Kateelliset Jeesuksestas: "Katsokaa syömäriä ja viinin juomaria, syntisten ja publikanein ystävää."

Anonyymi

Niin Jesus sitten oli kokoontunut viettämään lauantai-iltaa opestuslastensa kanssa. Jesus oli huomannut kuinka osa opetuslapsista käyttäytyi hyvin itsetuhoisella tavalla. Voin kuulostaa moukalta, mutta joudun sen kuitenkin toteamaan: Heillä oli alkoholiongelma.
Kun Jesus julisti väkevästi sanaa siitä, että Rooman valtakunnassa on niin korkea alkoholivero, että se ajaa yrittäjät ahtaalle, Pietari keskeytti saarnan.

Pietari: Rabbuuni, paha olo!

Jesus havaitsi, että liiallinen alkoholinkäyttö oli tehnyt Pietarista turvonneen, etenkin vatsa oli pahasti turvoksissa. Jesus siunasi Pietarin ja Pietari muuttui heti silmissä takaisin terveen näköiseksi sporttiseksi nuoreksi mieheksi. Siunauksen yhteydessä myös Pietarin lihasvoimat kolminkertaistuivat. Se oli eräänlainen bonus. Nyt kun Pietari oli saanut itsensä täydelliseen kuntoon, hän alkoi juoda viiniä, jota Jesus oli valmistanut vedestä. Pietari oli erityisen kiitollinen Jesukselle uudesta maksasta, joka kestää taas jonkin aikaa ennen kuin menee mäsäksi.

Myös monet muut opetuslapset valittelivat pahaa oloa ja Jesus siunasi myös heidät. Paha olo katosi. Rasvamaksa katosi. Ja niin he onnellisina joivat taas viiniä. Jesus ei sallinut yhdenkään opetuslapsen kärsiä kohtuuttomasti viinin sivuvaikutuksista. Jesus oli viinimestari ja Hänen viinillään ei kukaan saa tuhota itseään.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   KAIKENLAISTA !!!!???

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   4415
  Aihe