Rakki puri naista kasvoihin

Anonyymi

Tällä kertaa Turun Hirvensalossa irtioleva rakki puri nuorta naista kasvoihin, 40 tikkiä, kävi tuuri ettei raadellut hengiltä. Saapa nähdä ilmoittautuuko omistaja, toivottavasti rakki ja omistaja tunnistetaan, omistajalle kunnon sakot ja vahingonkorvaukset maksettavaski, rakki piikille.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2157a8f2-f9f1-497b-9cd4-ec0f0129b241

15

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koirat pitää kieltää lukuun ottamatta opas ja virkakoiria.

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyttienkin rakit on valitettavasti rakkeja. Taannoinhan (2017) se yks poliisin etsijärakki löysi kadonneen sienestäjän, jota se sitten puri samantien käteen ja kasvoihin: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005395314.html

    Näitä on paljon, yksi repi palan irti kankusta, välillä onneksi hyökkäävät kyttien itsensäkin kimppuun. Ne pitäisi syöttääkin noille rakeilleen.


  • Anonyymi

   Ainakin kaupungeista pitää koirat kieltää. Maaltakin jos ei niitä osata pitää siten miten lait sanoo. Kannattaa omistajien tutustua metsästyslakiin myös.

   Ei niitä metsässäkään saa pitää vapaana miten haluaa. Pari kertaa tullu vastaan vapaana oleva koira. Kerran tuli 2 isoa koiraa laavulle eikä omistajista tietoakaan.

   Olin siellä yksin kahden lapsen kanssa. Toinen tuli mun luo, nuolasi kättä ja lähtivät pois. Toinen jäi 10m päähän odottamaan. Jos olisi kerrankin edes murissut niin olisi kirves heilunu. Koirien onni että olivat kilttejä.

   • Anonyymi

    Ensin pitää islamin harjoittaminen kieltää ja kriminalisoida. Se on ideologiana massamurhaamo.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Ensin pitää islamin harjoittaminen kieltää ja kriminalisoida. Se on ideologiana massamurhaamo.

    Mitenkähän joku uskonto liittyy asiaan? Kerro ihmeessä, rakkihullu.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitenkähän joku uskonto liittyy asiaan? Kerro ihmeessä, rakkihullu.

    Hmm...Väärä opetus on ihmisen kuin koirankin surma.


  • Anonyymi

   Kuonokoppa välittömästi pakolliseksi ja sitten niin isot haittaverot, että vain harvalla varaa. Eikös sitä joku kuvannutkin, miksi ei julkaista rakista kuvaa?

  • Anonyymi

   Rakki oli Pitti. Taas kerran.

  • Anonyymi

   Jos susi purisi, se olisi etsitty heti ja tapettu, rakit paljon vaarallisempia eikä tehdä mitään. Kytätkin varoittivat että voivat joutua lopettamaan jos tapaavat, nehän pitäisi lopettaa automaattisesti, mutta kun eivät edes etsi.

  • Anonyymi
   UUSI

   Ei mikään rotukoira, vaan paperiton Pitbull-terrieri asialla.

   • Anonyymi
    UUSI

    Ihan samalla tavalla ne hyökkäilee ihmisten ja eläintem kimppuun onpa papereita tai ei, pienet vaan saa vähemmän vahinkoa aikaan ja helppo kenen tahansa tappaa.


  • Anonyymi
   UUSI

   Taistelutyyppiset ja niiden sekoitukset pitäs lailla kieltää. Niitä hankkii päihde ja mielenterveysongelmauset, joilta koirat karkaa jolloun vaaratilanteita tulee.
   Taistelutyyppiset koirat ovat yliedustettuina ihmisiin ja koiriin kohdistuneissa raateluissa.

   Koitataistelut onSuomessa kielletty, taistelurodut ja niiden risteytykset on vaaraksi muille ihmisille ja koirille, eli eivät sovellu yhteiskuntaamme. Eikä niille ole käyttötarkoitusta. Hyökkäävät tilaisuuden tullessa vieraan koiran kimppuun, jolloin sen omistajakin joutuu purruksi.
   Liikaa jo näiden puremia, ja paperittomia ja sekotuksia myydään kelle vaan, jolloin ongelmia tiedossa kun ne " Vahingossa" Karkaa.

   • Anonyymi
    UUSI

    Tanskassa ovat fiksuja joka suhteessa, siellä on kielletty parikymmnentä rotua, eikä oteta taistelurotuisia ihmisiäkään. Suvakkius pitäisi myös kieltää ja rakkihullut laittaa maksamaan isot haittaverot.


  • Anonyymi
   UUSI

   Olen sitä mieltä että koirat saa päästää vain koirapuistossa ja maalaa jossa ei asu ketään vapaaksi. EI KOIRIA SAA KIELTÄÄ! Paitsi rääkääjiltä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   462
   8854
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   7396
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   53
   4774
  Aihe