Muistaako kukaan "kentänmäkeä" Heittopellolla Pankakoskella

Anonyymi

Jääkiekkoa tuli pelattua siellä , oli vaan aikamoinen mäki sai kavuta kentälle päästäkseen mutta pois pääsikin sellaista kyytiä että potkurin jalakset tultalöi melkein Jussain kiskalle asti riitti vauhti.

Koskahan tuon mäen tielaitos tasoitti vuosiluku kiinnostaa valtavamäärä maa-aineksia on pitänyt siirtää jonnekkin ,,,minne?

Pankakoskelaiset entiset ja nykyiset ottakaa kantaa

4

108

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kysy asiaa Lieksa-ryhmässä.

   • Anonyymi

    Mi on Lieksa-ryhmä ja missä sellainen on?


  • Anonyymi

   Pian on suvivirren aika (jos se jossain soi?)
   "Kirje isälle"
   "Isä poikkesi poikansa huoneessa. Hän hämmästyi, kun huomasi sängyn olevan sijattu ja kaikkien tavaroiden olevan siististi paikoillaan. Sitten hän huomasi kirjekuoren pojan tyynyllä. Sen päälle oli kirjoitettu siistillä käsialalla "Isälle".
   Pahoin ennakkoaavistuksin hän avasi kuoren ja alkoi lukea:
   Rakas isä,
   Kirjoitan tätä suurella katumuksella ja surulla. Jouduin karkaamaan naimisiin uuden tyttöystäväni kanssa välttääkseni suuren murhenäytelmän sinun ja äidin kanssa.
   Leena on suuri intohimoni, ja hän on aivan ihana. Tiedän että te ette olisi hyväksyneet häntä kaikkien lävistysten,tatuointien ja tiukkojen prätkävaatteiden takia ja koska hän on niin paljon vanhempi kuin minä.
   Mutta tämä ei tapahtunut ainoastaan intohimon vuoksi vaan myös siksi että hän on raskaana.
   Leena sanoo, että meistä tulee tosi onnellisia. Hänellä on pieni asuntovaunu metsässä ja läjäpäin polttopuita, tarpeeksi koko talveksi. Meillä on yhteinen unelma saada vielä paljon lisää lapsia. Leena on avannut silmäni kohtaamaan todellisuuden, että marihuana ei todellakaan vahingoita ketään.
   Me kasvatamme sitä ja käytämme sitä kauppatavarana saadaksemme muilta kommuunimme ihmisiltä ruokaa ja niin paljon kokaiinia ja ekstasia kuin haluamme.
   Me rukoilemme, että tiedemiehet vihdoin keksisivät lääkkeen AIDSiin, jotta Leena parantuisi. Hän on ansainnut sen.
   Älä huolehdi isä, minä olen nyt jo 16-vuotias ja tiedän kyllä miten huolehtia itsestäni.Tietysti tulen joskus takaisin, ainakin vierailemaan luonanne, jotta opitte tuntemaan kaikki lapsenlapsenne.
   Poikasi, Ville
   P.S. Isä, mikään ylläolevasta ei ole totta. Olen Tommin luona. Halusin vain muistuttaa, että elämässä on pahempiakin asioita kuin koulutodistus, joka on kirjoituspöytäni laatikossa.
   Ilmoittele milloin minun on taas turvallista tulla kotiin.
   Ville"

   • Anonyymi

    Vastatkaa alkuperäiseen kysymykseen jos peruskoulutus riittää?? epäilen kyllä


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   5967
  Aihe