Harkitsetko Kokoomuksen äänestämistä kuntavaaleissa?

Anonyymi

Äänestä tyhjää. Niin Kokoomuskin tekee.

9

56

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vänrikki nappula ei tiedä mitä tehdä mutta ovelasti sittenkin tukee sossuja jotta pääsis hallitukseen. Muutaman miljardin vastuut ei paina vittujakaan politiikassa kunhan päästään valtaan.

  • Anonyymi

   Nyt teki Kokoomus karhunpalveluksen kuntavaaliehdokkailleen. Minä en aio äänestää kookomuksen ehdokasta kuntavaaleissa, enkä eduskuntavaaleissa, kuten olen tähän asti tehnyt. Täytyypä katsoa uutta sopivaa puoluetta ja ennenkaikkea ehdokasta. Ryhmäpäätöksellä kansanedustajan sitominen äänestyksissä on minusta moraalitonta toimintaa joka vaikuttaa siltä kuin ei luotettaisi kansan valitseman ehdokkaan omaan järjenkäyttöön. Katsovatko he, jotka ovat äänestyskäyttäytymisestä päättäneet olevan itsellään ylivertaisen älyn muihin puolueensa kansanedustajiin verrattuna.

  • Anonyymi

   Tämä on käynyt kyllä mielessä. Ikäni olen kokoomusta äänestänyt, ja joka vaaleissa. Kotoa opittuja tapoja molemmat. Nyt taidan tehdä poikkeuksen, käyn kyllä äänestämässä mutta jätän tyhjän lapun. Aku Ankkojen tai kirkkoveneiden piirteleminen on minusta lapsellista, mutta tyhjä vaalilippu saa olla protestini.

   Orpo vihjailee että EI:n äänestäminen elpymispaketista vie Suomen samaan porukkaan Puolan ja Unkarin kanssa. Mutta onko se huono asia? Molemmat saavat miljardeja elpymispaketista, ja esimerkiksi Unkari suunnittelee verotuksen poistamista alle 25-vuotiailta näillä elpymisrahoilla.

  • Anonyymi

   Mikäli elpymispaketti hylätään äänestyksessä niin ei hätää jäähän meille yksi ystävä. Sixten Korkmanin mukaan. Vladimir Putin.

   • Anonyymi

    korkman nykyäänkin esiintyy asiantuntijana, ja se oli aiemmin se turha jeppe, joka oli neuvottelemassa eu-liittymissopimuksen, joka oli sekin heikko!!
    Se ns. --- asiantuntemus on siis pelkkää fuulaa!!

    Kokomus on selvä juudas puolue, ja inhoittava pskajoukko. Teollaan sen monesti ennenkin osoittanut.


  • Anonyymi

   Äänestän TYHJÄÄ !

  • Anonyymi

   En ole vielä päättänyt ketä äänestän kun en ole vielä katsonut ehdokaslistojakaan. Onkohan Jukka Kopra ehdokkaana, voisin äänestää jos hän eduskunnassa kannattaa eu elpymispaketin hyväksymistä. No, aikaa kuntavaaleihin on vielä.

  • UUSI

   Ei kun josko sittenkin harkitsisi jonkun numeron piirtämistä äänestyslippuun?
   Uskaltaisiko? Vai suuttuuko joku?
   Ja sitten kun pitäisi vielä valita mikä numero siihen lappuun tulee... mie romahan!

  • Anonyymi
   UUSI

   En.
   Katsoin ehdokaslistaa. Olin yllättynyt...
   Kokoomuksen kannattaisi ehkä tarkistaa ehdokkaiden viralliset sukunimet.

   Varmaan vaatimuksena kunnallisvaaleissa on kuitenkin oikea, virallinen, nimi?
   Vai voiko ehdokas vain keksiä pyrkimyksilleen sopivimman sukunimen?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   6796
  Aihe