Joko aloitetaan?

Anonyymi

Tartunnat minisissä, tännä 132 kpl. Pohjois-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Etelä-Savossa voisi huomisesta alkaen järkätä ulkotiloihin 50 hengen tanssit!!!!

Kuka aloittaa? Pirus kymlä kylläkin, mutta kyllä vaimon kanssa tullaan, jos joku järjestää tanzzut. Aina sitä muutaman tahdin kestää menneä, kaffea kitaan ja voisi sitä välillä autossa lämmitellä.

Mutta kun nyt joku tarttuisi tähän mahdollisuuteen........ On tässä jo tarpeeksi kärvistelty ilman tansseja.

4

52

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Muistattehan, että viranomaisten antama tulitikkujenkäyttösuositus tarkoittaa sitä, että tulitikkuja saa käyttää omalla vastuulla viranomaisten suosittelemalla tavalla. Mutta mikäli viranomaisten suosittelemalla tai suosittelemattomalla tavalla käytetyistä tulitikuista lähtee leviämään valkea kiinteistöönne tahi metsäänne, niin tällöin voitte hakea mittavien tahi sitä suurempienkin palovahinkojenne korvauksia tulitikkujen käyttäjältä viimekädessä oikeusteitse. Ja jos ilmenee, että hän oli käyttänyt niitä tulitikkuja virnomaisen suosittelemattomalla tavalla, tulitikkujen käyttäjä tuomitaan törkeästä kiinteistönne tahi metsänne tuhotyöstä vahingonkorvauksen lisäksi linnaan ellei mainitulla tulitikkujen käyttäjällä oel esittää oikeudelle vähäjärkisen papereita, jolloinka linnatuomio muunnetaan pehmustetuksi ja yleensä myös äänieristetyksi kopiksi ennalta määräämättömän pituiseksi ajaksi.

   Samalla siviilirikosoikeuslogiikalla voitte hakea tanssinjärjestäjältä hautajaisvahinkojenne korvauksia, mikäli viranomaisen suosittelemalla tavalla järjestetyistä tansseista lähtee leviämään korona yrityksiinne tai/ja läheisiinne aiheuttaen niitten hautajaisia. Mikäli ilmenee, että siellä oli tanssittu viranomaisen suosittelemattomalla tavalla, voitte vaatia (yleinen syyttäjä ehtii tod.näk. virkansa puolesta ennen teitä) myös linnatuomioita törkeistä läheistenne ja yritystenne kuolemaintuottamuksista edellä tulitikuin kuvatulla perusteella. Näissä pandemiaolosuhteissa tuomioita tultaneen lukemaan ainoastaan törkeistä yritystenne ja läheistenne kuolemaintuottamuksista, koska kaikille täysjärkisille on selvää, että edes tansseista läheisiinne ja yrityksiinne leviämään lähtenyttä koronaa ei voida enää pitää vahinkona vaan on sitä mittavasta ja pitkäkestoisesta koronavaaratiedoitustoiminnasta johtuen pidettävä tahallisena tekona, jolloin vakuutusyhtiötkin voivat vetäytyä korvausvastuista, mikä lisää tulevien koronamurhenäytelmien synkkyyttä entisestään.

  • Anonyymi

   Voisi aloittaa. Viinaa saa vetää jo porukalla kapakissa. Ruuhkabussissa altistuu taatusti yhtä paljon. Ja jos pelottaa, niin voi jäädä kotiin.

   Ja välttelee rokottamattomia nuoria (naisia) :)

  • Anonyymi

   Olihan niitä jo vappuna terassitansseja.

   • Anonyymi

    Terassi, ulko, ulkolava ja luontotanssit on tämän kevään ja kesän juttu.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   311
   3205
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   353
   2161
  Aihe