Nummenmäen Ärrällä..

Anonyymi

Oli aika mielenkiintoinen välikohtaus Pakan Ärrällä tänään noin klo 16 aikaan, kun kävin asioimassa siellä.
Tein yhden veikkauspelin heidän pelipisteellä, niin eräs herra tuli väittämään, että varastin siitä pöydältä hänen tekemänsä pelin, minkä hän jätti siihen kahvinsa kanssa kun hän lähti asioimaan vielä kassalla.
Olikin siinä kassalla keskustelemassa myyjän kanssa jostain pelilapusta, kun tulin sisälle, mutta en kiinnittänyt siihen muuten huomiota.
Ja toisekseen tuossa tilanteessa oli se, etten nyt edes huomannut siinä pöydällä mitään pelilappua. En kyllä katsellutkaan sen enempiä, otin vain veikkausvihkon ja monivetolomakkeen ja aloin tekemään omaa peliäni. Sen kahvikupinkin huomioin vain sen verran, että oletin sen olleen tyhjä ja ajattelin että pitääkö ihmisten aina jättää roskat jälkeensä noin, vaikka roskis on ihan vieressä.
Sitä en tiedä sitten, mihin tämän herran lappu oli kadonnut, oliko pudonnut pöydältä jonnekin vai lähtenyt jonkun toisen matkaan..
Väitti kyllä kivenkovaan, ettei ollut laittanut sitä itse mihinkään ja että mä olin ainoa hlö koko puljussa hänen lisäkseen.
No, tiedän kyllä itse, etten ollut pöllinyt mitään, mutta tuleehan tuollaisesta siitä huolimatta itselle(kin) ikävä olo.
Sanoin kyllä että voidaan soittaa poliisitkin paikalle selvittämään tätä, kun mulla ei nyt tosiaan ole syytä ketkuilla tän asian suhteen ja voin vaikka maksaa hänelle uuden pelin, jos tämä kadonnut peli kaivelee noin kovin. Vielä kun sanoi, etteti ollut kuin joku vitosen peli. Mut ei siinä nyt mitään herra antoi periksi.
Ymmärrän kyllä hänenkin harmistuksen, varsinkin jos siinä lapussa olisi voitto, mutta ihmettelen kyllä tuotakin, että miksi jätti sen pelilapun pöydälle makaamaan.
Olisi kuitenkin luullut, että olisi laittanut sen samantien taskuunsa tm omaan talteen. Kun käsitin että oli jättänyt sen tietoisesti siihen.
Vahinko-unohduksellehan ei voi mitään. Minulla itselläni kävi noin kuukausi sitten niin, että unohdin 3 luontoarpaa ostopaikkaan, joko tiskille tai veikkauspisteelle, kun laitoin muita ostoksiani taskuun. Olin jo noin 10min ajomatkan päässä, kun huomasin unohdukseni, mutta siinä vaiheessa oli sitten jo myöhäistä. Vaikka soitin kyllä ko liikkeeseen tästä ja palasin takaisinkin, mutta eipä niitä arpoja näkynyt.
Eipä siinä muita voinut syyttää kuin itseään, oli ne arvat päätyneet sitten jonkun matkaan, roskiin tai takaisin tiskiin myyntiin.
Mutta no, se on tätä.
Vituttaa vaan tällainen "varkaan leima", kun sille ei ole edes mitään katetta. Että sälli itse oli hukannut lappunsa, mutta halusi nyt jonkun syntipukin siihen. Toivottavasti oli edes käyttänyt veikkaus-korttia, niin mahdollinen voitto tulee kuitenkin tilille.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

    He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
    Maailman menoa
    522
    10891
   2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

    Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    56
    9928
   Aihe