subbarin asennus

Anonyymi

eli mulla on ymahan vanha vahvistin eiäkä siini ole subwoofer paikkaa onko joku adapterit jolla voi kytkeä. kaijutin reijästä soi mutta huonosti vaikka basso on kovalla.

2

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Laitteiden vahvistin, subbari ja kaiuttimet tyypit? Subbarin voi periaatteessa kytkeä vahvistimen kaiutinlähtöön. Täytyy vain panna subbarista säädöt kohdalleen. Jos on 2-tie kaiutin, subbarista tulevat vain alimmat taajuudet. Musiikista riippuen subbarista ei välttämättä kuulu juuri mitään. Yleisesti ottaen säädöt ovat kohdallaan, kun subbari ei erotu häiritsevästi pääkaiuttimista.

  • Anonyymi

   miten sitä voimuka säätää subbaria ku siitä lähtee miinus ja plussaa ja vahvistemessa on vaa basso, lauluäänet ja se tasapainojuttu et kummalta puolelta kuuluukovempaa. nua säädöt kaikkea myös kaijuttimia. ja välillä subbari röpättää ja räksyy kovissa basso musiikissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   521
   10862
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   9900
  Aihe