Suomessa koronaan kuolee suhteellisesti useampi kuin Intiassa, missä on muka katastrofi!

Anonyymi

https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

Suomessa on kuollut 165 henkilöä miljoonasta koronaan.

Intiassa on kuollut vain 152 henkilöä miljoonasta koronaan.

Samaan aikaan on Intiassa kesä kuumimmillaan ja useat kaupat kiinni sulkutoimien takia. Mitäs teet, kun on jano, etkä saa juodaksesi! Kuolema on aika todellinen vaihtoehto.

15

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Samasta taulukosta voit laskea, että Intiassa on ilmoitettu kuolleiksi 1,10% tartunnan saaneista. Suomessa vastaava prosenttiluku on 1,05 %.
   Koko populaatioon verrattaessa sairastuneiden ja kuolleiden määrä kasvaa taudin edetessä, joten prosenttilukukin muuttuu koko ajan.

   • Anonyymi

    Intian kuolinluvut ovat hyvin epämääräisiä. Todennäköisesti suurin osa maaseudulla ja pienissä taajamissa koronaan kuolleita ei kirjata mihinkään.


  • Anonyymi

   Uutisoidaan, että Intiaan ei saada tarpeeksi rokotteita. Tätähän on Suomessakin valitettu kuukausia. Eli jos saataisiin niin paljon kuin haluttaisiin, olisi rokotustahti nopeampi.

  • Anonyymi

   Eri maiden tilastoja ei voi suoraan verrata keskenään. On aika suhteellista muutenkin, miten kuolinsyy määritellään, ja onko kyseessä edes todellinen kuolinsyy. Tähän mennessä Suomessa on huonokuntoisille vanhuksille laitettu usein ensisijaiseksi kuolinsyyksi keuhkokuume. Jos vanhus on koronapositiivinen, hän kuolee koronaan, vaikka ilman koronaa olisi kuollut yhtä lailla vanhuuteen.

   Pitäisi olla sellaiset koronatilastot, joissa ei huomioida korkean kuoleman riskin potilaita, vaan huomioitaisiin pelkästään ennakoimattomat ennen aikaiset kuolemat. Antaisi todenmukaisempaa kuvaa koronan tappavuudesta.

   Suomessa terveydenhuoltojärjestelmä on kestänyt hyvin koronan. Monessa maassa terveydenhuollon saatavuus on muutenkin heikompi kuin täällä, joten terveydenhuolto ylikuormittuu epidemiasta.

  • Anonyymi

   Väärä aikamuoto. Mistä sinä tiedät kuinka moni Suomessa tai Intiassa kuolee koronaan, vai onko tauti kadonnut maailmasta? Tuo on loogisesti yhtä typerää, kuin päätellä että jos vuodessa sataa keskimäärin 150 mm lunta, niin kymmenen vuoden päästä maata peittää varmastikin 1500 mm, eli 1,5 metrin kinokset.

   • Anonyymi

    Mistä me tiedämme kuinka monta kuolee onnettomuuksiin huomenna?

    Parempi luottaa tilastoihin menneistä tapahtumista.

    Eilisen tilaston mukaan Intiassa on kuollut 157 miljoonasta, Suomessa 165 miljoonasta asukkaasta koronaan.

    Oikea aikamuoto on mennyt aika, Suomessahan piti kuolla tuhansia viimevuotisen futuurimuodon mukaan, siis tulevan aikaluokan mukaan.

    Futuuri= tulee tapahtumaan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistä me tiedämme kuinka monta kuolee onnettomuuksiin huomenna?

    Parempi luottaa tilastoihin menneistä tapahtumista.

    Eilisen tilaston mukaan Intiassa on kuollut 157 miljoonasta, Suomessa 165 miljoonasta asukkaasta koronaan.

    Oikea aikamuoto on mennyt aika, Suomessahan piti kuolla tuhansia viimevuotisen futuurimuodon mukaan, siis tulevan aikaluokan mukaan.

