Mitenniin TV ja musiikin äänet ei ole normaalia

Anonyymi

Elämisen ääntä? Minusta se on aika normaalia kun suurin osa ihmisistä nykypäivänä kuitenkin omistaa TV ja kuuntelee musiikkia.

Mun naapuri sen sijaan huonon äänieristyksen takia hermostuu jos pesen 3 kertaa kuussa pyykkiä ja ohjelma on päällä 3h, tämä on ihan olematon määrä esimerkiksi lapsiperheen pyykin määrään ja kun yöllä puhuin normaalisti puhelimeen (harvoin tapahtuu) niin laittoi porakoneen laulamaan. Kyllä tälläisen ihmisen täytyy hoidattaa nuppinsa kuntoon, kenenkään ei tarvitse kotonaan kusisukassa elää.

6

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sitten keksitään näitä omia sääntöjä kun järjestyssäännöissä lukee että "naapuria ei saa häiritä millään tavalla" niin nämä ottaa sen silleen että oikeus on kaikesta valittaa, miettimättä yhtään onko se normaalia elämää ja tekeekö naapuri sitä kiusatakseen sinua vai keskittyykö elämään vaan omaa elämäänsä. On jopa kerrostaloja joissa hermostuttaa jos yöllä vetää vessanpöntön, no sehän on oikein tervemielistä jättää kakat haisemaan sinne.

      Ja tällä mun naapurilla haukkuu usein koira, mutta ei ole tullut mieleenkään valittaa jos se ei ole jatkuvaa eroahdistuksesta johtuvaa ulvomista ja räksytystä. Että mulla on aika rento asenne, mutta itse en hyvinkään usein saa samaa takaspäin! Kuka tuommosesta hermoheikosta tykkää joka ei kestä mitään ääniä, minä en nauti ainakaan sellaisen seurasta, todennäköisesti on hankala ihminen muutenkin! Ja jos vastaisku puheeseen on poraaminen niin mä sanon että meni maku tähän ihmiseen lopullisesti.

    • Anonyymi

      Mitähän seuraavaksi?

      • Anonyymi

        Juu. Häiriköt ei usein kestä just tota puhelimeen puhumista. Se on ihme juttu. Ja koira saa herättää joka hemmetin aamu pallon kanssa temppuilu on normaalia. Se on kivan kuulosta, kun aktiivipallo kalahtaa laminaattiin iltamyöhällä. Ihan kun asuisi keilahallissa.


    • Anonyymi

      Minusta tuo on pieni vaiva, enemmän olen huolestunut naapurin lapsista, epäilen että heistä ainakin yksi on Adolf Hitlerin reinkarnaatio joka tulee vielä valloittamaan maailman. Mutta kun puhuin poliisille he eivät reagoineet ilmoitukseeni mitenkään.

    • Anonyymi

      Kyllä nyt tuollaista olisi syytä sietää. Minun naapurissa asuva häirikkö/kyylä taas ei siedä yhtään ihmisten ääntä, puhelimessa puhumista tai puhumista ylipäätään. Alkaa aina tekemään itsestään numeroa silloin, päivisinkin. Aivan sairasta.

    • Anonyymi

      Mähän laitoin naapurille sitten lapun että eikö löydy järkevämpää aikaa kuin porata yöllä, eivät vastanneet lappuun mitään, eivät pahoitelleet mutta eivät myöskään sanoneet suoraan että mun puhuminen puhelimeen yöllä ärsytti. Miten edes voisi, siinä vain häpäisisi itsensä jos meinaa toiselta kieltää puhumisen kotonaan!

      Ja just luin uutisen että kun omakotitalo alueella naapureille oli tullut riita, niin tämä ihminen joka ei pidä naapuristaan oli kaatanut naapurin pihalle vedet, syönyt hänen pensastaan marjat ja laittanut stereot huutamaan koko päiväksi. Mikä vaivaa ihmistä kun pitää antaa "takaisin" ja kiusata? Aika noloa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe