Vapputiedotus: Vasemmiston kannatus laskussa kaikkialla Euroopassa

Anonyymi

Sosialidemokraatit jaa kommunistit ovat yrittäneet omia Vapun omaksi juhlapäiväkseen. Ei se ole oikein onnistunut, mutta ei vasureilla ole ollut muutenkaan menestystä. Vasemmistopuolueiden kannatus on laskenut tasaisen varmasti kaikkialla Euroopassa. Suomessakin vasemmistopuolueiden yhteiskannatus on nykyisin vain 25-28 %.

Keskustapuolue on mahdollistanut kuitenkin RKP:n ohella Marinin hallituksen muodostamisen ja toiminnan. Keskustan pitäisi vapauttaa nopeasti itsensä vasemmiston apupuolueen asemasta. On järjetöntä, että pieni vasemmisto on päässyt vallankäyttäjäksi porvarienemmistöisessä maassamme.

2

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   MUTTA piilovasemmistolaisuus eli kulttuurimarxismi on länsimaissa vallassa! Tuo inha ja salakavala aate on soluttautunut ja korruptoinut oikeastaan kaikki eliitit. Ja siksi länsimaiden perikato on lähellä. Ellei jotain hyvin radikaalia tapahdu. Äänestäminen ei ole sitä näissä näennäisdemokratioissa.

   • Anonyymi

    Oikeassa olet. Monet porvaritkin ovat käytännössä piilovasemmistolaisia. Esim. keskustapuolue on nykyisin vasemmistolainen puolue.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4818
  2. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   98
   4266
  3. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   108
   2860
  Aihe