    Futuuri= tulee tapahtumaan

    "Mistä me tiedämme kuinka monta kuolee onnettomuuksiin huomenna?

    Parempi luottaa tilastoihin menneistä tapahtumista."

    Tai ymmärtää, että tartuntamäärät ovat muuttuneet radikaalisti tai ymmärtää edes se vähä, että kuolleiden määrä on riippuvainen sairastuneiden määrästä ja kun sairastuneiden määrä on räjähtänyt Intiassa, niin voisiko toveri torpedopää yrittää päätellä siitä, mitä kuolleisuudelle tapahtuu seuraavaksi....


  • Anonyymi

   Intiassa on 1,36 miljardia asukasta eli noin 250 kertaa enemmän kuin Suomessa. Tämä selittää isoja lukuja, mutta meikäläinen media tapansa mukaan ei suhteuta niitä mitenkään.

   • Anonyymi

    Kun uutisia lukee ja katsoo kuvia Intiasta, kyse on katastrofista. Intia onjuuri tuon väkimääränsä takia köyhyyspommi.
    Kuolleita on kasoissa, ei voida polttohaudata, kun puut on lopussa.
    Terveydenhuoltossa ei kai voi meidän mittapuun mukaan puhua edes järjestelmästä varsinaisesti.
    Apua tarvitaan.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Pekan mukaan hänen tuttavapiirissään on kevään aikana ollut rokotetuissa kumman paljon aivoverenkiertohäiriöpotilaita.

    Pekka kysyi sairaalassa lääkäreiltä, olisko koronarokote voinut vaikuttaa aivoinfarktin syntyyn.

    – Lääkäreiden suhtautuminen oli korostetun neutraali, hän miettii.

    Nyt Pekka miettii, olisiko aivoinfarktin syynä voinut olla hänen saamansa koronarokote.


   • Anonyymi

    Tämän uutisen tapauksen kuvauksen perusteella kyseesssä ei tosiaan ole rokotteen aiheuttama ongelma

    Taviksille tämä voi tulla yllätyksenä, mutta ennen covidiakin sairaaloissa tutkittiin päivittäin useita potilaita, joilla epäiltiin aivoinfarktia (tukos suonissa). Tässä ei ole mitään uutta, mitään covidiin liittyvää tai mitään covid-rokotteisiin liittyvää.

    Jos päivittäin normaalistikin tutkitaan useita tällaiaia potilaita, onko siten ihme että jos jollekin jossain kohtaa isketään jokin piikki käsivarteen, niin se ei suojele siltä, että on osa tilastoja.


   • Anonyymi

    Covidia nyt ei voi oikein hoitaa missään synnytysosastolla tai korvapoliklinikalla. Useimmille tämä ei ole uutinen, mutta vipperäpäille ilmeisesti on?

    Lisäksi tässä vaiheessa ollaan länsimaissa jo siinä vaiheessa, että tartuntamäärät laskussa ja sairaaloiden kapasiteettia voidaan palauttaa muihin tarpeisiin. Hoitotila nyt ei koskaan ollut ongelma, vaan henkilökunnan riittävyys. Esimerkiksi muilta osastoilta (jotka jäivät sitten tyhjiksi) siirrettiin henkilökuntaa niille osastoille, joissa heitä tarvittiin. Torpedopäät toki kuvasivat vain tyhjiä huoneita ymmärtämättä, miten terveydenhoito toimii.

    Intiassa on melko katastrofaalinen tilanne, joka käy ilmi esimerkiksi tästä videosta. En suosittele herkimmille: https://www.youtube.com/watch?v=zrefKeWuNpQ


  • Anonyymi

   Siis väärä aikamuoto: Intiassa oli paikkoja sairaloissa tyhjinä 70% kesäkuussa viime vuonna siis 2020

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   446
   8572
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   6884
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   53
   4724
  Aihe