Kaikki romahtaa

Anonyymi

jos EU pakettia ei hyväksytä. Varmaan voi romahtaa vähäksi aikaa, mutta seuraavassa kriisissä romahtaa varmasti jos ei uutta avustusta myönnetä. Tämä kun hyväksytään ,niin EU voi alkaa etsiä yhteistä valtiovarainministeriä. Voittajia tulevat olemaan huonosti taloutta hoitavat maat. Yksi maa erosi, ja tulee taantuman jälkeen olemaan euroopan mahtimaa, kun vastaa itse taloudestaan....

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varmaa on jos tämän paketin hyväksyy on hyväksyttävä lahjoitukset hamaan loppuun asti, ja sen tietävät myös hallituspuolueet.

    • Anonyymi

      Kaikki romahtaa. Unkari ei voi poistaa verotusta alle 25-vuotiailta. Italia ei voi korottaa lapsilisiä enimmillään 250e/kk aina 21 ikävuoteen saakka. Espanja ei voi aloittaa laajaa 4-päiväisen työviikon kokeilua. Suomen ei tarvitse maksaa 4 miljardia ylimääiräistä EU:lle. Kaikki romahtaa.

    • Anonyymi

      Suomi on vauras länsimaa ,olemme osa euroopan arvoyhteisöä. Leikataan rasisteilta

      • Anonyymi

        EKP:n mukaan suomalaisten kotitalouksien nettovarallisuus on alle puolet esimerkiksi espanjalaisten ja italialaisten varallisuudesta.


    • Anonyymi

      Aijai , omatuntoni on puhdas sinäkin päivänä kun unioni romahtaa ja ne jotka silloin aikoinaan kävivät sanomassa kyllä eeuulle vääntävät itkua nurkissaan .
      Mutta meikäläinen syö täytekakkua ja iloitsee vapaudesta. Ja kysyy , Mitäs menitte?

    • Anonyymi

      Marin salasi viestit missä Suomea oli uhkailtu maineen menetyksestä. Hän ei halua antaa tietoja, vaikka yle pyysi. Salailu vain lisää EU vastaisuutta.

      • Anonyymi

        Kirjastoista poistettiin noin 10 vuotta takaperin kirja nimeltä " EU Huomispäivän Superneuvostoliitto", jonka kirjan oli kirjoittanut itävaltalainen sosiaalipolitiikan professori, joka työskenteli hyvällä palkalla Euroopan Unionin pääpaikalla, mutta erosi sieltä omasta tahdostaan huomatessaan kaiken sen PAHAN mitä siellä suunniteltiin eri maille.

        MM hän kirjoitti kirjassaan direktiiveistä eri tuotteille, yhteisestä pankkitoiminnasta, yhteisistä veroista, kansojen sekoittumisesta, rikollisuuden lisääntymisestä rajojen aukaisun jälkeen ym.ym.


    • Anonyymi

      Miksi Turun palstalla?

      • Anonyymi

        Turkulaisetkin taitavat kuulua Suomeen... Varmaan siksi ...


    • Anonyymi

      Suomee pyydettäis uuteen nuhteluun !! Sitten vaan kova jätkä keskusteleen rahoista ! 20-30 miljardia puhdasta riihikuivaa ja muuten häivytään , muutkin saa LEIKKIRAHAA , persaukinen maa jumaleisson aina hyysäämässä muita !! Voi perk,,,

      • Anonyymi

        Suomihan on jo kauan maksanut Kreikalle ja Italialle ja niin myöskin Espanjalle ja Saksalle. Sitten on niitä ahneita suominuoria, jotka muuttavat narsistisen mielensä kanssa Saksaan hyvän rahan ja ruuan ääreen. Katos se menee niin, että sossuturva on Saksassa paljon parempi kuin täällä.


    • Anonyymi

      Tärkein asia olisi erota kokonaan EU-rahaliitosta, joka turmelee niin monia pienempiä maita.

      Näkeehän sen turmeluksen, kun katselee kadulla vastaantulijoiden naamoja.

      Ja ne hel,....direktiivit ja vaan siksi, että suuret maat hyötyvät per,....

      • Anonyymi

        Eija Riitta Korhola
        kokoomus

        UUSI SUOMI BLOGI:

        Maaliskuun alussa lupauduin kuntavaaliehdokkaaksi Helsingissä, mutta tänään vajaan kahden kuukauden jälkeen koen, että minun on viisainta jättää nämä vaalit väliin.

        ”Kokoomuksen on valtakunnan EU-myönteisimpänä puolueena hyväksyttävä paketti”. Mitä tahansako, mitä sieltä tulee? Yhtä hyvin minä perustelen kriittistä kantaani EU-myönteisyydellä. Ei EU-myönteisyys velvoita hyväksymään toimivaltarajojen ylityksiä tai perussopimusten kiertämistä.

        ”Jos paketti kaatuu, Venäjä ja Kiina taputtavat”. Tämä on valikoivaa huolta, ja miksi se ei kiinnosta toisissa yhteyksissä? EU tekee joka päivä ilmastopolitiikkaa, joka ei ainoastaan heikennä meitä vaan vahvistaa sekä Venäjää että Kiinaa. Aivan varmasti ne taputtavat sellaiselle naiiviudelle. En kiistä, etteikö paketin kaatumisesta seuraisi kriisi. Kumpikin vaihtoehto tietää vaikeuksia; ekonomisti Tuomas Malinen on blogissaan kuvannut eri skenaarioita: jos paketti hyväksytään, ja jos se hylätään. Isompi kriisi kuitenkin seuraa, jos paketti luo jäsenmaille illuusion, ettei talouden tervehdyttämistoimiin tarvitse enää mennä talouden yhteisvastuun myötä.

        ”On jo niin paljon yhteisvastuuta (EVM,EKP), ettei elpymislisä vaikuta mihinkään.” On totta, että yhteisvastuita on, mutta esimerkiksi EKP:n omavaltainen toiminta ei ole sama asia kuin jäsenmaan tietoinen suostumus.

        ” Virheistä huolimatta paketti kannattaa hyväksyä, kunhan hyväksyntään liitetään eduskunnan lausumia, jotka paaluttavat Suomen kantaa ja Suomen hallituksen neuvottelumandaattia tulevaisuuden vastaaviin avauksiin.” Uskooko joku, että EU:ssa hätkähdetään lausumiamme? Eikö olisi helpompaa paaluttaa nyt kuin silloin, kun yhteisvastuumme ovat entistä suurempia ja irtautuminen on vaikeampaa?


    • Anonyymi

      6000 ehdokasta vaaleissa
      Perussuomalaisilla on tarkasti 5962 kuntavaaliehdokasta.
      VAALITYÖ VAUHTIIN SUOMI TAKAISIN OMA KANSA ENSIN

      Enbuske kysyy, miksi elvytyspaketista ei voida tehdä kansanäänestystä

      Enbuske 30.4. Suomi on ollut liittolainen Natsi-Saksan kanssa, mielistellyt vuosikymmeniä itänaapurin hirmuhallintoa ja lähettänyt Kojon Euroviisuihin.
      Ja nyt Suomen poliitikkoja sitten hävettää, että haluamme demokraattisesti äänestää, kenelle kansalaisten rahoja lähetämme.


      Kokoomuksen vpuheenjohtaja Lepomäen mukaan elpymispaketti on poliittinen ratkaisu, ei taloudellinen
      https://twitter.com/joakimvigelius/status/1389530878695575555
      Kokoomus takaa siis poliittisen lahjuksen läpimenon

    • Anonyymi

      Halla-ahon oikea käsivarsi Purra puhuu

      Perussuomalaiset vastustavat EU:n elpymispakettia, haluavat Suomen velkaantumisen kuriin ja talouden tasapainoon. Mitkä ovat puolueen vaihtoehdot?

      TV1:n Ykkösaamun vieraana lauantaina 8.5. klo 10.05 perussuomalaisten varapuheenjohtaja Riikka Purra

      Ärhäkkäänä oppositiopoliitikkona tunnettu Purra kuvaa itseään vanhan liiton realistiksi, joka ei siedä veronmaksajan rahojen kippaamista typeryyteen tai toissijaisuuteen.

      • Anonyymi

        Junttipuolueen populistien valheita ei kiinnosta


    • Anonyymi

      Muut maat voi ihan vapaasti tehdä pakettinsa jos haluavat, jakavat vaan vähemmäön tai lisäävät omaa osuuttaan, ei sen laskemiseen kauaa mene. Nythän pelkäävät jo talouden ylikuumentumista, joten pelkästään hyvä jos pakettia ei tulekaan, elvyttäköön jokainen maa itse niin paljon kuin haluaa. Suomi noudattaa vaan liitymissopimusta jos ei osallistu, ei siihen ole muilla mitään sanomista.

    • Anonyymi

      Kokoomuksen silloinen puheenjohtaja Jyrki Katainen vakuutti valtiovarainministerinä 17.5.2011 euroalueen pankkikriisin yhteydessä: "Suomi paalutti selkeästi omien lainavastuidensa ylärajan alle kahteen miljardiin euroon EU-valtiovarainministerien kokouksissa Brysselissä maanantaina ja tiistaina."

      "Lisää vastuita ei voi tulla, koska emme jatkossa edes harkitse lainatakuiden myöntämistä ilman täysimääräisiä vakuuksia”, ministeri Katainen kiteytti tuolloin lehdistötilaisuudessaan.

      • Anonyymi

        Kokkareet ja kepulit pettää aina, nyt jo demarit ja vasuritkin, vain PS järkipuolue.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe