HYVÄ, että piilotetut asiat REVITTY AUKI

Anonyymi

Todella parasta , tosi hyvä juttu, että nämä salatut väkivalta asiat on revitty auki ja tullut monenlaisia PALJASTUKSIA.
Nuo ilkan kirjoitukset eivät ole mitään sen rinnalla, että KEPULAISET KÄYTTÄÄ HENKISTÄ JA FYYSISTÄ VÄKIVALTAA IHMISIÄ KOHTAAN.
Kauheita uhkailuja, valehteluja, henkistä väkivaltaa, fyysistä väkivaltaa, perheisiin kohdistuvaa väkivaltaa erilaisilla painostuksilla, toisen omaisuuden vahingoittamista ja tuhoamista, ja kaikenlaisella tavalla sitä HIRVITTÄVÄÄ PAINOSTAMISTA JA UHKAILUA ! Näin käyttäytyy kepu !

ONKO TÄMÄ OIKEIN ?

11

164

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aivan sairasta käytöstä, mitenkään ei voi hyväksyä tuota

  • Anonyymi

   Kyllä sitä on perheellinen melkoisessa kuristusotteessa ollut, kun miettii sitäkin kirjoittajaa, joka kertoi täällä 24:sella olevansa maanviljelijä ja kepusta on annettu ymmärtää, että jos ei tottele kepuja niin lainat irtisanotaan. Tiedämme kyllä mitä pankkia tässä tarkoitetaan.

   "Sitä kuusta kuuleminen, jonka juurella asut" saakin tässä valossa uhkaavan ja ahdistavan otteen ihmisestä.

   Perussuomalaiset ei hyväksy minkäänlaisia kiristämisiä ja painostamisia.
   Perussuomalaiset haluaa vaikuttaa siihen, että puoluekirjat, uskonnot tai mitkään muut aate taustat ei määritä sitä, kuka saa työpaikan tai kenet irtisanotaan. Vain koulutus ja työkokemus ratkaiskoon työn saannin.

   Perussuomalaiset ei estä ihmisiä eroamasta puolueestaan, eikä varmasti kosta mitenkään. Jokaisella on oikeus elää omien arvojensa mukaan ja jos haluaa vaihtaa joukkuetta joskus, jos oma ajatusmaailma ei enää vastaa omasta mielestä puolueen suuntaa, niin sehän on jokaisen oma asia. Ja jokainen on samanarvoinen ihminen kuuluipa puolueeseen tai ei. Perussuomalaisille puolue on taho, jossa yritetään hoitaa yhteiskunnallisesti tärkeitä asioita vapaaehtoisten kanssa yhdessä, ei mikään mafiajärjestö, jossa puristellaan ja uhkaillaan.

   Perussuomalaiset vastustaa rakenteellista korruptiota ja hyväveliverkostoja. Lain mukaan on mentävä ja LISÄKSI huolehdittava, että ei käytetä hyväksi sitä harmaata aluetta, jonka puitteissa voidaan katsoa ikään kuin muualle, vaikka tiedetään että ei mene moraalisesti oikein, vaikka lain kirjain toteutuisi. Virkoja joissa ollaan, ei saa minkään puolueen käyttää hyväksi siten, että esimerkiksi puolueen kukko myy jotain mitä kaupunki ei tarvitse, mutta saman puolueen jäsen hoitelee kaupat virassaan ja on vielä poliitikkona päättämässä kaupasta. Lakia varmasti noudatetaan, mutta ihmiset jää ajattelemaan että menikö oikein? Ja paikallislehti ei kirjoita, kun aihe on ilmeisestikin jostain syystä väärä? Onneksi on tämä 24:sen parempi paikallislehti, joten ihmisiltä ei voi pimittää asioita ja ei voi estää keskustelua.

   Tuollaiset lainojen irtisanomis uhkailut, henkinen ja fyysinen väkivalta, syrjiminen,painostaminen ja työpaikkoihin ja ammatinharjoittamiseen kajoaminen tuo mieleen Italian mafian toimet.
   Eihän se niin saa olla, että puoluekirjaa ja äänestämistään joutuu pakosta jollekin taholle panttaamaan kuin suojelurahaa, jotta täällä voi olla ja elää.

   Luodaan uutta pohjaa ihmisoikeuksille Haapavedellä, äänestä Perussuomalaisia ja Haapavesiryhmää. Tulkaa pois sen ikiroudan alta.
   Äänestyskopissa olet yksin ja uskallat äänestää juuri niin kuin haluat. Viedään yhden puolueen leuhkat eväät ja jaetaan kaikille tasaisemmin.

   • Anonyymi

    PERSUT ja etenkin SMP.n sakki on ainakin uhkaileet valehdellut painostaneet ja tehneet vääryyksiä vanhoja ihmisiä kohtaan.....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    PERSUT ja etenkin SMP.n sakki on ainakin uhkaileet valehdellut painostaneet ja tehneet vääryyksiä vanhoja ihmisiä kohtaan.....

    ( Anonyymi Klo: 13.20 ) Et sitten muuta keksinyt onneton? Säikäyttikö tuo edelinen hyvä kirjoitus noin typerään näpyttelyyn.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ( Anonyymi Klo: 13.20 ) Et sitten muuta keksinyt onneton? Säikäyttikö tuo edelinen hyvä kirjoitus noin typerään näpyttelyyn.

    Tämä on totuus PERSUISTA


  • Anonyymi

   Nythän on vaalit lähellä. Onneksi on tarjolla kyllä melkoisesti vaihtoehtoja äänestäjille, sekä puolueissa ja vielä enemmän ehdokkaissa, joten jokaiselle paras vaihtoehto varmasti löytyy. Vaalejahan juuri sen vuoksi pidetään, että voi halutessaan aina silloin vaihtaa edustajansa ja puolueen entistä parempaan!!

   • Anonyymi

    Haapaveellä on kuuleman mukkaan tulossa tojelliset törkyvaalit..
    Parraat edustajat vaihettaan törkyilijöihin???


  • Anonyymi

   Persut keksivät juttua törkyturpa ilkan johdolla.

  • Anonyymi

   Eikä keksi. Kyllä ihan muut tahot kertoo kokemuksistaan. Ihan täältä kepun sisältä. Nimellä ja ilman.
   Kannattaa miettiä .

  • Anonyymi

   höpsis oikaise heikki ...

  • Anonyymi

   Toivottavasti mahdollisimman moni uskaltaa kertoa, jos on kokenut ikäviä painostuksia kepujen taholta, niin tulee ihmisten tietoon ja joutuvat ottamaan vastuuta teoistaan.
   Ei ääniä sellaisille, jotka toisia alistaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4812
  2. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   98
   4261
  3. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   108
   2859
  Aihe