Ehkäisy on kuollut kirjain

Anonyymi

Hei kaikille! Oletteko huomanneet että perheet ovat pienentyneet vl-perheissä? Lapsia on siis vähemmän. Valtava tabu edelleen mistä olisi hyvä puhua enemmän ääneen. Nykyään myös paljon nuoria sinkkunaisia kun eivät halua elämänsä ensiaskeleilla suurperheen äidiksi. Normaali seksuaalisuuskin kärsii kun uskovaisilla miehilläkään ei ole sijaa mihin roiskia tarpeitaan..

10

81

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Varsinkin vl-lääkäreillä on eppäilyttävän vähän lapsia.

  • Anonyymi

   Ei nyt enää eletä agraariaikaa. Koulutetut naiset ovat työuralla eivätkä he voi kuvitellakaan jäävänsä kotiin lapsikatraan kanssa. Vain vanhakantaiset lestat haluavat lapsia. Ajat muuttuvat, ihmiset muuttuvat ja perheet sen mukana

  • Anonyymi

   Lestatiolaiset käyttäneet ehkäisyä jo pitkään. Puolenkymmentä lasta tehdään ja kysyessä isäntä väittää ettei vehkeet enää pelaa.

   • Anonyymi

    Joo, alle nelikymppisenä sukupuolielimet muuttuneet tasspainoelimiksi, - todella uskottavaa.


  • Anonyymi

   Hei,

   en ole varsinaisesti huomannut, mutta havaintosi saattaa olla oikean suuntainen.

   Syitä saattaa olla useitakin, mutta kirjoitan tässä muutamia ajatuksia aiheeseen liittyen.

   Ensinnäkin, nykyään puhutaan paljon siitä, että ihmisten hedelmällisyys on laskenut kautta linjan. Lapsia ei siis synny entiseen malliin myöskään liikkeen ulkopuolella, vaikka yritystä olisi. Tässä pari linkkiä aiheeseen liittyen:

   YLE
   12.4.2021
   Siittiöiden loppu
   https://yle.fi/uutiset/3-11871490

   Lainauksia jutusta:
   "Romahdus on ollut raju. Länsimaisten miesten siittiöiden määrä on puolittunut parissa sukupolvessa(siirryt toiseen palveluun)."

   "Miesten hedelmällisyys on romahtanut ja syytä edelleen vasta arvaillaan."

   YLE
   30.5.2019
   https://yle.fi/uutiset/3-10805215
   Nuori mies: spermasi on heikompaa kuin isäsi sperma – syytä ei tarkkaan tiedetä

   Toisekseen, kuten esitit, asenteet ovat mitä todennäköisemmin muuttuneet myös lestadiolaisten keskuudessa, kuten on ollut havaittavissa myös liikkeen ulkopuolella. Yksilökeskeisyyden korostaminen ei voi olla osittain vaikuttamatta myös tämän liikkeen parissa, vaikkakin vaikutus on ollut vähäisempi kuin liikkeen ulkopuolella.

   Lopuksi haluaisin muistuttaa, että seksuaalisuus koskee yhtä lailla niin naisia kuin miehiäkin. Siinä mielessä kommenttisi viimeinen lause on sangen vääristynyt, koska ajattelet seksuaalisuuden vain miehen seksuaalisuuden kautta. Suosittelen sinua muuntamaan ajatteluasi nykyaikaisempaan suuntaan, jossa seksuaalisuus nähdään sekä miehen että naisen - molempien - yhteisenä asiana, jonka Jumala on hyväksi nähnyt ihmiselle.

   • Anonyymi

    Kirjoituksesi argumentit todistavat että vl-lapsettomuus on perinnöllinen ominaisuus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kirjoituksesi argumentit todistavat että vl-lapsettomuus on perinnöllinen ominaisuus.

    En nyt ihan ymmärtänyt? Miten perinnöllisyys tähän liittyy?


  • Anonyymi

   Suami miähen siittiöt on huanoja. Matuja maahan.

   • Anonyymi

    Mikäli luette em. artikkelit, niin voitte havaita että tämä ei ole vain suomalainen ilmiö.

    Siinä mielessä ehdottamanne ratkaisu ei välttämättä ole paras mahdollinen ratkaisu.

    Ehdottaisin ennemmin lapsimyönteisempää ilmapiiriä ja lapsiperheiden parempaa taloudellista tukemista.

    Ps. Käyttämäsi sana ei ole hyvien käytöstapojen mukainen.


  • Anonyymi

   Nykyaikana vl-ihmiset, siis naisetkin alkavat olla koulutettuja ja monet ovat "uraputkessa", kun työelämä kiinnostaa enempi kuin se kotirouvana olo, niin avioonkaan ei ole kiirettä. Seuroissa näkee "vanhojapiikoja" runsaasti enempi kuin ennenvanhaan. Moni vähempi koulutettu miespuolinen "sinkku" ei rohkene lähestyä näitä "oppineita" neitejä ! Miehetkin tahtovat viettää "sinkkuelämää" , harrastukset, matkailut jne. kiinnostaa enempi kuin isänä olo.
   Joskus "pariudutaan" niin iäkkäinä, ettei lapsiakaan "siunaannu" helposti.
   Eikä ne kaikki vl-ihmiset ole yhtä helposti "pieniin päin", toisille se lisääntyminen vaatii jopa hedelmällisyyshoitojakin.
   Onhan niitäkin ihmisiä jotka eivät ole "kypsiä" perheen perustamiseen, katsellessaan vaikka sisarusten isoja perheitä, eivät halua lapsikatrasta ja valitsevat mieluummin itsenäisen elämän. VL-väki on yleensä mennyt avioon rakkaudesta ja jos ei sopivaa kumppania löydä, niin sitten ollaan yksin.
   Parempi olla itsellinen kuin epämukavassa avioliitossa ! Usein se suvun "sinkku" sisar saa lapsen"piikana" olosta tyydytyksen hoitaessa sisarusten lapsia.
   Kun ihminen ylittää esim. tietyn ikäkauden se "lisääntymisviettikin" laskee.
   Ihmisiä ne on vl-väkikin ja joku voi ajatella ihan järjelläkin näitä "naima-asioita", joten eivät "rynnistä" avioon kovin nuorena; Isän sylistä, miehen syliin, ihan "penskana" ja siinä sitten jää opiskelut sivuseikaksi, kun alkaa se lapsi arki, joka pitää useimmiten sen äidin kotona, seuraavat 20-30 vuotta !
   Elämässä on joskus tehtävä valintoja, vaikeitakin, joita sitten vanhana katuu, kun yksin istuu "omaisuutensa päällä" !

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   4478
  Aihe