Talsoilan koulun kohtalo

Anonyymi

Talsoilan koulua ollaan esittämässä suljettavaksi, koska sen sulkemisella saadaan suurimmat säästöt. Ööö- tietenkin saadaan, koska se on suurin koulu ja eniten oppilaita. Jos vähän ajattelee pidemmälle, niin voi tulla mieleen ajatus, että kannattaako nyt ensimmäisenä sellaista koulua sulkea?

4

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Forssan tyylistä, ensin päätetään ja sitten ajatellaan. Samoin oli Vesihelmen kanssa. Kahden vuoden kuluttua todettiin että pitää olla jatkuva jono kassalla, jotta saadaan nollatulos.

   Talsoilan koulun, tai yleensä alakoulun lopettaminen pitäisi päättää vähintään viittä vuotta ennen lakkauttamista.

  • Anonyymi

   Rupeaa kokoomuksen monumentin hinta näkymään.

  • Anonyymi

   Pian on suvivirren aika (jos se jossain soi?)
   "Kirje isälle"
   "Isä poikkesi poikansa huoneessa. Hän hämmästyi, kun huomasi sängyn olevan sijattu ja kaikkien tavaroiden olevan siististi paikoillaan. Sitten hän huomasi kirjekuoren pojan tyynyllä. Sen päälle oli kirjoitettu siistillä käsialalla "Isälle".
   Pahoin ennakkoaavistuksin hän avasi kuoren ja alkoi lukea:
   Rakas isä,
   Kirjoitan tätä suurella katumuksella ja surulla. Jouduin karkaamaan naimisiin uuden tyttöystäväni kanssa välttääkseni suuren murhenäytelmän sinun ja äidin kanssa.
   Leena on suuri intohimoni, ja hän on aivan ihana. Tiedän että te ette olisi hyväksyneet häntä kaikkien lävistysten,tatuointien ja tiukkojen prätkävaatteiden takia ja koska hän on niin paljon vanhempi kuin minä.
   Mutta tämä ei tapahtunut ainoastaan intohimon vuoksi vaan myös siksi että hän on raskaana.
   Leena sanoo, että meistä tulee tosi onnellisia. Hänellä on pieni asuntovaunu metsässä ja läjäpäin polttopuita, tarpeeksi koko talveksi. Meillä on yhteinen unelma saada vielä paljon lisää lapsia. Leena on avannut silmäni kohtaamaan todellisuuden, että marihuana ei todellakaan vahingoita ketään.
   Me kasvatamme sitä ja käytämme sitä kauppatavarana saadaksemme muilta kommuunimme ihmisiltä ruokaa ja niin paljon kokaiinia ja ekstasia kuin haluamme.
   Me rukoilemme, että tiedemiehet vihdoin keksisivät lääkkeen AIDSiin, jotta Leena parantuisi. Hän on ansainnut sen.
   Älä huolehdi isä, minä olen nyt jo 16-vuotias ja tiedän kyllä miten huolehtia itsestäni.Tietysti tulen joskus takaisin, ainakin vierailemaan luonanne, jotta opitte tuntemaan kaikki lapsenlapsenne.
   Poikasi, Ville
   P.S. Isä, mikään ylläolevasta ei ole totta. Olen Tommin luona. Halusin vain muistuttaa, että elämässä on pahempiakin asioita kuin koulutodistus, joka on kirjoituspöytäni laatikossa.
   Ilmoittele milloin minun on taas turvallista tulla kotiin.
   Ville"

   • Anonyymi

    Sykähdyttävä ja ajatuksia herättävä kirje.
    Mutta edelleen olen sitä mieltä että marihuana sopii vain erittäin pienelle ryhmälle ihmisistä.

    https://yle.fi/uutiset/3-11068888

    Tavallisen tallaajan on parasta pysyä kaidalla tiellä, koska se rajoittaa "vähiten normaalielämää". Olipa sitten kysymys liiallisesta syömisestä, alkoholista, liiallisesta vihreydestä tai jopa liiallisesta uskonnosta, tms.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   6066
  Aihe