Mitä sanotaan Koraanin Suura 4 jakeessa 89?

Anonyymi

Suura 4. jakeessa 89 sanotaan:
“Tapa uskonnottomat , missä heitä kohtaatkin”.
Älä pidä heitä ystävänäsi, äläkä apunasi.

Joka 3. sekunti maailmalla kuolee aina kristitty uskonsa takia.
Viime vuonna uskonsa takia kuoli 165 000 kristittyä.
Se on enemmän kuin tsunamin uhreja vuonna 2004.
Maailmassa on 200 – 300 miljoonaa vainottua kristittyä.
Heistä 80% asuu muslimimaissa.”

7

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aivan selkeä esitys näitten mailman valloituksesta ja helvetöineistä
   MUTTA MIKÄ MAASTA ON SE MAAHAN PALAJAA

   Taivas portti avautuu aina vain sallimuksesta justiisa samoikuin syntymämme
   - mailman riistolla ei taavaiseen portaita rakenneta

   HUUTAKOON JA KUMARELKOIN MITEN TYKKÄÄVÄT

   • Anonyymi

    Helppohan noi olis läpi käyvä kai ja lähettää neitseitensä pariin luuloihinsa
    - merentakaiset lykäs noita pillareil peittoon jotka sieltä kurkki


  • Anonyymi

   Koraanin mukaan, jokaisen muslimin tehtävä on tappaa juutalainen tavattaessa.
   Jos muslimivaltionjohtaja ei hallitse sharia lain mukaan, eikä harjoita jihadia kristittyja, juutalaisia ja pakanoita kohtaan, etenkin naapurimaita kohtaan, valtionjohtaja ei ole muslimi.
   Kansalaiset voivat olla valtionjohtajaa vastaan, jos hän ei hallitse sharia lain mukaisesti.

   • Anonyymi

    Voikos näitten sairautta olla syvempää
    - ja näistä vielä sairaammat meinaavat tuota rauhan uskonoksi


  • Anonyymi

   TÄMÄ ON JO SELVÄÄ NÄITTEN KANSSA
   Suomalaisille valtion pitää kustantaa pistosuojatut kokovartalo-haalarit hupun kera
   - aina ulkona liikuessa on sitten syytä tuota käyttää

