Orpo varstat esiin riihessä

Anonyymi

Orpo ottaa vanhat "aseet" esiin, varstat alkavat heilumaan teen välikysymyksen eikö enää vanhat tavat toimi.
Orpon mielestä hallitusta ohjaa ”radikaali talousoppi”, jonka hän yhdistää valtion aktiivista ja suurempaa roolia vaativaan ekonomistiin Mariana Mazzucatoon. Mazzucato kertoi tänä vuonna näkemyksiään pääministeri Marinin johtamalle talousneuvostolle.

19

51

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ORPON mielestä kehysriihessä tehtiin kaksi historiallista päätöstä, joilla pääministeri Sanna Marinin (sd) hallitus ohjaa Suomen talouspolitiikan pitkää linjaa voimakkaasti vasemmalle.
   Orpo ei hyväksy mitään parempaa, jos sitä pitää hakea vasemmalta.
   Suomen talouspolitiikka on mennyt jatkuvasti oikealle se on lisännyt valtionvelkaa noin puolella eli 60 miljardia kansa ei kestä jako politiikkaa jossa rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät.

   • Anonyymi

    Mitenkähän käy äänestyksessä? Kannattaa Orpon ainakin tyhmimmille puoluetovereilleen ohjeistaa, että tämä ei ole se äänestys jossa tyhjää äänestetään. Voi jumalauta näitä typeriä välikysymyksiä. Eikö olisi syytä keskittyä oleeliseen ja lopetella tuo lapsellinen nokittelu välikysymyksillä, joiden ainut anti on se, että menee aikaa hukkaan.


  • Anonyymi

   Annika Saarikko nimeää kriisin jälkeen hallitus­kumppanien ratkaisevan virheen: ”Liian pitkään luultiin keskustan pyörittävän kesä­teatteria”

   Kansan mielestä kesäteatteri ei ollut vielä auki, mutta kepun sirkus klovnit tulivat mukaan isoilla ajoneuvoilla jotka tukkivat Orpolta etenemisen kehysriiheen puimaan varstalla kepun viljaa.

  • Anonyymi

   Hyvää vappua vappu on työläisten juhlapäivä

  • Anonyymi

   Hallituksen intersektionaalinen tasa-arvo ohjelma on laiton ja valtionmuotomme vastainen erivapauksia ajava radikaali ideologia

  • Anonyymi

   Aloitus on aiheellinen kansan enemmistöltä yritetään viedä kansanvalta.
   Mitä tekisi hallitus jossa olisi Orpo, Halla-Aho, Saarikko, Marin, Andersson ja Henriksson?
   Luulenpa että Orpo ja Halla-Aho joutuisi jatkuvasti arestiin ja olisivat näytillä vain takarivissä, Orpolla olisi jatkuvasti uniapnea ja Halla-Aholla pekka puupään lakki silmillä.

   • Anonyymi

    Orpo ja Halla-Aho vähentää puolue kannatusta, kumpikin puhuu asioiden vierestä ja virretkin ovat 1800 luvun virsikirjasta.


  • Anonyymi

   Mitä vikaa on työtätekevien työväen aatteessa joka koskee melkein jokaista suomalaista?

   Vasemmistoliitto on uuden ajan punavihreä kansalaisliike. Työskentelemme oikeudenmukaisen, tasa-arvoisen ja vapaan yhteiskunnan puolesta. Rakennamme ekologisesti kestävää hyvinvointivaltiota, jossa kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet itsestään ja lähimmäisistään huolehtimiseen.

   • Anonyymi

    Kannatan Vasemmistoliittoa, mutta missä on kokkolan vasemmisto?
    Ovatko jossakin piilopirtissä pelaamassa korttia?
    Yhteiskunnassa taistellaan jatkuvasti tilasta, oikea vasemmistoliittolainen kirjoittaisi jatkuvasti lehteen asioista jotka koskevat pieniä eläkkeitä, pieniä palkkoja, suuria terveyteen liittyviä laskuja, kokkolan piilo-veroja eli kaikkia jatkuvasti korotettuja maksuja.
    Ihmiset eivät tarvitse sossuja jos asiat hoidetaan lainmukaisesti.
    Köyhiä ei olisi jos tuloerot eivät olisi niin suuria tulonjako antaa rikkaille ja ottaa köyhiltä.
    Paska lähti liikkeelle jo 1990 luvulta kun verotus eriytettiin ansiotuloihin ja pääomatuloihin.
    Miljoonien pääomatuloista maksetaan korkeintaan 34% veroa on melkein sama kuin kaupan kassojen ansiotulovero.
    Vatuttaa kun köyhät kannattavat puolueita jotka eivät anna heille mitään vaan päinvastoin vievät vaikka tuhkatkin pesästä


  • Anonyymi

   Valta turmelee. Oli sitä vähän tai paljon. Moni ei kestä niitä houkutuksia vaan pitää kynsin hampain hillotolpasta kiinni. Tyyppivika ihmisessä.

  • Anonyymi

   MTV:n uutis extrassa talousmies Sixten Korkman antoi hallitukselle hyvän arvosanan ja sanoi ettei ymmärrä luottolukitus- tai koronousun pelotteluja. Saksa ja Suomi saa - korolla rahaa ja vielä pitkään.
   Kokoomus sai hyvät terveiset, on oltava puolesta tai vastaan, toivottavasti puolesta. Vastaan olo merkitsisi, että meillä olisi sen jälkeen vain yksi ystävä Vladimir Putin. Korkman sanoi, että tätä hän ei halua.

   • Anonyymi

    Ensimmäinen vaimo kokkolasta.
    Hyvällä on aina yhteys kokkolaan:
    Marit Elisabet Korkman s. Witick oli suomalainen lastenneuropsykologi ja maailmanlaajuisesti käytetyn neuropsykologisen testimenetelmän NEPSYn luoja.
    Syntyi: 8. kesäkuuta 1947, Kokkola

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Sixten_Korkman


  • Anonyymi

   Minä nyt kuitenkin pidän Korkmania enemmän talousmiehenä kuin Orpoa. Orpo pelasi korttinsa kyllä nyt niin väärin, niin väärin. Hän näytti avoimesti kuinka paljon hän pelkää persuja.
   Orpo johtaako Halla-aho käytännössä myös kokoomusta? Keskustassa on muutama Halla-aho johtoinen politiikko, mutta kokoomuksessa näyttää Halla-aho johtavan koko puoluetta.
   Miksi Peltolan Paavo ei ole kirjoittanut keparissa mitään?

  • Anonyymi

   Onks Halla-aho myös kokoomuksen johtaja?

   • Anonyymi

    Seuratkaa rahaa älkää uskoko rahaan, muistakaa että se on vienyt teidätkin valtionvelkaan joka on noin 125 miljardia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Seuratkaa rahaa älkää uskoko rahaan, muistakaa että se on vienyt teidätkin valtionvelkaan joka on noin 125 miljardia.

    Jospa joskus otettaisiin hyvätuloiset myös maksajiksi, niillä veroparatiiseissa piilossa olevilla rahoilla. Samoin jos poistettaisiin turhat ja tehottomat yritystuet jotka valuvat yrityksistä osinkoihin ja kaikki investoinnit, joihin ne on tarkoitettu, jäävät toteutumatta.


  • Anonyymi

   Petteri vain ei saa unta..

  • Anonyymi

   Perussuomalaisten ja natsien yhteystoiminnan ympärillä on vallinnut käsittämätön hiljaisuus

   On mielenkiintoista nähdä, milloin uskalletaan mediassa vihdoin rikkoa suomalaisen poliittisen keskustelun tabu, eli sen myöntäminen, että perussuomalaisilla on
   suoria yhteyksiä uusnatsitoimintaan.

  • Anonyymi

   Miettikääpä Mauri Peltokangasta ja Suomen Sisua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   26
   3511
  Aihe