Poliisin 'resurssit' eivät millään riitä tavallisen hälytyksen mukaisiin toimiin mm. Helsingissä!

Anonyymi

Mutta NYT EI OLE OLLUT RESURSSIPULAA he itse ovat n. 20-30 henkilön voimin olleet hajottamassa kansan Vapun viettäjiä kun nämä 6-10 hengen ryhmässä tai useammassa Helsingin kaduilla ja toreilla liikkuneet tavalliset ihmiset ovat muodostaneet näille taas "suuren uhan ja riksin levittää koronaa"... vai mikä lienee tämän poliisivoimien harjoituksen syy "täyden työllistymisen" ja motiivi poliisilla on ollut!?
Vaikea ymmärtää mikä niitä liikuttaa jos näillä ryhmillä on esim. vajaa- vai sanoisiko -älyinen päällikkö / esimies kulloinkin sieltä vit*umaisemmasta päästä komentamassa heitä mitä älyttömämpiin tehtäviin!

Mutta samalla esim. häly-/hätäkeskuksesta (112) ei saa ns. normaalin pyynnön ja ilmoituksen kautta apua poliisista esim. uhkaaviin väkivallan ja pahoinpitelyjen ehkäisyyn lähes missään osassa kaupunkia ( H:ki esim.)!
Tai vaikka ympäristörikosten omaisiin tapauksiin kuten jatkuvan meluhaitan tai muun ympäristörikosten tarkasteluun ja todistamiseen tehtyjen havaintojen mukaan!?
No se ei tietenkään ole aina poliisin syy jos hätäkeskus aliarvioi tehdyn ilmoituksen esim. tarpeettomaksi tms.!?
Mutta ne asiat ja pyynnöt ovat sovittua käytäntöä, joten molemmat yhtä syyllisiä ettei lain mukaiset avun pyynnöt toteudu!

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siksi juuri ei riitä, koska pitää paimentaa noita terroristeja.

  • Anonyymi

   Vapun juhlinnalle annettiin oikeus, koska se on pakanallinen sekä paljolti vasemmiston juhla. Kuvissa näkyi ihmisiä isoissa ryhmissä nauramassa ja ilman maskeja, tietenkin. Näin Marinin hallitus vahvisti koronan uudestaan.

   Tästä väistämättä seuraa tekosyy saada jälleen laittomasti siirtää vaaleja. Näinhän Marinin hallitus toimi jo aiemminkin keväällä. Koronatartunnoilla leikittiin, tietoisesti vahvistettiin pandemiaa.

   Mikäli rkp-vihervasemmisto vielä uudemman kerran yrittää estää suomalaisilta perustuslaillisen äänioikeuden, hallitus on kaadettava ja asiasta sekä mainituista ministereistä tehtävä kansainvälinen rikosilmoitus.

  • Anonyymi

   No niin.

   Älkää uskoko valtamediaa (lue valemediaa), vaan käyttäkää aivojanne ja etsikää minun ja muiden kaltaisteni idioottien kirjoittamaa oikeaa tietoa!

   • Anonyymi

    Vapun jäjkeisestä sekavuustilasta (delirium) huolimatta olet viestiisi onnistunut sisällyttämään oikeita havaintoja.
    Oikeaa tietoa kannattaa aina etsiä eikä vain sokeasti uskoa valtamediaa.
    Opi perusasiat ja tarkista laskut!


  • Anonyymi

   Ylityöitä järjestäneet hallituksesta karhukoplalle!

  • Anonyymi

   Olisitte pysyneet kotona!

   Jätä mv-lehden lukeminen vähemmälle. Mene töihin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   523
   10940
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   9991
  Aihe