   HALUTAANKOS SUOMI TUHOTA JA TYYSTIN

  • Anonyymi

   Jyrki Valkeakari on monien ohjelmien tuottaja. Mitä hän kertoo islamilaisuudesta? Suominkin on joutunut maistamaan Lähi-idän sekamelskan seurauksia. Pakolaistenkin vyöryessä suomeenkin on tärkeää nähdä syvemmällle, missä tästä on oikein kysymys.
   Islamin pyrkimys on valloittaa maailma. Tämä pyrkimys tuottaa sitten sotia ja pakolaisia.
   Eurooppalaiset ovat hyvin tietämättömiä islamin maailman valloituksen suunnitelmallisuudesta ja siitä kuinka lähellä Islamin valtaan putoamista Eurooppa jo on.
   Täällä Israelissa ei ole harhoja siitä mitä islamilainen maailman valloitus tarkoittaa. Mutta EU näyttää kuvittelevan, että uhraamalla Israelin Islamille, Eurooppa voisi jotenkin itse välttää joutumasta sen uhriksi. Eurooppa on jättänyt israelin yksin Islamin maailman valloitusta vastaan. Sen sijaan että EU olisi tullut Israelin tueksi ja sen rinnalle, se on mennyt jopa avoimesti Israelia tuhoavien Islamilaisten tahojen puoleen.
   EU ajaa yhä voimakkaasti Lähi-itään sellaista ratkaisua, jossa Raamatun Jerusalem otetaan pois juutalaisilta ja annetaan Islamilaiselle valtiolle pääkaupungiksi. Tällä valinnallaan EU on jo valinnut äänestää kyllä Islamilaisen maailman valloitukselle ja ei vapaalle, turvalliselle ja Raamatulliselle Israelille.
   Niin kauan kuin Eurooppa pyrkii saamaan Jerusalemin Islamin alle, sillä ei ole mitään auktoriteettia hengessä vastustaa Islaimia vastustaa omalla maaperällään . Israelissa Islamin uhka tunnetaan ja siihen varaudutaan.
   Euroopan tilanne on hyvin vakava juuri siksi että Eurooppa ei edelleenkään ymmärrä sitä, eikä ole siihen varautunut. EU on pitkään syyttänyt Israelia siitä että Israelin on rakentanut tarkistuspisteitä ja aitoja joilla se rajoittaa vapaata liikkumista.
   Nyt on sitten Euroopassakin jouduttu rakentamaan valtava määrä piikkilanka aitaa rajoittamaan Lähi-idän vapaata liikkumista ja Suomessakin ylityspaikoissa tarkistetaan autoja.
   Täältä päin katsoen ei ole mikään yllätys, että EU Lähi-idän politiikan hedelmät ennen pitkään ovat kaatuneet sen omaan syliin, tavalla johon, EU ei ole osannut varautua, Eurooppa ei voi nimittäin välttää Islamin maailman valloituksen seurauksia, ellei se asetu Israelin rinnalle, vastustamaan tätä maailman valloitusta vastustamaan.
   Euroopan toivo on siinä, että sen silmät vielä avautuisivat ja se vielä nousisi Israelin rinnalle puolustamaan Israelin oikeutta omaan maahansa ja vastustaan sen vihollisten valloituspolitiikkaa. EU jäsenenä me suomalaiset voimme pyytää anteeksi sitä mitä EU ja Eurooppa on tehnyt.
   Meidän on tarpeen nähdä myös mitä suomen sisällä tapahtuu. Islamin maailman valloituspyrkimys ei ohita myöskään suomea. Islamin valta Ruotsissa on monessa paikassa hyvin pitkällä, aina maan hallitusta myöten. Samalla kun suomi on katsonut peläten itään päin (Venäjää), on jäänyt huomaamatta millainen uhka suomeen kohdistuu selän takaa, on vain ajan kysymys, milloin Ruotsin muslimit lähtevät laajempaan suomen valloitukseen.
   Suomeen tulevat turvapaikan hakijat ovat vain pelinappuloita tässä pelissä ja heitä ohjaavat paljon isommat taustalla olevat voimat.
   Tärkeintä on ymmärtää, että kyseessä ei ole taistelu lihaa ja verta vastaan, vaan tämä on hengellinen taistelu. Kovasydämisyys suomeen pyrkiviä kohtaan ei toimi aseena siinä taistelussa, mutta ei myöskään pelko. Tämä taistelu voitetaan vain hengellisin asein.
   On myös tärkeä tietää, mitkä ovat Islamin aseet. Ne ovat nimittäin valhe ja pelko. Totuuden puhuminen ei ole siis Islamissa mikään itseisarvo, se on varsin tuntematon käsite täällä Lähi-idässä. Täällä retoriikan tavoite on omien etujen ajaminen, eikä totuudella ole siinä suuremppa roolia.
   Länsimaat ovat puolestaan uskoneet Islamin valheeseen. Länsimaissa usein selitetään, että Islam on rauhan uskonto. Samalla kuitenkin unohdetaan kysyä, mitä tämä rauha Islamissa tarkoittaa. Islamissa rauha tarkoittaa sitä, että kaikki ei muslimit ovat joko kääntyneet Islamiin, heidät on tapettu tai he ainakin maksavat suojeluveroa muslimeille.
   Tätä Islamin rauhaa ISIS on menestyksellisesti toteuttanut täällä Lähi-idässä ja viimeksi Ranskassa.
   Tätä rauhan prosessia miljoonat ihmiset nyt sitten pakenevat. Länsimaiden käsittämättömästä sokeudesta tälle asialle kertoo se, että esimerkiksi EU virallisessa politiikassaan toistaa kritiikittömästi toistaa juuri tätä Islamin rauhan suunnitelmaa.
   Kaiken Lähi-idän Islamilaisen sodan keskelle EU sanoo: “EU ja sen jäsenvaltiot katsovat että, Israelin siirtokunnat ovat kansainvälisen oikeuden vastaisia, muodostavat esteen Lähi-idän rauhalle.
   Tottakai ne on ovat este Islamilaiselle rauhalle, joka edellyttää sitä että kaikki juutalaiset on ajettu täältä (kotimaasta) pois kokonaan. Toinen Islamin ase on pelko. Euroopassa elää sellainen yleinen luulo, että jos muslimien kanssa haluaa tulla toimeen, niin täytyy varoa loukkaamasta heitä. Euroopassa ja suomessakin on poistettu ja piiloteltu kristillistä perintöä .

  • Anonyymi

   Ei tarvita maanjäristystä eika tulvaa -via
   - ihminen parka lopettaa ihtesä ajatuksin
   - elämä on ikuista lapsostelua ja tintailua

   Misä piilee ihmisen kestävä aatos ja usko joilla elämä luodaan ikuiseksi
   - JEESUS kuvaelma esittää juuri sitä pääpiirteitäin
   - seimen lapsi eikä siaa misään silti hänessä kaikki oli ja on

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   214
   4292
  2. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   36
   4049
  3. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   2446
  Aihe