Porvoon päättäjille

Anonyymi

Ajoittain Uusimaan keskustelupalstalla nostetaan esille todella paha töhriminen, siis niiden typerien tägien maalaaminen ympäri kaupunkia. Vaikuttaa siltä, että asialle ei ole tehty mitään, kun ongelma vain pahenee. Nämä töhrijät menee yhä röyhkeimmiksi ja mikään ei ole suojassa tältä älyttömältä ilmiöltä. Kaupunki laittaa rahaa töhryjen siivoamiseen aivan turhaan. Pesty tai ylimaalattu pinta on puhdas vain hetken. Rohkenen väittää, että tässä on kyse tahtotilasta, jos töhrijät halutaan saada vastuuseen teoistaa se varmasti onnistuu. Siihen kannattaa laittaa rahaa, se tulee takaisin ajallaan, kun siivoamisen tarve vähenee.

Uskon, että töhryjen dokumentointi on sentään aloitettu. Kun selviää henkilö tägien takana, oikeudessa saatu tuomio on julkista tietoa. Nimien julkistaminen on tehokas keino varoittaa niitä jotka vielä miettivät töhrimiseen ryhtymistä, se käy kalliiksi.

Olen usein kuullut sanottavan, että kaupunki on johtajansa näköinen, miltä tämä kuulostaa Jukka-Pekka Ujula?

6

256

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Varmaan pakko olla kaupunginvaltuutettujen ja poliisien kakaroita, erityisesti poliisin kakaroita jotka ottaa esimerkkiä rikollisesta vanhemmasta.

  • Anonyymi

   Olen täysin samaa mieltä, verovarojen tuhlausta tägien puhdistaminen, se on saatava loppumaan. Rikosilmoitus ei johda mihinkään, tutkintaa ei edes aloiteta näin "vaatimattomissa" rikoksissa. Asian selvittäminen täytyy antaa yksityiselle taholle, joka hommaa tarvittavat todisteet ja kiikuttaa ne viranomaisille. Vain tällä keinoin viranomaisten on pakko tehdä asialle jotain virkavastuulla. Kaikkia "vaatimattomia" rikoksia polisikaan ei voi jättää saattamatta syyttäjälle.

  • Anonyymi

   Pidetään kaunis kaupunkimme siistinä, se lisää viihtyisyyttä ja on paras mainos mitä rahalla saa. Käytetään tarvittava määrä rahaa, ei siivoamiseen vaan ongelman ratkaisemiseen.

  • Anonyymi

   Porvoon kaupungin mediaseuranta ei ilmeisesti ole löytänyt tätä päättäjille osoitettua yleisökirjoitusta. Olisin odottanyt, että jotain kommenttia tähän olisi tullut.

   • Anonyymi

    Kirjoita Uusimaan nimelläsi, on vaali vuosi


  • Anonyymi

   On kyllä pahaksi päässyt tämä sotkeminen, onko sille tehty/aijotaanko tehdä jotain? Nimim. kunnallisverojen maksaja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   434
   1845
  2. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   119
   1434
  3. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   441
   1388
  4. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   85
   1094
  5. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   225
   957
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   60
   908
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   82
   829
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   22
   807
  Aihe