Kuinka saada anoreksia

Anonyymi

Miten saan anoreksian? Haluan laihtua todella paljon. Jopa anorektikoksi ennen kesää. Kuinka teen sen?

7

71

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   onko Lene Marie Fossen esikuvasi?Hän kuoli anoreksiaan nuorena,Onko kuolema sun päämäärä?

  • Anonyymi

   Jos haluat anoreksian niin sinulla käytännössä ei ole nytkään terve suhtautuminen ruokaan. Esim kaikki pro anat ovat syömishäiriöisiä kun alkavat toivoa anoreksiaa. Olen sairastanut anoreksiaa ja alkuvuodet olivat wannabe anamaista touhua kunnes tajusin että tämä on sairaus ja olen sairas. Kamppailen edelleen 7 vuoden jälkeen. Jos todella haluat tätä niin lopeta syöminen. Sillä se tulee

  • Anonyymi

   Haluatko saada sydänvian tai muita elinvikoja mitä alipainosta seuraa?

   Miksi haluat kuormittaa veronmaksajien selkänahasta revittyä järjestelmää suunnitelmallisella itsetuhoisella käytöksellä joka koituu yhteiskunnan maksettavaksi samalla kun terveytesi romahtaa? Vai pulitatko terveydenhoitokustannukset omasta taskustasi sitten kun joudut sairaalaan ja psykiatriselle klinikalle?

   Kannattaa ennemmin hakeutua psykologin tai psykiatrin puheille kuin kysellä vinkkejä itsetuhoiseen laihdutukseen.

  • Anonyymi

   Sinä et toivoisi anoreksiaa, jos tietäisit, mitä se todella on. Anoreksia on sairaus, sairaus ei ole ikinä kiva asia, ei syöpä, ei anoreksiakaan. Ajattelen, että se on kauhein asia mitä ihmiselle voi tapahtua, sairastua anoreksiaan.
   Eihän sulla ole nytkään terve mieli täysin. Ei kukaan terve toivo anoreksiaa. Haluatko sä todella olla ruma? Kukaan ei pidä anoreksiaa sairastavaa viehättävänä, vaikka sairaasta siltä saattaakin tuntua. Kaikki toivoo koko ajan, että voisit paremmin. Sun on pakko päästä hoitoon, joten oikeastaan, se on joko terve elämä tai taistelu anoreksiaa vastaan hoitotahojen kanssa. Ei siinä ole mitään järkeä. Sä et pääse näkemään sun kavereita ja sun opiskelu vaikeutuu, kun aika menee vaan terapeutilla ja hoitajalla käyntiin. Sä pilaat sun elämän. Elämän, mitä sä et saa takasin vaan elät tässä ja nyt. Sun mielessä on koko ajan vaan ruoka. Ja tää ei oo vitsi, mietit koko ajan mitä seuraavaks syöt vai voitko edes syödä, menet nälissään nukkumaan ja mietit, voitko aamulla syödä. Sun kaikki tapahtumat menee pilalle, kun ravintolassakaan ei voi käydä kun anoreksia sanoo että ei, et saa mennä. Et saa ottaa aurinkoa vaan laskea kaloreita. Oikeastaan, sä makaat peiton alla paksut vaatteet päällä hellepäivänäkin, kun sulla on niin kylmä ja täriset. Tätäkö se kaikkien odottama kesä olikin?
   Sä olet kalpea, ruma. Ihan kuin aave, mutta elävä olento. Sä et voi nauraa, kun ei sulla ole energiaa tunteillekaan. Ainoastaan itkeminen onnistuu joskus, kun elämä on ihan hirveetä anoreksiaa sairastavana. Ja vaatteet! Ethän sä uskalla pitää mitään mitkä sulle sopis, ainoastaan kauhean isoja vaatteita jotka peittää sun ”läskit” vaikka olet hengenvaarallisen laiha. Kaikki tuijottaa paheksuvasti. Mikään ei ole kivaa, paraneminenkaan ei onnistu. Se on oikeesti yhtä helvettiä, sellasenko sä sun elämästä haluat?

   • Anonyymi

    Aloittaja, lue ajatuksella tuo edellinen teksti, millaiseksi elämäsi menee jos nyt hankit itsellesi anoreksian, kuten sanottu, et halua sitä. Mene hautuumaalle katsomaan, siellä niitä anorektikoita on pilvin pimein, sitäkö haluat? Sinulla on nyt murheita jostakin, mene puhumaan jollekin, mielellään ammatti-ihmiselle. Sanoit, että haluat laihtua, anoreksia ei ole sitä varten, se ei ole leikin asia, ei se ole mikään dieetti, jota jonkun aikaa noudatat ja sitten lopetat, ei tule toimimaan, se jää päälle, ja pahimmassa tapauksessa olet niin jumissa itsesi ja ajatuksesi kanssa, puhumattakaan ympäristön paineesta saada sinut terveeksi, että harkitset jopa itsaria. Hae ammattiapua, sitä sinä nyt tarvitset, vaikka se ei välttämättä siltä nyt tunnukaan.


  • Anonyymi

   luultavasti sulla on jo syömishäiriö jos haluat sitä. sama tilanne oli mulla muutama vuosi sitten ja edelleen häiriintynyt suhde ruokaan. hartaasti toivon että saat apua mahdollisimman pian. syömishäiriöt ei ole hieno asia vaan suoraansanoen todella vittumaisia sairauksia. tsemppiä!

  • Anonyymi

   Vaatii tietyn luonteenlaadun - ehkä jopa geenit - jotta voi "saada" anoreksian. Saatat sairastua anoreksian sijaan bulimiaan, jonka hoitokin on hankalampaa kuin anoreksian. Tai pahimmillaan ahmimishäiriöön, jossa et edes oksenna, vaan lihot oikeasti muodottomaksi palloksi. Ei kannata tieten tahtoen tuhota ruokahalun säätelyään. Et taatusti pysty ennakoimaan, mitä siitä seuraa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   6270
  Aihe