Kissan kiima ja runsas ruokahalu

Anonyymi

Olen pääasiassa lukenut, että kissa menettäisi kiimassa ruokahalunsa, mutta meidän aikaisemmin nirsolla ja pienikokoisella tyttökissalla (1,8 kg) ruokahalu on selkeästi kasvanut, jopa yli tuplaantunut, nyt ekan kiiman myötä. Kuppi on koko ajan tyhjänä ja haluaa monta kertaa päivässä aktivointileluja, koska saa niistä raksuja. Saa kyllä lisää aina halutessaan eli nälässä ei pidetä. Parempi olisi, että saisi painoa, niin pääsee leikattavaksi.

Syö nyt myös nautapussit, vaikka aikaisemmin näivistellyt, minkä vuoksi näitä on säännöstelty ja monenlaista ruokaa kokeiltu niin nyt maistuu nekin ruuat, jotka eivät ole olleet suuressa suosiossa. Onko tämä miten yleistä?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Keväisin on näitä tyttökissatarjokkaita kulkenut leikatun komean poikakissani perässä jopa sisälle saakka.
   Ruokakupit tyhjennettyään alkaa intensiivinen perässäkulkeminen ja välillä mennään "kontilleen" häntää sivulle vääntäen.
   On oikeastaan säälittänyt kollini joka ei näistä vinkeistä ole ymmärtänyt mitään.

   Kuvasin yhden tyttökissan ja kollini touhut autoni katolla ja laitoin kuvatekstiksi siihen kyykistelevän tyttökissan vieressä maisemia katselevan kollini sanomana että "Etkö sinä ymmärrä että minut on leikattu"

  • Anonyymi

   On ihan tavallista, että kiimaisen kissan ruokahalu on tavallista parempi. Jos kissa tulee tiineeksi, hyvä ruokahalu säilyy.

   Sinun kissasi on pieni, liian pieni emoksi. Anna sen syödä mielin määrin, mutta älä anna sen tulla tiineeksi. Toisin sanoen älä päästä sitä ulos! Vie se steriloitavaksi heti, kun kiima on ohi! Varaa aika heti!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   7131
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   570
   6963
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   34
   4147
  4. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   357
   3763
  5. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   3502
  Aihe