymi

      Tämä on vastakkainen kieltolaille. Nyt kaikkia raittiita estetään kokoontumasta. Uudenlainen jännitystä ja kapinaa.

    • Anonyymi

      On monia tapahtumia joissa Korona ei tartu jos osallistujat eivät sitä tieten tahtoen tartuta. Uimahallit, eikös nyt todettu, että Imperial College Londonin tutkijaryhmä havaitsi tutkimuksissaan, että uima-altaan veteen puhtauden vuoksi lisättävä kloori tehoaa myös koronavirukseen. Kloorin ansiosta virus kuolee jopa 30 sekunnissa.

    • Anonyymi

      :D

    • Anonyymi

      Seuroissa se vasta korona leviääkin, kun istutaan porukalla ahtaasti ja veisataan virsi oikein sydämen pohjasta. Kyllä siisä koronapilvi leijailee ja yksikin veisaaja tartuttaa koko porukan.

      Ravintoloissa sama juttu, porukka huutaa kurkku suorana pöytien ääressä kun puhe ei muuten kuulu. Ulkona tuulenvire vähän laimentaa viruspilveä.

    • Anonyymi

      Ensinnäkin harvao on terassilla varsinaisesti kännissä vaikka juoki kylmää bisseä jne ja nauttii samalla auringosta, mukavasta seurasta ja hyvästä musasta. Toisekseen terassilla käyvät juttelevat kyllä keskenää, mutta eivät kilju tai karju virsiä tai aah, ooh -huutoja jonkun papinkuvatuksen puheiden takia.

      Uskotoseuroissa taas porukka kuvittlee oleansa immuuneja jonkun jumalaotuksen suojeluksessa ja sitten hoilaaat virsiä ja kiljuvat haltioissaan lahkon johtajan puheille. Turvaväleistä ei ole tietoakaan kun ahtaudutaa johonkin telttaan tai sisätiloihihin muutoin, ja kun kuvitellan ettei uskon takia virus tartu.

    • Anonyymi

      virsien hoilaaminenhan nimenomaan levittää niitä viruksia, sen takiahan suomessa on tälläkin hetkellä laulu- ja tanssikielto. Lisäksi moi uskovainen kuvittelee, että virus ei heihin tartu kun mumisevat sekavia rukouksiaan jne. Tuollainen itsepetos on vaarallista nykytilanteessa.Terassilla istuvat ihmiset ei levitä samalla lailla virusta, etenkin kun terassit ovat ulkoilmassa missä auringon UV -säteily lisäksi hajottaa virusta nopeasti. Terassillahan istutaan lähinnä sillon kun aurinko paistaa voimakkaasti. Terasseilla ei myöskän ole tapana hoilata, joten virusta ei puhallella ympäriinsä sen takia.

    • Anonyymi

      Mietipä sitä luuseri ja kerro kun tiedät vastauksen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe