Kokemus Unil Iiris - meni tavallaan oikein

Anonyymi

Minä soittelin Iirikselle huhtikuussa 2020. Hän kertoi, näkyy tuuria rahassa, minkä jälkeen pystyn toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni. Hän sanoi, että tämä tapahtuu vappuun mennessä - viimeistään äitienpäivään mennessä.

No vappu ja äitienpäivä meni -eikä odottamaani lottovoittoa näkynyt.

Nyt sitten, tänään vuosi myöhemmin - tuli tämä asia mieleeni, kun tässä pakkailen tavaroita muuttoa varten. Ostin asunnon, kaupat eilen vappuaattona.

Raha asuntoon ei tosin tullut tuurilla vaan aivan pankista lainan kautta.

Tämä asunnon osto, lainan järtyminen ym. oli nopea prosessi, eikä Iiriksen ennustus käväissyt edes mielessä.
Tästä summaan, että Iirikselle laina näkyi tuurilla tulevana rahana.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin OIKEA näkijähän ei koskaan voi sanoa vuotta tai edes kuukautta jolloin joku asia tapahtuu, joten nämä ennustelijat jotka muka voivat ennustella tiettyjen aikojen sisään eivät voi sitä tehdä se on fakta.
   Henkimaailmassa josta OIKEALLE näkijälle kaikki tieto tulee, ei ole samanlaista lineaarista aikaa kuin täällä maanpäällä, joten siellä meidän vuosi voi ollakin "kohta".
   "Lähiaika" on ei lineaarisella ajalla mitattuna epämääräinen käsite. Jos puhutaan vapusta, äitienpäivästä tai keväästä se voikin olla vasta ensi vuonna.
   Tuuri rahan kanssa ei aina tarkoita lottovoittoa tms. vaan se voi olla juuri kuvaamasi helposti järjestyvä laina, perintö, hyvät kaupat yms.

   Joskus on tuntunut suorastaan pahelalle kun on kuullut jollekin epätoivoiselle ennustetun pikaista asioiden paranemista, ei tietenkään ole väärin valaa toivoa epätoivoiselle, mutta liian korkealentoisia ei saisi luvata edes kiltteytään.

   Itse en koskaan sano kenellekkään mitään aikoja, muistutan juurikin siitä ettei kukaan voi tietää mistä ajasta on puhetta.
   Rehellisyyttä peräisin kovasti kaikille näkijöille, liian paljon ketkuja rahastajia liikenteessä.

  • Anonyymi

   Ja vielä lisäys joka jäi äsköisestä pois , aloittajellePALJON ONNEA UUTEEN KOTIISI ! Tuokoon se sinulle sen rauhasataman ja onnen tyyssijan jota ole kauan jo kaivannut elämääsi !

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   523
   10953
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   10004
  Aihe