Tänään täällä Thaimaassa haaveena kohtaaminen

Anonyymi

Kohdatessasi kasvotusten Senzun mitä haluaisit tehdä.?

Minä haluaisin tarjota hänelle kahvikupposen ja kalan pakkua.

James Bond elokuvasta jäi joskus jostain kohtauksesta mieleeni jotkut vapaat radikaalit tai jotain.... ja hapokas näyte, joka Jameksen pelasti. Tuolla toisaalla joku sanoi jotain; ”Kohdattaessa rajoittaisin radikaalisti hapensaantiaan,” - mitä sitten tällä tarkoittikaan, jotain antioksidantteja varmaankin.?

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Joku on sanonut niin paljon, että on luokiteltu Nollaksi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Numerosensei vaatii nähtäväkseen vieraiden lasten kuvia matkailupalstalla ja koettaa provosoida sen minkä vähä-älyisenä pystyy. Iljettävä pedofiiIi. Teen nettipoliisille ilmoituksen että tarkistavat hänen tietoliikenteensä. Kotikoneellaan lienee kaikenlaista laitonta materiaalia. Tässä selvisi samalla syy miksi suomivaimo laittoi numerosensein aikanaan kävelemään ja todennäköisesti vankilan kautta.
   Nyt on kastraation kautta päässyt vapauteen ja kiukuttelee kun ei aikuisen naisen putkenpätkä enää kiinnosta mutta lapset tuntuu kiinnostavan.

  • Anonyymi

   Nykyinen lerppa matkusti Thaimaaseen ja loppu onkin historiaa.
   Hän vietti Thaimaassa viikon ja harrasti seksiä useamman naisen kanssa, tämän jälkeen oli aika palata Suomeen. Myöhemmin nuoren miehen kikulia alkoi kuitenkin kutittamaan ja näppylöitäkin oli tullut näkyviin. Mies päätti lähteä lääkäriin näyttämään sukupuolielintään. Lääkäri tutki hetken ja antoi tämän jälkeen diagnoosinsa. Kyseessä oli lääkärin mukaan mongolialainen hyppykuppa.
   Suomalainen sitten kysäisi, että milläs mokoma hoidetaan kuntoon. Lääkäri katsoi miestä ja sanoi, että ainoana vaihtoehtona on peniksen amputoiminen.
   Nuorukainen säikähti ja ei tyytynyt lääkärin diagnoosiin, niinpä hän matkusti Mongoliaan paikallisen ekspertin luokse. Suomalaismies kertoi ongelmastaan ja sanoi, että suomalaislääkäri oli halunnut amputoida koko mokoman pois.
   Mongolialaislääkäri repesi nauruun ja sanoi, että sellaisia ne länsimaalaiset lääkärit ovat, aina leikkaamassa jotta saisivat enemmän rahaa.
   Suomalaisnuori huokaisi helpotuksesta ja kysyi, että miten tämän kanssa tulisi sitten toimia.

   Lääkäri vastasi:
   ”Viikon verran, kun odottelet niin se tippuu pois itsestään.”

  • Anonyymi

   Todennäköisesti tuijottaisin ihmeissäni minuutin ja sitten purskahtaisin loputtomaan nauruun.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   33
   3223
  Aihe