Mitä sanotaan Koraanin Suura 4 jakeessa 89?

Anonyymi

Suura 4. jakeessa 89 sanotaan:
“Tapa uskonnottomat , missä heitä kohtaatkin”.
Älä pidä heitä ystävänäsi, äläkä apunasi.

Joka 3. sekunti maailmalla kuolee aina kristitty uskonsa takia.
Viime vuonna uskonsa takia kuoli 165 000 kristittyä.
Se on enemmän kuin tsunamin uhreja vuonna 2004.
Maailmassa on 200 – 300 miljoonaa vainottua kristittyä.
Heistä 80% asuu muslimimaissa.”

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aivan selkeä esitys näitten mailman valloituksesta ja helvetöineistä
      MUTTA MIKÄ MAASTA ON SE MAAHAN PALAJAA

      Taivas portti avautuu aina vain sallimuksesta justiisa samoikuin syntymämme
      - mailman riistolla ei taavaiseen portaita rakenneta

      HUUTAKOON JA KUMARELKOIN MITEN TYKKÄÄVÄT

      • Anonyymi

        Helppohan noi olis läpi käyvä kai ja lähettää neitseitensä pariin luuloihinsa
        - merentakaiset lykäs noita pillareil peittoon jotka sieltä kurkki


    • Anonyymi

      Koraanin mukaan, jokaisen muslimin tehtävä on tappaa juutalainen tavattaessa.
      Jos muslimivaltionjohtaja ei hallitse sharia lain mukaan, eikä harjoita jihadia kristittyja, juutalaisia ja pakanoita kohtaan, etenkin naapurimaita kohtaan, valtionjohtaja ei ole muslimi.
      Kansalaiset voivat olla valtionjohtajaa vastaan, jos hän ei hallitse sharia lain mukaisesti.

      • Anonyymi

        Voikos näitten sairautta olla syvempää
        - ja näistä vielä sairaammat meinaavat tuota rauhan uskonoksi


    • Anonyymi

      TÄMÄ ON JO SELVÄÄ NÄITTEN KANSSA
      Suomalaisille valtion pitää kustantaa pistosuojatut kokovartalo-haalarit hupun kera
      - aina ulkona liikuessa on sitten syytä tuota käyttää

