törkeä ratti ja törkeä liikenteenvaarantaminen

Anonyymi

tuli sitten töppäiltyä ja kunnolla…. moottoritiellä 1900metrin matkalla mitattiin keskinopeudeksi 160km/h kun rajoitus 100km/h. lisäksi alkoholipitoisuuden mittaustulos 0,53mg/l. millaisenkohan tuomion tästä tulee saamaan. ensikertalainen kyseessä.
olen henkisesti niin hajalla ja häpeissäni. toivon että tätä ei olisi ikinä tapahtunut.

2

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta tuomitaan vähintään 30 päiväsakkoa - 2 v. vankeutta. Törkeästä rattijuopumuksesta vähintään 60 päiväsakkoa - 2 v. vankeutta. Oikeudessa sinulle tuomitaan kuitenkin vain yksi rangaistus, mututuntumalla se voisi olla 4-5 kk. ehdollista vankeutta. Kaikki nämä vain sillä edellytyksellä, että auto oli oma. Jos ei ollut, niin auton omistajalle/haltijalle tuomitaan kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle sakkoa - 1 v. vankeutta.

   Harmi ja vitutus ei lopu vielä tähän. Poliisi määrää sinut 8 kk - 1 v. pituiseen ajokieltoon. Todennäköisesti poliisi vielä rekisteröi sinut moneen eri rekisteriin, valokuvat, sormenjäljet, DNA. Muutamassa rekisterissä olet koko elinaikasi ja poliisin vanha tuttu, jos lipsahduksia tulevaisuudessa vielä sattuu. Jos joudut joskus tilanteeseen, että sinusta tehdään turvallisuusselvitys, niin siinä kaikki näkyy.

   • Anonyymi

    kiitos asiallisesta vastauksesta.
    auto oli oma.
    tehtyä ei saa tekemättömäksi ja on vain kannettava vastuu. tämä ei kyllä tule toistumaan ikinä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4809
  2. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   98
   4259
  3. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   108
   2858
  Aihe