Pittbullterrierit tappaa muiden lemmikkejä

Anonyymi

Tuollainen iso rotan näköinen koira tappoi myös meidän rakkaan lemmikin. Sen omistaja oli sellainen säälittävä ressukka, joka oli hankkinut koiran itsetunnon kohottamiseksi. Jotkut näiden bittbullien ulkoiluttajista ovat kännissä tai vetäneet huumeita. Yritä siinä sitten hallita tuollaista taistelukonetta. Taitaa pittbulli olla piripäiden keskuudessa suosituin koirarotu.

"Pittbullterrieri riistäytyi irti omistajansa otteesta ja otti Ollin, pienen chihuahuan, hampaisiinsa ja retuutti koiraa muutaman sadan metrin verran, omistaja Teresa kertoo Iltalehdelle. Omistajan mukaan hyökännyt koira ”palautti” kuolleen koiran paikkaan, josta oli sen napannut, mutta siinä vaiheessa koira oli jo kuollut.

Tilannetta todistaneet koiran omistajat kertovat, että pitbullterrierin omistaja ei näyttänyt hallitsevansa koiraa ollenkaan. Naapurustossa on heidän mukaansa tehty useita vastaavia havaintoja."

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5afe6d3d-f3a6-4ade-9745-6d706a6d6354

0

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

    He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
    Maailman menoa
    521
    10844
   2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

    Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    56
    9882
   Aihe