      HALUTAANKOS SUOMI TUHOTA JA TYYSTIN

    • Anonyymi

      Jyrki Valkeakari on monien ohjelmien tuottaja. Mitä hän kertoo islamilaisuudesta? Suominkin on joutunut maistamaan Lähi-idän sekamelskan seurauksia. Pakolaistenkin vyöryessä suomeenkin on tärkeää nähdä syvemmällle, missä tästä on oikein kysymys.
      Islamin pyrkimys on valloittaa maailma. Tämä pyrkimys tuottaa sitten sotia ja pakolaisia.
      Eurooppalaiset ovat hyvin tietämättömiä islamin maailman valloituksen suunnitelmallisuudesta ja siitä kuinka lähellä Islamin valtaan putoamista Eurooppa jo on.
      Täällä Israelissa ei ole harhoja siitä mitä islamilainen maailman valloitus tarkoittaa. Mutta EU näyttää kuvittelevan, että uhraamalla Israelin Islamille, Eurooppa voisi jotenkin itse välttää joutumasta sen uhriksi. Eurooppa on jättänyt israelin yksin Islamin maailman valloitusta vastaan. Sen sijaan että EU olisi tullut Israelin tueksi ja sen rinnalle, se on mennyt jopa avoimesti Israelia tuhoavien Islamilaisten tahojen puoleen.
      EU ajaa yhä voimakkaasti Lähi-itään sellaista ratkaisua, jossa Raamatun Jerusalem otetaan pois juutalaisilta ja annetaan Islamilaiselle valtiolle pääkaupungiksi. Tällä valinnallaan EU on jo valinnut äänestää kyllä Islamilaisen maailman valloitukselle ja ei vapaalle, turvalliselle ja Raamatulliselle Israelille.
      Niin kauan kuin Eurooppa pyrkii saamaan Jerusalemin Islamin alle, sillä ei ole mitään auktoriteettia hengessä vastustaa Islaimia vastustaa omalla maaperällään . Israelissa Islamin uhka tunnetaan ja siihen varaudutaan.
      Euroopan tilanne on hyvin vakava juuri siksi että Eurooppa ei edelleenkään ymmärrä sitä, eikä ole siihen varautunut. EU on pitkään syyttänyt Israelia siitä että Israelin on rakentanut tarkistuspisteitä ja aitoja joilla se rajoittaa vapaata liikkumista.
      Nyt on sitten Euroopassakin jouduttu rakentamaan valtava määrä piikkilanka aitaa rajoittamaan Lähi-idän vapaata liikkumista ja Suomessakin ylityspaikoissa tarkistetaan autoja.
      Täältä päin katsoen ei ole mikään yllätys, että EU Lähi-idän politiikan hedelmät ennen pitkään ovat kaatuneet sen omaan syliin, tavalla johon, EU ei ole osannut varautua, Eurooppa ei voi nimittäin välttää Islamin maailman valloituksen seurauksia, ellei se asetu Israelin rinnalle, vastustamaan tätä maailman valloitusta vastustamaan.
      Euroopan toivo on siinä, että sen silmät vielä avautuisivat ja se vielä nousisi Israelin rinnalle puolustamaan Israelin oikeutta omaan maahansa ja vastustaan sen vihollisten valloituspolitiikkaa. EU jäsenenä me suomalaiset voimme pyytää anteeksi sitä mitä EU ja Eurooppa on tehnyt.
      Meidän on tarpeen nähdä myös mitä suomen sisällä tapahtuu. Islamin maailman valloituspyrkimys ei ohita myöskään suomea. Islamin valta Ruotsissa on monessa paikassa hyvin pitkällä, aina maan hallitusta myöten. Samalla kun suomi on katsonut peläten itään päin (Venäjää), on jäänyt huomaamatta millainen uhka suomeen kohdistuu selän takaa, on vain ajan kysymys, milloin Ruotsin muslimit lähtevät laajempaan suomen valloitukseen.
      Suomeen tulevat turvapaikan hakijat ovat vain pelinappuloita tässä pelissä ja heitä ohjaavat paljon isommat taustalla olevat voimat.
      Tärkeintä on ymmärtää, että kyseessä ei ole taistelu lihaa ja verta vastaan, vaan tämä on hengellinen taistelu. Kovasydämisyys suomeen pyrkiviä kohtaan ei toimi aseena siinä taistelussa, mutta ei myöskään pelko. Tämä taistelu voitetaan vain hengellisin asein.
      On myös tärkeä tietää, mitkä ovat Islamin aseet. Ne ovat nimittäin valhe ja pelko. Totuuden puhuminen ei ole siis Islamissa mikään itseisarvo, se on varsin tuntematon käsite täällä Lähi-idässä. Täällä retoriikan tavoite on omien etujen ajaminen, eikä totuudella ole siinä suuremppa roolia.
      Länsimaat ovat puolestaan uskoneet Islamin valheeseen. Länsimaissa usein selitetään, että Islam on rauhan uskonto. Samalla kuitenkin unohdetaan kysyä, mitä tämä rauha Islamissa tarkoittaa. Islamissa rauha tarkoittaa sitä, että kaikki ei muslimit ovat joko kääntyneet Islamiin, heidät on tapettu tai he ainakin maksavat suojeluveroa muslimeille.
      Tätä Islamin rauhaa ISIS on menestyksellisesti toteuttanut täällä Lähi-idässä ja viimeksi Ranskassa.
      Tätä rauhan prosessia miljoonat ihmiset nyt sitten pakenevat. Länsimaiden käsittämättömästä sokeudesta tälle asialle kertoo se, että esimerkiksi EU virallisessa politiikassaan toistaa kritiikittömästi toistaa juuri tätä Islamin rauhan suunnitelmaa.
      Kaiken Lähi-idän Islamilaisen sodan keskelle EU sanoo: “EU ja sen jäsenvaltiot katsovat että, Israelin siirtokunnat ovat kansainvälisen oikeuden vastaisia, muodostavat esteen Lähi-idän rauhalle.
      Tottakai ne on ovat este Islamilaiselle rauhalle, joka edellyttää sitä että kaikki juutalaiset on ajettu täältä (kotimaasta) pois kokonaan. Toinen Islamin ase on pelko. Euroopassa elää sellainen yleinen luulo, että jos muslimien kanssa haluaa tulla toimeen, niin täytyy varoa loukkaamasta heitä. Euroopassa ja suomessakin on poistettu ja piiloteltu kristillistä perintöä .

    • Anonyymi

      Ei tarvita maanjäristystä eika tulvaa -via
      - ihminen parka lopettaa ihtesä ajatuksin
      - elämä on ikuista lapsostelua ja tintailua

      Misä piilee ihmisen kestävä aatos ja usko joilla elämä luodaan ikuiseksi
      - JEESUS kuvaelma esittää juuri sitä pääpiirteitäin
      - seimen lapsi eikä siaa misään silti hänessä kaikki oli ja on

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1801
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1105
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1017
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe