Millainen on Oulun käräjäoikeus

Anonyymi

Miten on mahdollilsta, että Oulun kärjäjäoikeus antaa usein vääriä ratkaisuaja asioihin, joista tuomarit saavat täydet todisteet. Eikö todistelut ja todisteet kiinnosta heitä.
Pyörittävätkö asianajajat heitä puheillaan, vai mistä johtuu, että todisteita ei näytetä ottavan todesta ja ratkaisu tehdään näin ollen joltakin pohjalta, joka olisi saatava tietää, mikä se pohja on.
Kuka enää luottaa siihen, että Oulussa saadaan oikeutta. Täytyykö nyt tehdä niin, että jos ihmistä petetään, tai tehdään mitä tahansa pahaa häntä kohtaan, se täytyy vain hyväksyä, koska oikeutta ei enää ole saatavilla Oulussa.

23

692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikö tuollaista laitosta saa tutkintaan. Yhä useampi kertoo joutuneensa syyttömänä syylliseksi. Viimeksi kuulin naistuomarin väärästä tuomiosta, jossa tuo oli jättänyt kokonaan ottamatta huomioon todistajan kertoman.

      • Anonyymi

        Oulun käräjillä käytetään paljon käräjänotaari joka on vain pelkkä oppilas ja sen pitäisi tehdä sitten tehdä ammatti-ihmisen päätöksiä.


    • Anonyymi

      Oikeuslaitos arvioi kertyneitä todisteita. Todisteiden luotettavuutta ei niinkään arvioida.

      • Anonyymi

        Mitä tarkoittaa se, että arvioidaan kertyneitä todisteita, mutta ei niiden luotettavuutta?


      • Anonyymi

        Onko Oulun käräjäoikeus vain yksi SUURI VITSI?


    • Anonyymi

      Oikeudessa saa käydä valehtelemassa niin paljon kuin sielu sietää. Tuomarit eivät näe edes selkeistä todisteista kumpi puoli puhuu totta ja kumpi valehtelee. Ei tuollaisilla tuomareilla ole oikeutta palvella oikeutta.

    • Anonyymi

      Am henriksson on pilannut koko maan käräjäoikeudet!

      • Anonyymi

        Ainakin Oulun Käräjäoikeus on niin huono, että kuulemani mukaan asianajajatkin ovat sitä mieltä, että sieltä ei saa oikeutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin Oulun Käräjäoikeus on niin huono, että kuulemani mukaan asianajajatkin ovat sitä mieltä, että sieltä ei saa oikeutta.

        Vantaa ja Porvoo ihan katastrofissa myös!


    • Anonyymi

      Perussuomalaisten ja natsien yhteystoiminnan ympärillä on vallinnut käsittämätön hiljaisuus

      On mielenkiintoista nähdä, milloin uskalletaan mediassa vihdoin rikkoa suomalaisen poliittisen keskustelun tabu, eli sen myöntäminen, että perussuomalaisilla on
      suoria yhteyksiä uusnatsitoimintaan.

      • Anonyymi

        Vassari vinkuu ja spammaa.
        Joko hait postista tilaamasi peniksenkehittimesi?


    • Anonyymi

      Pahinta asiassa on se, että väärät ja vilpilliset asianajat tietävät ketä tuomaria voi pyöritellä mielensä mukaan.

    • Anonyymi

      Jo 1960 -luvulla radio-ohjelmassa nimeltä "Miten käytätte rahojamme" yksi juristi paljasti, ettei käräjillä edes yritetä selvittää totuutta, vaan tarkoituksena on juristien keskinäinen kilpalaulanta omasta paremmuudestaan.
      Omakohtaisena kokemuksena tiedän vielä, että juristit sopivat keskenään jo ennen käräjiä, mikä tuomio annetaan. Tarkoituksena on se, että hävinnyt valittaa hovioikeuteen ja taas juristit saavat lisää rahaa. Jne. Eikä kukaan tuomari ole koskaan saanut mitään tuomiota väärästä tuomiosta. Eikä kukaan hovioikeudessa päinvastaisen tuomion saanut uskalla haastaa käräjäoikeuden tuomaria vastaamaan väärästä tuomiosta, koska ei korppi korpin silmää noki. Tarkoituksena kaikilla juristeilla on maksimoida asiakkailta saadut tulot, siinä kaikki juristit pelaavat täysin yhteen. Eikä tämä ole rikos eikä korruptiota, todistaa kaikki ostetut ja maksetut gallupit.
      Tuskin se muuallakaan on meno terveempää, mutta lieneekö pahempaakaan.

      • Anonyymi

        Tämä on hyvin yleistä. Joskus käy jonkun onnettoman kohdalla niinkin, että oma asianajaja, vastapuoli ja vastapuolen asianajaja ovat tovereita keskenään. Lopputuloksen voi arvata.


    • Anonyymi

      Tämä ei ole mielenterveyspalsta.

      Oulussa on pätevää väkeä.

      • Anonyymi

        Olisit sinäkin esittänyt kommenttisi mielenterveyspalstalla.


    • Anonyymi

      Omalla kohdallani kävi Oulun käräjäoikeudessa melkoista mielivaltaisuutta. Olin uhri petoksessa ja todistin tietty syyllistä vastaan. Lopuksi tuomari päätti antaa minulle rangaistuksen, koska edellisestä oli kuulemma kulunut jo aikaa? Tämä tapaus taasen oli sellainen missä syyttäjä sai minut todistajana taas syyllistä vastaan väännettyä syylliseksi. Myöhemmin tämän naispuolisen syyttäjän manipuloinnit tulivat esille ja olin siis syytön. Jostain syystä tuomarille muistui mieleen, että olin se syyllinen. Oli muuten melkoinen selvittely tässäkin asiassa. Tuomari teki kaikkensa peitelläkseen tekosiaan ottaen yhteyttä kansanedustajaan asti.

      • Anonyymi

        Tuota samaa olemme kokeneet. Valehtelijat pääsevät vapaiksi vastuista ja uhrit tehdään syylliseksi. Onko Oulun Käräjäoikeudessa muuten paljon naisia tutkimassa ja päättämässä? Kiinnostaisi siksikin, kun kohdallemme heitä on sattunut ja nuo ihmiset eivät käsitä, tai halua käsittää asioita. Tekevät virheitä virheiden jälkeen, tai ylittävät aitoja sieltä missä ne on matalimmillaan.

        Hyvä, että tästä on syntynyt keskustelua.

        Selvät todisteet jopa ovat muuttunut noiden työntekijöisen käsissä ja niistä on saatu puolustus petoksen ja vääryyden tehnyttä vapauttamaan. On varmasti monen mielestä uskomatonta, mutta siitä on todisteet ja ne todisteen eivät koskaan katoa.


    • Anonyymi

      tuomarillakin on tuomari Hän seisoo ovella.

      ei kannata jättää huomioimatta.

      • Anonyymi

        Laitoksessa, joka ei osaa hoitaa hommiaan, on varmasti paljon pahaa oloa.
        Sääli kyvytöntä ihmistä, joka on paikalla, jossa ei kykene tekemään työtään oikein ja varsinkin sääli niitä, joille sanellaan miten työ pitää tehdä.


    • Anonyymi

      Tuosta laitoksesta on nykyään kiinnostunut media. Seuraa sen tekemiä päätöksi ja tilaa kuulemisia.

    • Anonyymi

      On myös olemassa syyttäjälaitos ja syyttäjän intressi on saada nostettu kanne toteennäytetyksi. On myös asianomistajan asianajaja jolla on huolellisuusvelvoite ajaa päämiehensä asiaa . Tähän liittyy keskeisesti asianajan velvollisuus tutustua käsiteltävänä olevaan kanteeseen huolellisesti ja siihen kuuluu myös velvollisuus ja vapaus kerätä tarvittavia todisteita. Todisteiden osalta asianajajan oltava riittävän kyvykäs arvioimaan esimerkiksi kertyneiden lausuntojen luotettavuus. Koskee myös kuulustelupöytäkirjoja.

    • Anonyymi

      Kolme vuosikymmentä olen nähnyt erilaisia käsittelyitä. Yrityspuolella Oulussa meno on vielä raadollisempaa. Kolme tapausta olen nähnyt joissa ihmisten oikeuksien yli on mennyt se, että yritykset eivät saa huonoa mainetta. Tätä perustellaan, että ihmisillä säilyvät työpaikat. Tosiasiassa valtio on ollut yhteistyössä näissäkin eri tavoin, "raha & innovaatiot eivät saa kaikota!" Oulussa on oma näkemyksensä lain soveltamisesta..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      346
      3895
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1719
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      60
      1480
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe