Röyhkeyden huipentuma! Nyt mennään tasolle "minulla ei ole isää" arvopohjaisesti.

Anonyymi

Minä annan kanssa pohdittavaksi sen, että minkälainen ihminen menee kansainväliseen lehdistöön kertomaan "minulla ei ole isää"? Isä on vielä elossa, ja lukee sen lehdistä. Missä empatia toista ihmistä kohtaan, ihmistä kohtaan, jota ilman ei olisi kertomassa yhtikäs mitään kenellekkään. Missä ymmärrys inhimmillisyydetä? Missä ymmärrys julkisen ja yksityisen asioiden puimisesta (vai siitä ei niin väliä vaikka potkis isää hautaan, jos sillä vaan itse saa sympatiaa ja sitä kautta hyötyä) Eikä kukaan, jolla on edes perus etiketti hallussa, ala avautumaan tämänkaltaisista asioista, ja jos on ihan pakko, olisiko ollut inhillisempaa vaikka sanoa, "että isäni ei ole ollut läsnä minun elämässäni, mutta asiat ovat henkilökohtaisia, joita en halua käsitellä julkisuudessa jo isäni takia). Mikä on tämänkaltaisen ihmisen motiivi täysin tuntemattomille ihmisille "avautua" tällaisessa henkilökohtaisesta asiasta? Haetaanko huomiota, ja sitä kautta sääliä, ja sitä kautta oikopolkua haluamaan suuntaan?? Onko persoona ihan terve, jos tällaisista asioista "avautuu" täysin julkisesti"? Tietysti, jos on niin erikoinen, että on syntynyt pyhästähengestä, niin silloin tohtii kertoakkin, mutta epäilen.

"Pohdittava kysymys niin työmarkkinaosapuolille kuin poliittisille puolueille on, mikä on yhteiskunnan ja yritysten pitkän aikavälin etu. Onko se työmarkkinoiden vakaus, vai levottomuuksien lisääntyminen, Marin kyseli.
= Marinin toimet ovat juuri sellaisia, jossa se tuhoaa hyvinvointivaltion, koska hyvinvointivaltio ei vain kestä hänen "minä ensin" -politiikkaa, viis suomen edusta, ja tuo YRITYSTEN PITKÄAIKAINEN ETU on jo silkkaa paskan jauhantaa, ajaa yritykset pois Suomesta, ja loput, jotka eivät kykene lähtemään, ajaa hän ihan itse joustamattomilla toimilla kieroillen ja pimittämällä tietoja lmuilta, ja näin ajaa niitä yrityksiä konkurssiin, jotka eivät pysty lähtemään Suomesta. On se röyhkeä, täysin persoonaltaan vinoutunut, mutta koska on niin itsekeskeinen ja röyhkeä, niin puhuu juuri päinvastaista, MITEN TOIMII. Ja nyt, kun mediassa on nostettu esille vähän kriittisemmin asioita, niin johan on keksinyt lauseita vappupuheseen (toisin sanoen varastanut ne asiat joltakin toiselta, jolta niitä on kuullut). Tämä on erittäin tavallista hänelle. Tiedän tämän asian varmaksi. Tiedän paljon asioita, aivan liian paljon.

- Suomessa ei pidä käydä joustavuuden ja kilpailukyvyn terminologian varjolla ideologista taistelua, joka ei itseasiassa edistä niin joustavuutta kuin kilpailukykyäkään, Marin jatkoi."
=Itsehän hän on joustamaton (mukamas joustoja ja teennäisiä ja kieroja ulostuloja ei lasketa joustavuuteen, pelkkää tarkaan harkittua kulissia oman edun tavoittamiseksi), ja käy myös jatkuvasti ideologista sotaa muita vastaan, toimii omassa idologian toimimattomuuden kanssa ja tekee sillä politiikkaa, jossa oma etu on nro. 1. ja Suomen etu ei näy mailla halmeilla.

Olen elämässäni nähnyt, miten näille käy. Jonkin aikaa porskuttavat, ja kun mitta tulee, niin silloin on aika karmea kohtalo. Olen joutunut seuraamaan joitakin ihmisiä, joiden röyhkeys, kieroilu ja valehtelu, salailu ja toisten seläntakan puukottaminen on johtanut loppuun joka on tosi säälittävää, ja eikä tällaiset ole enää millään tavalla tervettä. kun katsoo muiden puoluejohtajien puheita, ne ovat oikeasti aitoja ainakin siinä mielessä, että yrittävät oikeasti ajaa niitä asioita, joista puhuvat. Mutta tämä Marinin ulostulo oli kyllä taas tekijänoikeuden vastaista varastamista. Se kuuluu hänen tavaramerkkiinsä, koska hänellä ei ole eikä hänellä ole kyvykkyyttä sanoa, synnyttää mitään omaa, kaikki copy pastataan. Ja nyt en tarkoita paperista copypastausta, vaan puheista, ja toisten ihmisten ajatuksia ja ideoita varastaa, joita ei edes itse sitten täytä. Ei tietenkään, koska se ei ole aitoa omaa tuotantoa.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   2 Mooseksen kirja 20:12
   "Kunnioita isääsi ja äitiäsi, että kauan eläisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa."

   Tämä tarkoittaa, että vaikka isä taikka äiti olisi kuinka huono roolissaan, heitä tulee kunnioittaa.

  • Anonyymi

   Kunnioittaa isäänsä, vaikka hän olisi hylännyt lapsensa? Minulta ei ainakaan paljoa kunnioitusta heruisi tuollsiselle.

   • Anonyymi

    Ei tietenkään. Ja jos kaikki olisivat kaltaisiasi, maailma tuhoutuisi parissa päivässä.


  • Anonyymi

   Kyllä homouteen voi kuolla.

  • Anonyymi

   Oliks toi aloitus ironiaa?
   Hyvää vappua Muumio.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   12059
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   59
   4633
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   273
   4171
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   74
   3215
  5. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   93
   2231
  Aihe