Apulanta vappuna

Anonyymi

Olen kuullut kuinka tätä Apulantaa arvostetaan.
Mistä syystä? Laulaja Virtanen sönköttävä laulaessaan ja muutenkin epäselvää kuultavaa. Mihin suosionsa sitten perustuu? Kertokaa.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mihin suosionsa sitten perustuu?

   vajaata musiikkia vajaamielisille, siihen.

   Katsoin osan tuosta vappukonsertista ja kävi sitä katsellessa mielessä että toivottavasti Wirtanen joskus kehittää itselleen toisenkin kaavan biisin tekemiseen, nythän kaikki biisinsä olivat kuin samasta tuubista puristettuja mitä musiikkiin tulee, sanoituksissa sitten ehkä oli jotain vaihtelua biisien välillä.

   Parasta mitä Apulannalle voisi tapahtua olisi rekrytoida yhtyeeseen laulutaitoinen päälaulaja, mutta tietenkään sitä ei tapahdu jo siksi koska suomirokin yksi vankimmista ja ikiaikaisimmista nimenomaan bändeihin liittyvistä perinteistä on se että muuten meno on kovaa että ammattitaitoista, siis että on opeteltu soittamaan komeasti ja pystytään soittamaan mitä ja miten hyvänsä, joten soittopuoli on kunnossa sekä tekniseltä että taiteelliselta vaikutelmaltaan, mutta sitten laulusolisti kuulostaa siltä että asenteenaan kaikkeen laulu-tekemiseensä on: No vittu lauletaan sitten kun kerran kukaan muu bändistä ei suostu sitä tekemään, prkle!.

   Joskus tulevaisuudessa Apulannan pitäisi päästää Sipe irti biisintekoon, ja sen myötä yhtyeestä toivottavasti kehittyy tyylillisesti jonkin sortin progehirmu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   6107
  Aihe