Juoruaminen

Anonyymi

Eräs henkilö juoruaa kaikkien asiat toisille. Sanoo aina että en saisi tätä kertoa, mutta se ja se teki kerran niin että xxx... vaikka henkilö olisi jo selvittänyt asian, mutta hän jättää tahallaan kertomatta sen. Nostelee seurapiirien sankarina pysyäkseen yli 10 vuotta vanhoja jonkun sanomisia tai tekemisiä puheeksi ja henkilö joutuu siitä outoon valoon. Sillä lailla yrittää pysyä aina kaikkien niskan päällä.

4

<50

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   UUSI

   Ei varmaan kannata kertoa asioitaan tuollaiselle.

   • Anonyymi
    UUSI

    Ei varmasti kannatakaan, mutta kyllä patologinen valehtelija pyöräyttää sepitelmänsä aivan niistä aiheista ja siten päin, miten milläkin hetkellä sattuu Häntä Itseään hyödyttämään. Joten vaikka ei kertoisi mitään ja jättäisi sellaisten arvailuiden varaan, negatiivisia arvailuja kyllä kertyy. Ovathan muut ihmiset aina negatiivisia.


  • Anonyymi
   UUSI

   Ennen oli juoruilijat sentraalisandrat nykyään viranomaiset ja se on sosiaalisuutta. Mutta kuinkahan lämpimät ja yhteityökykyiset välit on Suomen ja Venäjän sairaanhoidoilla. Koronan ja muidenkin hoitojen suhteen.

  • Anonyymi
   UUSI

   Tuliko mieleen että just juorusin tämän henkilön asioita julkiseen mediaan?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   521
   10797
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   9834
  Aihe